Politikk - Norsk

merkeligdetda

Klima AP - Frp og Høyre

AP har nå styrt i Norge i 8 år . . . . . Og den STORE månelandingen innen klima krasjlandet med en kostnad på 7 milliarder . . . . . .

Jeg har vært noen ganger i Tyskland de siste år - OG DER har de fleste bedrifter med respekt for seg selv og KLIMAspørsmålet et vind"kraftverk" på taket som produserer kraft / strøm til eget behov . . . . . ER DET noen i Norge som har det ?

Det AP kunne ha gjort hadde vært å gi bedrifter støtte til å bygge vindmøller på takene som vil dekke behovet for egen kraft - DET kunne gitt gode klimatiltak . . . . . . og reduksjon av fossile brennstoff - men dessverre den intelligensen hadde IKKE de RG . . .

1
14 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

ER DET noen i Norge som har det ?

Sannsynligvis ikke så mange, fordi vinningen går opp i spinningen grunnet at vi har så lave strømpriser samt at mesteparten av vår energi allerede er fornybar energi. I Tyskland hvor en stor mengde kommer fra atom-, kull- og gasskraftverk, så stiller det seg helt annerledes. Tyskerne har allerede vedtatt at atomkraft skal nedlegges, så dermed har de nesten ikke noe valg. At det også er ett krav om at nettselskapene skal kjøpe all tilgjengelig kraft som kommer fra fornybare kilder, gjør at de enkelte bedrifter faktisk kan tjene penger på egen kraft.

Det er også ganske festlig at Statkraft er den største aktøren på vindkraft i Tyskland.

1
Speciale [sitat…] Sannsynligvis ikke så mange, fordi vinningen går opp i spinningen grunnet at vi har så lave strømpriser samt at mesteparten av vår energi allerede er fornybar energi. I Ty...

OM AP hadde hatt fokus på klima KUNNE AP ha gitt støtte til vindkraft "på taket" . . . . . . selv om "vinninga går opp i spinninga". Vinninga går jo IKKE opp i spinninga om målet er å redusere fossile brennstoff = det er jo bare å gi støtte der de bruker fossile brennstoff . . . . .

1

DET kunne gitt gode klimatiltak . . . . . . og reduksjon av fossile brennstoff - men dessverre den intelligensen hadde IKKE de RG . . .

og hva mener du om klimapolitikken til H/frp da?...

eller vent, jeg glemte at de ikke har noen klimapolitikk..

1
merkeligdetda OM AP hadde hatt fokus på klima KUNNE AP ha gitt støtte til vindkraft "på taket" . . . . . . selv om "vinninga går opp i spinninga". Vinninga går jo IKKE opp i spinninga om målet e...

Vinninga går jo IKKE opp i spinninga om målet er å redusere fossile brennstoff

For den enkelte bedrift gjør det selvsagt det. Jeg ville ikke brukt kroner på noe, som ikke garantert ville gitt meg bedre betingelser. Ok, så sier staten at de skal gi subsidier, men så kommer det en ny regjering, og subsidiene blir borte. Hva da? Da man sitter på med skjegget i postkassen, og bedriften har tapt masse penger.

Men, igjen, så er vår strøm i så høy grad fra fornybare kilder, at for oss så vil ikke dette være noen stor hensikt.

1

Pga AP og venstresiden har vi blant verdens høyeste miljørelaterte avgifter. De maser utrettelig om klima- og miljøsaken. Men mens andre land forlengst har forbigått oss i satsning på fornybar energi, sitter vi nordmenn kun igjen med avgiftene. Ap og venstresiden er mao. en tafatt gjeng bortsett fra på ett punkt, å tømme folks lommebøker. Der vil jeg si de er ganske flinke, kanskje verdens flinkeste.

2
Romario89 [sitat…] og hva mener du om klimapolitikken til H/frp da?... eller vent, jeg glemte at de ikke har noen klimapolitikk..

Det er mulig denne tråd KUN er for de intelligente . . . . , de som forsto at AP KUNNE ha gjort noe . . . . . i 8 år

Så får vi se hva Høyre / Frp får gjort de nærmeste år . . . .

Det er IKKE vanskelig å gjennomføre tiltak om de VIL slik det hadde vært for AP / RG OM de HADDE ØNSKET å gjøre noe for miljøet . . . . . annet enn Kårstø og Mongstad der de kræsjlandet . . . .

1
Romario89 [sitat…] og hva mener du om klimapolitikken til H/frp da?... eller vent, jeg glemte at de ikke har noen klimapolitikk..

eller vent, jeg glemte at de ikke har noen klimapolitikk..

Lønner seg å kunne lese hva partiene faktisk har skrevet og snakket, for det er klart at en blåblå regjering legger opp til en mer offensiv klimapolitikk enn det klimaforliket som regjeringen har drevet etter gjør. I seg selv ikke spesielt overraskende for de av oss som følger med på norsk politikk vet at det var nettopp H som dro klimaforliket i riktig retning med mer offensive mål da det ble inngått.

1
merkeligdetda Det er mulig denne tråd KUN er for de intelligente . . . . , de som forsto at AP KUNNE ha gjort noe . . . . . i 8 år Så får vi se hva Høyre / Frp får gjort de nærmeste år . . . . D...

Det er mulig denne tråd KUN er for de intelligente . . . . , de som forsto at AP KUNNE ha gjort noe . . . . . i 8 år Så får vi se hva Høyre / Frp får gjort de nærmeste år

Jeg har aldri påstått at ap er noe bedre. de tre største partiene er generelt udugelige i forhold til klimaspørsmålet.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...