Politikk - Norsk

Premonition

Protestsamfunnet Norge på sitt verste

Det henger fremdels godt igjen, protest og janteloven i dagens Norge, å argumentere for at dette er ikke noe Norge trenger, men greit i andre land viser jo hvordan verden ser på Norge som et anderledes land. Eimen av kommunisme og sosialisme ligger dessverre som er slør over hele Norge, men vi får håpe det gradvis forsvinner etterhvert.

Segway-innføringen møter motstand: – Dette trenger ikke Norge

Mens Trygg Trafikk frykter for veisikkerheten, mener Syklistenes Landsforening at innføringen av Segway i Norge er en trussel mot folkehelsen.

http://www.dinepenger.no/regler/dette-trenger-ikke-norge/22127441

1
23 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det ser ihvertfall ut til at ettersom Segway er klassifisert som moped i Norge, så vil det ta lang tid før de evt. blir lovlige fremkomstmidler, selv om det kommer forbudsopphevning. Dette fordi at Segway ikke stiller de kravene som en moped har, etter lys og bremser.

1

Segway-innføringen møter motstand:

Hadde ikke hørt om produktet før sosialistene på vgd begynte som besatte og skrive om det. Må være noe de bruker mye.

1

Segway-innføringen møter motstand: – Dette trenger ikke Norge

og dermed er en kommunist??? jeg tror velgerne synes det er langt viktigere hvilken økonomisk politikk H/frp kommer til å føre ved inngangen til mulige nye krisetider. en gir vel blanke faen i Segwayer og lakrispiper...

1

Trond Berget fremstår ikke særlig sympatisk. Hva med folk som er dårlig til beins? Skal ikke de også få nyte litt mobilitet i frisk luft?

1

Mens Trygg Trafikk frykter for veisikkerheten, mener Syklistenes Landsforening at innføringen av Segway i Norge er en trussel mot folkehelsen.

Ingen overraskelse, tullingene i tour de france kostymer prøver jo å få herredømme over både gangvei og bilveiene, de har jo fått bilistene marginalisert, de vil ikke ha andre konkurrenter.

1

Mens Trygg Trafikk frykter for veisikkerheten, mener Syklistenes Landsforening at innføringen av Segway i Norge er en trussel mot folkehelsen.

Dette er så tullete argumenter at det er ingen poeng å kommentere de.

Håper bare den nye regjeringen kutter i byråkratiet så vi blir kvitt slike tåpelige uttalelser som kommer fra Trygg Trafikk og om vi gir noe til syklistene, kutt det tvert. Vi skal ikke betale for å høre slik vås.

1
deleted3041664 Sjølvsagt, men blir me kvitt nokon av dei mest idiotiske sosialist-lovene så blir det nok mindre klaging. Slutt på formynderstaten, start på tillitsstaten!

Sikkert mange tøvete lover i dette landet som kan fjernast.

Frykten min er at vi staden får andre tøvete lover.

Vi ser ofte til USA som eit fritt land uten tøvete lover som grip inn i folk sin kvardag og så les vi om at ein ikkje kan spele Domino på søndag i Alabama.

1
eltorg Sikkert mange tøvete lover i dette landet som kan fjernast. Frykten min er at vi staden får andre tøvete lover. Vi ser ofte til USA som eit fritt land uten tøvete lover som grip in...

så les vi om at ein ikkje kan spele Domino på søndag i Alabama.

Det er vel ei like levande lov som at det ikkje er lov å spille kort i Fredrikstad.

(Det siste er muligens ikkje 100% riktig, men det på det nivået i ein artikkelserie i VG om norske idiotlover som gjør menigmann til lovbryter).

1
deleted3041664 [sitat…] Det er vel ei like levande lov som at det ikkje er lov å spille kort i Fredrikstad. (Det siste er muligens ikkje 100% riktig, men det på det nivået i ein artikkelserie i V...

Nei, det er den nok ikkje.

Det er nok også ei sovande lov at ein kan skyte på dei viss 3 eller fleire indanere kjem gående samman på gatene i Spearfish, Sør-Dakota.

Men lovene er der og kan brukast.

Poenget er at det finnast idiotiske lover over alt og dei som lagar dei har som oftast sabla gode argumenter for kvifor akkurat "mi" lov er viktig.

Symbollover som å tillate proffboksing er greie nok å bli kvitt, men det er ikkje akkurat den typen lover som vil fortelje oss om regjeringa har gjort ein god jobb når 4 år har gått.

1
eltorg Nei, det er den nok ikkje. Det er nok også ei sovande lov at ein kan skyte på dei viss 3 eller fleire indanere kjem gående samman på gatene i Spearfish, Sør-Dakota. Men lovene er d...

det er ikkje akkurat den typen lover som vil fortelje oss om regjeringa har gjort ein god jobb når 4 år har gått.

Sant nok.

Det blir spanande!

Gjer dei halvparten av det som kom fram i går så blir de attvalde med god margin.

Gjer dei ein slett jobb og kun jobbar for dei rike så blir det få stemmer i blå-blå retning.

Lykke til!

1

Ikke noe problem at Segway blir lovlig, men hvis de ikke produseres med lys etc. som gjør dem trafikksikre, så skal de naturligvis ikke tillates på vei/fortau.

Snøscooter - la det være lovlig i nord-Norge (det er det vel?) og i sør-Norge på særskilte vilkår (skianlegg, fremkomst til hytter på vinterstid, etc.). Slå knallhardt ned på dem som ikke overholder det. Snøscootere har potensial til å "ødelegge" naturen, slik ATVer har gjort enkelte steder.

1

Det er 41 år siden det ble lov å sende fjernsyn i farger i Norge (forøvring bare en prøveordning helt fram til på 2000-tallet). V, SP og noen representanter fra AP og KrF stemte mot den gangen. Forut så hadde NRK omgjort utenlandske sendinger i farger over til sort-hvitt selv om det var mulig å sende det i farger. Så i praksis var det forbud mot fargefjernsyn.

Den gangen var det jammerdal over det nye. Bl.a. var argumentene at det var en unødvendig luksus og kunne gripe forstyrrende inn vårt livs rytme og vaner. Er ikke mye av motstanden og argumentasjonen vi ser i dag ganske lik? Mye jammer og hyl i dag også, 41 år etter.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...