Politikk - Norsk

gonzzzo

Blåblå brutalisering av samfunnet

Den såkalte regjeringsplatformen bærer bud om et mer brutalt samfunn. Poker og proffboksing blir tillatt, alkohol skal selges til alle døgnets tider, på veiene blir det tilnærmet fri fart og politiet får blankofullmakt til å skyte alle de ikke liker trynet på. Ikke engang hviledagen vil de blåblå holde hellig, nå må de stakkars butikkansatte jobbe på søndagen også, og de stakkars muslimene vil ikke lenger få lov til å gifte seg med kusinene og fetterene sine. Har FrP fått for mye innflytelse ?

2
136 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Weregretyou [Slettet]

Vel, kunder bryr seg ikke en dritt om prinsipper. De skal bare ha produktet levert til avtalt tid. Og det kan bety jobbing hele helgen for at løsningen skal være klar mandag kl 0900 dersom det er avtalen.

Eller en hardt skadd i trafikken håper nok også at mange i helsevesenet ikke har samme prinsipp. For da kan vedkommende dø.

3

Har FrP fått for mye innflytelse ?

Dessverre for dere så får ikke FrP så mye makt. Så dere får ikke så mye å hyle om, uheldigvis.

1

Den såkalte regjeringsplatformen bærer bud om et mer brutalt samfunn.

Om du leser det slik så er du enten kriminell eller født pessimist.

Hyggelig å se at troen er tilbake til det norske folk!

2

og de stakkars muslimene vil ikke lenger få lov til å gifte seg med kusinene og fetterene sine.

Jeg blir stadig mer overbevist om at du egentlig er en parodi på venstrevridde :)

2
Weregretyou [Slettet]

Enig, en nogenlunde felles fridag i uka har man godt av og det er ikke en verdi som måles i kroner og øre. Samfunnet blir rett og slett gråere. Men er klart høyresia vil ha mest mulig profitt og da må ting på død og liv drives 24/7 også butikker. Det paradoksale her er dog at handelsnæringa er i mot forslaget.

1
William_S2 Enig, en nogenlunde felles fridag i uka har man godt av og det er ikke en verdi som måles i kroner og øre. Samfunnet blir rett og slett gråere. Men er klart høyresia vil ha mest mu...

. Men er klart høyresia vil ha mest mulig profitt og da må ting på død og liv drives 24/7 også butikker. Det paradoksale her er dog at handelsnæringa er i mot forslaget.

Ingen tenker på de som får det verre med søndagsåpning. Man tenker kun på eieren som allerede sitter der og tjener titalls millioner i året av slitet til de man jager på arbeid 0700 på søndagen.

1
Weregretyou Frivillig? For hvem? Sjefen, ja? Selvsagt. Jeg driter i millionæren. Jeg tenker på de ansatte. Og du vil neppe finne mange som jubler over at de må jages på jobb på søndager. Tro m...

Jeg driter i millionæren. Jeg tenker på de ansatte. Og du vil neppe finne mange som jubler over at de må jages på jobb på søndager. Tro meg.

De fleste kjøpmennene ønsker heller ikke søndagsåpent. Dette betyr ekstra lønnsutgifter for dem. Omsetningen blir den samme, blir bare mindre handel på lørdag og mandag.

I tillegg betyr dette kroken på døra for mange kiosker.

Et skikkelig dusteforslag av den nye regjeringen.

1
Weregretyou [sitat…] Ingen tenker på de som får det verre med søndagsåpning. Man tenker kun på eieren som allerede sitter der og tjener titalls millioner i året av slitet til de man jager på a...

Ingen tenker på de som får det verre med søndagsåpning.

Vi kommer alle til å få det verre. Søndagene kommer til å bli akkurat som alle andre dager, et mareritt. Mens Gud gråter over dårlig oppmøte i kjerka dyrker vi mammon på kjøpesenteret søndags morgen, det kommer til å bli mas og stress overalt, ikke engang en søndagstur ut i naturen kan lenger gi oss ro i sjela, der møtes vi av brølende snøscootere og vannscootere.

1
William_S2 Enig, en nogenlunde felles fridag i uka har man godt av og det er ikke en verdi som måles i kroner og øre. Samfunnet blir rett og slett gråere. Men er klart høyresia vil ha mest mu...

Nå er det faktisk ikke opp til deg å fortelle meg hva jeg har godt av.

Og her håper jeg det ligger en vesensforskjell mellom avgående og påtroppende regjering. Det kan tyde på at den påtroppende regjeringen vil være mindre fokusert på å regulere oss, kontrollere oss, formynde oss og fortelle oss hva som er best for oss. Det er i tilfelle noe jeg vil sette svært stor pris på.

2

Den såkalte regjeringsplatformen bærer bud om et mer brutalt samfunn. Poker og proffboksing blir tillatt, alkohol skal selges til alle døgnets tider, på veiene blir det tilnærmet fri fart og politiet får blankofullmakt til å skyte alle de ikke liker trynet på.

En ganske sammenhengende rekke løgner. Godt gjort!

1
Weregretyou [Slettet]

Det er absolutt ingen som har gått inn for å stenge resturanter, kino, teater, bensinstasjoner osv osv bare for å holde søndag som helligdag. Igjen, det er svært mange som jobber på søndag og som både er nødvendig og ikke minst folk faktisk både ønsker og forventer bidrar.

Dette er ganske enkelt, og vitner om en vesenforskjell mellom ulike politikere. Noen har tiltro til at folk vet sitt eget beste og stoler på at de stort sett gjør fornuftige beslutninger mens andre igjen vil påtvinge sine løsninger for alle og forventer at folk må innordne sine liv og ønsker etter en satt mal.

2
Weregretyou [sitat…] Ingen tenker på de som får det verre med søndagsåpning. Man tenker kun på eieren som allerede sitter der og tjener titalls millioner i året av slitet til de man jager på a...

Jeg jobber på søndager - har gjort det i alle år og lever fett på det. 150% søndagstillegg to av fire søndager i måneden? Ikke noe problem. Og hvem sier at man får det "verre" med søndagsåpning? Det er jo allikevel lovfestet 37,5 timers arbeidsuke.

1

Lignende innlegg

Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
3
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
7 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Brokollaps

Når beregningene blir for svake. Når broberegningene ikke er sjekket skikkelig. Men der er brukt sjablonger/maler i beregningen. Og hvor seriøst er det egentlig å bygge store konstruksjoner i tre? Jeg...
1
3 svar
Laster...