Politikk - Norsk

anyway2

FRPs prioriteringer...

...virker i øyeblikket å være å gi enorme skattelettelser til rikfolket gjennom å fjerne formueskatt og arveavgift; dette er vel penger Frp burde bruke for å fjerne bompenger for "folk flest"?

- eller godtar "folk flest" å bli flådd av Frp, for at de rike skal bli rikere?

Vil "folk flest" snart innse hvem Frp egentlig er til for?

1
24 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Blir du aldri lei av å repetere deg selv til det kjedsommelige?? Og det uten et spor av fakta å spe på med, slik at du i det minste kan fake deg til litt troverdighet..

3

Om du tror å fjerne formueskatt og arveavgift (noe alle de borgerlige partiene i praksis er enig om) handler om å gi skatteletter til rikfolk, så har du åpenbart ikke fulgt med når de har argument for disse skattelettelser. I stor grad handler dette om å legge til rette for norsk eierskap og sikre norske investeringer og sparing skal være lønnsomt og attraktivt. Dette er altså med å bedre konkurranseevnen og fremme vekst i privat sektor, som igjen vil være med å finansisere den norske velferdsstaten.

1
Sandaas Om du tror å fjerne formueskatt og arveavgift (noe alle de borgerlige partiene i praksis er enig om) handler om å gi skatteletter til rikfolk, så har du åpenbart ikke fulgt med når...

Bare gi opp, du snakker til en vegg av idioti.. Denne karen er en av 3-4 som sannheter, fornuft og saklighet ikke biter på...

Skal hard lut til for å de-progamere slik heftig hjernevasking!! Den kom nok inn med både mor og far sin melk..

1
Sandaas Om du tror å fjerne formueskatt og arveavgift (noe alle de borgerlige partiene i praksis er enig om) handler om å gi skatteletter til rikfolk, så har du åpenbart ikke fulgt med når...

I stor grad handler dette om å legge til rette for norsk eierskap

Dette er pisspreik. Høyre har alltid argumentert med at utenlandske eiere er like gode som norske. At de plutselig ved slutten av valgkampen begynte å begrunne sine gaver til de rike med "norsk eierskap" er bare patetisk.

1

...virker i øyeblikket å være å gi enorme skattelettelser til rikfolket gjennom å fjerne formueskatt og arveavgift; dette er vel penger Frp burde bruke for å fjerne bompenger for "folk flest"?

hvem er rikfolket, de som vil få et større bunnfradrag på skatten, de som tjener på at toppskatt punktet heves, eller grundere som har skapt tusenvis av arbeidsplasser i norge?

hva er dine anbefalinger? det er åpenbart et stort behov for psykiatri satsing, her bør du stå i bresjen for å støtte opp om dette!

1

hele tråden etter startinnlegget handler om å mobbe TS

er det slik dere skal vinne politiske debatter i framtida?, da er ikke veien lang til de metoder vi ser ytre høyre ta i bruk i Hellas

1
ulefos hele tråden etter startinnlegget handler om å mobbe TS er det slik dere skal vinne politiske debatter i framtida?, da er ikke veien lang til de metoder vi ser ytre høyre ta i bruk...

Stakkarne er vel i sjokk - litt etter litt går det vel opp for dem også at Frp har lurt dem...?

Slik som denne karen, fra et innlegg på Siv Jensens Facebook-side:

"Når dere gir avkall på fjerning av bomstasjoner som er deres fanesak og at det antatt blir flere av dem da er min stemme borte ved neste valg.. Da er det bedre å si nei til regjering enn å miste sin sjel."

https://www.facebook.com/Siv.Jensen.FrP

Sivs Facebookside er en vinner for tiden - Frp-velgerne ble ikke bare lurt av Frp når det gjelder bompenger - nå hagler det inn med protester mot at Frp kutter for uføre, pensjonistene er lurt - og hvor blir det av Dyrepolitiet Frp lovte?

1

Alt koster mere for en riktig rik person, så dette er på sin plass.

Det er lett å glemme dette når en bare vil dele.

1
anyway2 Stakkarne er vel i sjokk - litt etter litt går det vel opp for dem også at Frp har lurt dem...? Slik som denne karen, fra et innlegg på Siv Jensens Facebook-side: "Når dere gir avk...

nå hagler det inn med protester mot at Frp kutter for uføre, pensjonistene er lurt - og hvor blir det av Dyrepolitiet Frp lovte?

Dyrepolitiet skal jeg ikke si noe om, da jeg ikke har fått med meg noen ting om dette.. God tanke, funker i andre land, men viste ikke at FrP ville ha slikt i norge..

uansett..

Når det kommer til kuttene du nevner, så er det vel ikke FrP som kutter.. Det er no vel Solberg-regjeringen som kommer med dette.. Mao, FrP OG Høyre.. Dessuten så er dette feilfremvist i media, skal vi tro Rød-Isaksen på SyttenTretti på P4 i dag.. Der kom han med en forklaring på hvordan dette faktisk var (skal ikke prøve å gjenfortelle en gang, da jeg var litt mer opptatt av lastebilkjøring på norsk vei, enn å få med meg detaljer.. )

Men til hovedsaken, de som alt nå, før man ser konsekvenser av noe som helst, da ingenting er blitt satt i live ennå, hyler og skriker om å stemme annet til neste valg osv osv.. Det er de velgerne som bytter parti ved valg, pga fargen på trusa si den dagen, og bør vel ikke gies for stor vektgrunnlag.. Pluss, de har nok ombestemt seg et par og 100 ganger til før valget kommer!!

Kan vel bare snakke for meg selv, og det er at jeg ikke kommer til å forandre noen stemmegrunnlag før valgkampen om 4 år.. Om ikke denne regjeringen får gjort forandringer som kommer oss tilgode på 4 år (hva som helst), så er jeg mer flyktig i mitt valg..

1
anyway2 Stakkarne er vel i sjokk - litt etter litt går det vel opp for dem også at Frp har lurt dem...? Slik som denne karen, fra et innlegg på Siv Jensens Facebook-side: "Når dere gir avk...

Stakkarne er vel i sjokk - litt etter litt går det vel opp for dem også at Frp har lurt dem...?

Til orientering har jeg, etter å ha tipset deg tidligere direkte her, omtalt deg (samt én til som er hyppige bidragsytere med innlegg mot de to kommende regjeringspartiene) som muligens en smule feige som ikke for lengst har kommet med bidrag under tråden "Dine 5 ønsker..." Vi venter i spenning, så du har jo fortsatt anledning til å rette opp inntrykket.. Ikke likt deg å backe ut når det gjelder en god anledning til direkte eller indirekte kritikk av f.eks. FrP vel ?

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
46 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...