Politikk - Norsk

baov

apropos adopsjon trygdeeksport

En kollega fortalete om en Rumener som hadde blitt integrert og har jobb på Sunnmøre. Rumenerens bror er fattig og bor i Romania og har mange barn. Han aopterte alle brorens barn, men lar dem bo sammen med broren i Romania, og den Norske barnetrygden blir overført uavkortet hver måned for hvert barn. Blir en rik familie etterhvert.

Er dette en av mange, eller???

Kontrollerte forhold?, - Nei. Nordmenn skal ikke ha kontrollerte forhod jfr eøs/Schengen, - det skal gå til helv... imntil vi kryper for å legge fedrelandet under unionen(fremmed makt)/eu.

2
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Kontrollerte forhold?, - Nei. Nordmenn skal ikke ha kontrollerte forhod jfr

Trygdeeksporten er allerede flere milliarder som raser ut av landet i året og den er sterkt økende. Snakk om tafatte politikere!

1
finnur [sitat…] Trygdeeksporten er allerede flere milliarder som raser ut av landet i året og den er sterkt økende. Snakk om tafatte politikere!

Ukontrollert innvandring er ukontrollerte utgifter fra skattebetalernes spleiselagskasse(staten).

og det er overnasjonale eøs/Schengen og eudirektiver(lover) som gjør dette mulig. Velg bort alle eu-tilhengere ved alle Norske valg av tillitsvalgte.

De har greid å sluse oljemilliardene i et "oljefond/pensjonsfond utland". - Innvandrerkostnadene bør snarest øremerkes og inkluderes i regnskapet som utfift til "Oljefondet utlandet." og innkluderes der hel adskilt fra Norges normale skatte/avgiftsmodeller.

Olje-pensjonsfond utland og Innvandrerregnskapet "hand i hand", - bør være mottoet......................... før skattebetalernes spleiselagskasse går fallitt og konkurs og alle velferdordninger, arbeidsmiljølov og andre generelle næringslivs-subsidierordninger blir en saga blott..

Hvis en "smarting" sier at dette kan vi ikke gjøre fordi vi da får inflasjon, - kan dere jage ham til helv..... og enda lengre.

Si Nei til eøs/Schengen og de overnasjonale eu-direktiver(lover).

1

Er dette en av mange, eller???

Å få adoptert barn fra utlandet virker i dag som en lang og tung prosess. Det tar jo mange (3-4) år. Hvordan man kan klare å få mer enn en unge virker veldig rart.

1

En kollega fortalete

Kanskje litt meire håndfast informasjon ville vera nyttig. Elles kan ein jo lett mistenka at det er ein bløff.

1

Er dette en av mange, eller???

Kontrollerte forhold?, - Nei. Nordmenn skal ikke ha kontrollerte forhod jfr eøs/Schengen, - det skal gå til helv... imntil vi kryper for å legge fedrelandet under unionen(fremmed makt)/eu.

Utnyttelse av norske goder flyter minste motstands vei, som vannet.

Så lenge ingen bygger demninger vil dette fortsette.

Og man finner hele tiden nye, kreative løsninger.

Velkommen til honningkrukken :)

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...