Politikk - Norsk

Slettet-3SQX9W

Siv og Erna sammen er vi dynamitt.

Ser på Aktuellt nå, første tema var samferdsel.Siv og Erna på ene siden av bordet og Hegnar og sosialisten Harald M Andreassen på andre siden.Harald går ut med høye skuldrer men blir etter kort debatt med Siv og Erna satt på plass, fyren som tror han er en guru når det gjelder økonomi blir rett og slett for liten for Siv og Erna.Ordtaket opp som en løve ned som en fell har aldri passet mer treffende.Hegnar prøver også å så tvil om den nye modellen å bygge veier på, men etter kort debatt er også han nedkjempet.

Må si jeg gleder meg til debatter i tiden fremover, dem er så enige og samspilt at du skal være god for å sette dem på plass, ja man godt si at sammen er dem dynamitt.

2
50 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

sosialisten Harald M Andreassen

Beinhard sosialist. Snakker konstant om sosialisering og demokratisk kontroll over produksjonsmidlene.

La du forresten merke til hvordan Siv Jensen ikke skjønte påpekningen hans - og Hegnars - om at finansieringen gjennom OPS blir dyrere enn offentlig finansiering?

1

sosialisten Harald M Andreassen på andre siden

Du er klar over at han er medlem av Høyre?

1

Jeg så også debatten, og jeg syntes Erna og Siv ble effektivt satt på plass av de to nevnte herrer.

1

Kanskje 'Norulvens' iver etter å unngå fakta kan gi han en plass i FrP sin statsrådplan? Har hørt rykter om at Siv Jensen & Co. har headhuntere ute etter brillianten.

2

sammen er dem dynamitt.

Sammen utgjør de unektelig en viss tyngde. Maktmessig og politisk, altså.

Hvorfdan de kommer helskinnet fra møter med den reelle fagkunnskapen på de feltene de feier over er en annen og litt mer tvilsom affære.

1

den nye modellen å bygge veier på

Du tenker på den modellen som går ut på at det sitter en fyr fra høyre i transportkomiteen og rundhåndet deler ut oppdrag til kona si? Korrupsjonsmodellen?

1

Ser på Aktuellt nå, første tema var samferdsel.Siv og Erna på ene siden av bordet og Hegnar og sosialisten Harald M Andreassen på andre siden.Harald går ut med høye skuldrer men blir etter kort debatt med Siv og Erna satt på plass, fyren som tror han er en guru når det gjelder økonomi blir rett og slett for liten for Siv og Erna.

Er du i gang med nordisk mesterskap i å lage flest mulig pro Frp tråder på kortest mulig tid?

Kanskje ok å reve litt i segla til dei faktisk har fått utretta noko positivt i samfunnet?

1
Daddy [sitat…] Du tenker på den modellen som går ut på at det sitter en fyr fra høyre i transportkomiteen og rundhåndet deler ut oppdrag til kona si? Korrupsjonsmodellen?

Der har du eit problem. Mesteparten av bompengene går til fete styrelønninger og andre adm. og tekniske utgifter.

Men Frp er så vidt eg har fått med meg for å kutte alle bompenger og bruke nokon av dei 60 000 000 000,- me betaler i årlige avgifter for å bygge vei.

Mykje meir samfunnsøkonomisk fornuftig.

1

Må si jeg gleder meg til debatter i tiden fremover, dem er så enige og samspilt at du skal være god for å sette dem på plass, ja man godt si at sammen er dem dynamitt.

På tide å ta av seg ølbrillene Norulv

1

Hegnar prøver også å så tvil om den nye modellen å bygge veier på, men etter kort debatt er også han nedkjempet

Hvor lenge går det før Norge har de samme erfaringen som Sverige, og skrinlegger denne måten å bygge veier på?

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
46 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...