Politikk - Norsk

pikachu

Vi har det jævlig bra!

Kan de blåblå trylle og gjøre det enda bedre?

Penger skal flyttes og noen må nødvendigvis lide om de skal holde seg til handlingsregelen.

Mitt stalltips: De rike blir rikere.

Tror det er en del velgere med optimisme for populistiske valg-åter (og stemte blått), som må svelge noen kameler etterhvert ja.

Godt arbeiderpartiet alltid står parat til å ta ansvar om et borgelig alternativ vil svikte. Og historien viser at denne perioden neppe blir et unntak.

Men vi får vel gi de en sjanse? ;-) :-)

7
166 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Øh, de rike blir selvsagt rikere, og det skal de også. Hvis en som er rik faktisk ble mindre rik av å investere i et land så ville de ikke investert en eneste krone, men heller flyttet ut.

2

Ellers tar jeg ikke påstandene om behovet for betydelige kutt for å gjennomføre løfter veldig tungt. Ingen av disse har faktisk satt noe tall på hvor store kutt de mener vil trengs, og bortsett fra mer vei er det ingen av løftene som ser ut som de vil kreve helt enorme pengesummer.

Samtidig fikk vi på bare ett år 18 milliarder mer ETTER at alle årlige og forventede budsjettjusteringer er gjort: http://e24.no/makro-og-politikk/skattemilliardene-renner-inn-krever-skattekutt-for-bedriftene/21360647

Man får mye for 18 milliarder.

1
Slettet-3SQX9W

Mitt stalltips: De rike blir rikere.

Mitt tips er at folk flest får mindre byråkrati og mer frihet, Segway og Snøscooter er en god start.

1

Enig med deg, også at vi må gi dem en sjanse, for de fikk jo flertall ved valget (ikke de blåblå, men sammen med dem som uansett skulle ha et regjeringsskifte.

Jeg lurer på hva de som valgte V og Krf tenker om dagen???

Lehmoinen

3

Mitt stalltips: De rike blir rikere.

Det ble de jo også under de rødgrønne, så ingen forandring der altså.

1

Mitt stalltips: De rike blir rikere.

Så bra, da! Så kan de skape enda flere arbeidsplasser, og enda mere verdiskapning. Burde jo være midt i blinken for de fleste

1

Bare med den forskjellen at under de blå så vil de rikere bli rikere og de fattigere vil få det litt bedre med lavere utgifter.

1

Mitt stalltips: De rike blir rikere.

Sikkert et greit tips det. Men når skal folk skjønne at de fattige driter vel i de rike, de har ikke tid til å skjenke Rimi -Hagen og co en eneste tanke, de har nok med å overleve kommende dag, helg eller uke.

De halvfeite i middelklassen derimot, som har eget hus,to biler ,båt og hytte, de derimot er forbanna for at de rike blir rikere, dette har et ord og heter misunnelse.

Denne gruppen er også den største her inne.

1

Mitt stalltips: De rike blir rikere.

det er jo hele vitsen med FRP og Høyre, forskjellene skal øke, og de kommer til å øke

etter at de rødgrønne har sørget for utjamning i noen år nå, som det eneste landet i Europa

1

Flott du har det bra..skulle landet få det bedre så kan du bare fortsatt velge å ha det så bra som i dag, og ikke bedre.. ditt valg!

1

Mitt stalltips: De rike blir rikere.

Mitt tips, hvis de rike blir fattigere, så bør vi begynne å bekymre oss noe jævlig.

2

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Publisert

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
0 svar
Laster...