Politikk - Norsk

WernerVonBraun

Siv Jensen blir finansminister

Siv Jensen blir finansminister.

FRP får sju statsråder mens Høyre får elleve.

Det betyr i så fall bety at Erna Solberg velger å kutte dagens antall på 20 statsråder ned til 18. Det er ikke klart hvilke endringer dette utløser i departementsstrukturen.

At Siv Jensen blir finansminister har ligget i kortene lenge, men hovedpersonen selv ønsker foreløpig ikke å bekrefte VGs opplysninger.

Dette er gode nyheter for oss som håpet på dette og jeg ser frem til de neste fire årene.

Noen som er skuffet? Da er det bare å kjøre debatt.

3
213 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Er den beste ministerposten Siv kunne fått. Hun er bundet på hender og føtter i det departementet.

2

Noen som er skuffet? Da er det bare å kjøre debatt.

Mest sannsynlig Siv Jensen. Nå blir det hennes oppgave å sitte på pressekonferansene og forklare hun sier NEI! til en uendelig lang rekk gode formål.

1
Nr-11 Er ikke personlig redd, men er bekymret for mange borgeres vegne om hun hadde fått ministerpost hvo hun kunne gjort stor ugagn i som f.eks utenriksminister.

men er bekymret for mange borgeres vegne om hun hadde fått ministerpost hvo hun kunne gjort stor ugagn i som f.eks utenriksminister.

Hva er det du egentlig frykter kunne skjedd da? At Norge ville fått et bedre forhold til Israel?

Kan virke mer som om du er redd for det faktum at andre land tror på usanne rykter om FRP som parti.

2

Det er finansdepartementet som styrer veldig mye av den økonomiske politikken. De så vi nå sist da Gjedrem ikke ville ha egenkapitalskravet ved kjøp av bolig ned. Dermed ser det ut til å bli slik, selv om både FrP og Høyre gikk til valg på at det skulle ned. Med andre ord et flott sted å plassere Siv.

1

Kvinner bør aldri bli finansminister. En kvinne kan neppe noengang være kvalifisert nok på den posten. Blir litt for vanskelig å forklare hvorfor.

2
meco Kvinner bør aldri bli finansminister. En kvinne kan neppe noengang være kvalifisert nok på den posten. Blir litt for vanskelig å forklare hvorfor.

Hehe. Denne kommer du til å få høre.

At det er fysiske forskjeller på kvinner og menn er et faktum. At en kvinne ikke kan bli en like god finansminister tror jeg som du sier ikke bare blir vanskelig for deg å forklare, men heller umulig da jeg ikke kan finne noe gyldig eller god grunn til at det skal stemme.

Det du mener er muligens at en kvinne aldri vil kunne bli så myndig som en mann? Er det den offentlige respekten du tenker på?

Bare for å si det helt klart så er jeg høyst uenig med deg i dette.

1

Ren nysgjerrighet: hva har det egentlig å si hvem som blir finansminister, og hva har det å si at Siv Jensen får posten? Det blir jo ikke sånn at fordi om FRP styrer finansdepartementet, så bryter de f.eks. med handlingsregelen så mye som de vil.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...