Politikk - Norsk

Slettet-3SQX9W

Venstresiden. finn Frp kamelene.

Nå får dere dokumentere at Frp har spist mange kameler.

Den eneste jeg finner er bompenger, men selv her må en se en helhet og se at Frp har vunnet frem med satsing på nye og bedre veier.

Derfor kom med kamelene ?

2
107 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Slettet-3SQX9W

Det skal også være sagt at bompenger skal nedtones fremover, så kamelen her er ikke så veldig stor.

1

Jeg synes dette ser meget bra ut og må bare gratulere de - men hvor ble det av tiggerforbudet som både Frp og Høyre var for?

1

Innvandring/asylpolitikk for starters ? Tybring gråter sikkert blod. Kan DU nevne hvilke avgifter som reduseres til fordel for partiet som er i mot økte avgifter ?

1

Derfor kom med kamelene

:) Er det så vanskelig å finne dem da?

Siv har allerede stadfestet at alle har måtte gi og ta, Frp inklusive.

1

Alkoholpolitikken ligger i all hovedsak fast, OPS var vel FrP heller ikke så mye for i retorikken.

1
KitWalker_1516 Er det? Forklar.

Er det?

Forklar.

I dag kan kommunene fastsette spesielle steder og spesielle tidspunkt der dette kan foregå. Altså kan Oslo kommune fastsette dette til Østmarka mellom 0200 og 0201 01.01.2050. Dette er rent kosmetisk, og ikke i nærheten av hva de har komnmunisert tidligere. De har også kommunisert at det ikke er riktig å pålegge den enkelte kommune dette ansvaret, og kalt det ansvarsfraskrivelse fra regjeringen. Altså gjør de nå det samme som de kritiserte forrige regjering for.

Og menigheten jubler. Morsomt egentlig.

2

"Lukkede asylmottak" er endret til "lukkede interneringsleire for utviste asylsøkere" - stor forskjell, nå må faktisk folk ha gjort noe ulovlig for å bli burt inne (og være på vei ut), det holder ikke med etnisitet (og være på vei inn).

Og det er mye i avd. "klima" som mange "klimahysterikere" som de blir kalt trolig er enig i. FrP hadde som kjent langt utpå 2000-tallet en vedtatt politikk på at menneskeskapte klimaendringer var sola sin feil.

Det står at det skal bli flere politifolk, og man skal sitat:"redusere hverdagskriminliteten", dette skal visstnok gjøres ved å sentralisere politiet og fjerne mange lokale avdelinger og innføre færre og større regioner/avdelinger. Etter mitt syn blir dette en selvmotsigelse. Vanligvis blir den lokale tilstedeværelsen minimal med sentralisering, all erfaring viser det.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...