Politikk - Norsk

nostalgikern

Haddy kalte dem blånisser...

Denne NRK-programlederen Haddy (programleder også for årets TV-aksjon) var mye mer politisk ivrig enn jeg hadde trodd gitt. Hun foreslo blant annet at den nye regjeringen med fordel burde kalles for "Blånisse-regjeringen", og at Norge nå sikkert ville foretrekke å få nervegass fra Syria heller enn asylsøkere osv. osv. Riktig forum å plassere en kommentar til programmet altså. Et humor-program javel, men det virket som dette gjorde henne godt å få sagt, hun virket en smule vel engasjert til NRK-programleder å være (lisensfinansierte NRK).

Det virker generelt sett slik at, bortsett fra de gangene det faktisk har vært med folk fra FrP i Nytt på Nytt, så er det slik at alle deltakerne nærmest "må" herje med dette partiet i nevnte program. God anledning til å "hjernevaske" folket i et slikt program, fordekt som humor.

PS. Skjønner godt at NRK velger slike programledere...

3
162 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ser ikke på dette dritprogrammet lenger, men det høres ut som om hun fant tonen med kommunisten Nærum...

1

Det er ikke bra for magen å hisse seg opp til forargelse og hjernevaskbeskyldninger over noe så fullstendig betydningsløst og utdatert som Nytt på Nytt. Det er ikke akkurat et program med injurierende kraft :-)

2

De blåblå må nok opprette et Statspolizei som kan fjerne slike som motarbeider statsapparatet, selv om de tuller...

2

Hvis det er noen trøst, så snakket hun om rødnisser også.

Hørte ikke at hun nevnte det, men hun gjentok iallfall uttrykket "blånisser" om den nye regjeringen senere i programmet også. Når Erna kommer med sjekken under direktesendingen fra TV-aksjonen, så kommer vel vedkomme programleder til å si: "Og der ser jeg konturene av sjefsblånissen dukke opp nede i lokalet her, og da får vi bare vente i spenning på hva den nye blånisse-regjeringen vår måtte ha lagt i konvelutten sin"...

1
nostalgikern [sitat…] Hørte ikke at hun nevnte det, men hun gjentok iallfall uttrykket "blånisser" om den nye regjeringen senere i programmet også. Når Erna kommer med sjekken under direktesend...

"Og der ser jeg konturene av sjefsblånissen dukke opp nede i lokalet her, og da får vi bare vente i spenning på hva den nye blånisse-regjeringen vår måtte ha lagt i konvelutten sin"...

Stakkars deg da.

Selvsagt kommer hun ikke til å si det.

Og hvorfor i all verden poster du et innlegg om et humorprogram på Politikk - Norsk?

1

Håper Frp får justisministeren, slik at harselering, karikaturer og kritikk av Frp blir forbudt!!!

Er det noen grunn til å anta at en justisminister fra FrP vil komme med et slikt forslag og at det samme forslaget vil få flertall i Stortinget?

Jeg går ut fra at du mener det siden du kommer med en slik bombastisk uttalelse. Og da blir jeg nysgjerrig. Hva er dekningen for din uttalelse?

1

Håper Frp får justisministeren, slik at harselering, karikaturer og kritikk av Frp blir forbudt!!!

Så du tør å krype fram fra steinen nå da...

Jeg etterlyste jo ditt bidrag til tråden "Dine 5 ønsker til den nye regjeringen" i går, men det turte du tydeligvis ikke... Men du kom jo med ett her i stedet da, saklig som vanlig.

Hilsen en ikke-FrPer...

- til orientering (jeg er mot søndagsåpne butikker og for norske bønder osv., sagt før, men i tilfelle du skulle ha litt tungt for deg, evt. være glemsk..).

1

Jens har alltid hatt sjekken sin i en konvolutt vel, eller husker jeg feil ?... Ikke sleiping for det vel, du tenker vel på "greske tilhøve" du...

(tilhøve betyr tilstander, til orientering).

1

Hun foreslo blant annet at den nye regjeringen med fordel burde kalles for "Blånisse-regjeringen"

Helt i orden for min del, da alt er bedre enn å være sosialist.

1

Vi kan nok se frem til mange "FrP-fatwaer" mot alle humorister og karrikaturtegnere som tillater seg å gjøre seg morsomme på bekostning av FrP-statsråder fremover.

Heldigvis for dem så begrenser dette seg til handlinger som kan utføres fra sofaen.

Men det blir nok mye SPAM for oss andre å forholde oss til.

1

Håper Frp får justisministeren, slik at harselering, karikaturer og kritikk av Frp blir forbudt!!!

Da sliter du anyway. Minst 10 år på vann og brød på deg.

1

Bevisst og ondsinnet utdriting av Frp!111!

Pågått i mange år og i hvert program. En rød tråd om du vil mao.

(foregående ord en forkortelse av "med andre ord" og altså ikke en godslig, snill og demokratisk leder fra Østens rike i sin tid, til orientering).

1

Det virker generelt sett slik at, bortsett fra de gangene det faktisk har vært med folk fra FrP i Nytt på Nytt, så er det slik at alle deltakerne nærmest "må" herje med dette partiet i nevnte program.

Jeg har da vitterlig sett at de har herjet med mange partier. Men FrPs mer eller mindre løse kanoner har nå vært ekstra "flinke" med å legge ut åte for komikere og satirikere. Da kan man ikke vente annet enn at de biter på.

1

Tror du at dette er den mest sannsynlige årsaken til FrP sitt ønske om å privatisere NRK? I tilfelle er det nok en gang interessant å høre litt mer om grunnen til at du tenker slik.

1

, slik at Frp ikke lenger blir karikert eller fleipet med på norsk TV.

Helt greit at dette partiet blir gjenstand for fleip og humor, selvfølgelig, kan godt være at det fortjener det fra tid til annen sågar. Det jeg påpekte med tråden er den massive håningen av partiet, hver gang og over år. Skal ikke trekke inn en viss propagandeminister fra ca. 70 år tilbake, men vedkommende var som kjent også systematisk og effektiv med sin bruk av hån via media mot sine "fiender", brukte humor og sketsjer osv. ...

1
nostalgikern [sitat…] Helt greit at dette partiet blir gjenstand for fleip og humor, selvfølgelig, kan godt være at det fortjener det fra tid til annen sågar. Det jeg påpekte med tråden er den...

Skal ikke trekke inn en viss propagandeminister fra ca. 70 år tilbake, men vedkommende var som kjent også systematisk og effektiv med sin bruk av hån via media mot sine "fiender" ...

Men du gjorde det likevel. Jeg synes kanskje det å sammenligne NRK med Goebbels kan være en tanke...ja hva skal man si...overdrevet?

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...