Politikk - Norsk

merkeligdetda

Blånisser og andre idioter . . . .

"Haddy" - en av "kulturpersonlightene" i nrk foreslå i "nytt på nytt" å bruke "blånissene" som navn på den nye regjering . . . . . OG hvorfor gjorde hun det ? 1. Fordi hun liker den nye regjering ? eller 2. Fordi hun visste det var brukt som et skjellsord å VGD ? eller 3. Fordi hun er inspirert av Per Aspelin's Julefortelling om nissene i Blåfjell ?

Tja, si det . . . . som en "kulturpersonlighet" i nrk er det ikke godt å vite . . . . . .

Men det som virkelig forundrer meg er hvorfor så mange - både på VGD og andre steder - er mer opptatt av å karakterisere politiske motstandere enn å diskutere deres politikk. OG der kan vi vel være enige om at "de røde" / sosialistene er de absolutt beste til å karakterisere politiske motstandere . . . . . .

4
95 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

OG der kan vi vel være enige om at "de røde" / sosialistene er de absolutt beste til å karakterisere politiske motstandere . . . . . .

Kan du dokumentere dette, eller er det bare noe du har funnet på?

1

"Haddy" - en av "kulturpersonlightene" i nrk foreslå i "nytt på nytt" å bruke "blånissene" som navn på den nye regjering . . . . . OG hvorfor gjorde hun det ?

Hun gjorde det sikkert fordi nisser er hva folk flest tenker på når de ser for seg den nye regjeringa.

2

"Haddy" - en av "kulturpersonlightene" i nrk foreslå i "nytt på nytt" å bruke "blånissene" som navn på den nye regjering . . . . .

Like full av dritt som storparten av resten av den selverklærte "kultureliten".

1

"Haddy" - en av "kulturpersonlightene" i nrk foreslå i "nytt på nytt" å bruke "blånissene" som navn på den nye regjering . . . . .OG hvorfor gjorde hun det ?1. Fordi hun liker den nye regjering ? eller2. Fordi hun visste det var brukt som et skjellsord å VGD ? eller 3. Fordi hun er inspirert av Per Aspelin's Julefortelling om nissene i Blåfjell ?

4. NpN er et satirisk underholdningsprogram og skal på ingen måte tas seriøst.

PS: Per Asplin hadde vært død flere år før Nissene i Blåfjell ble oppfunnet.

2
merkeligdetda Hvorfor må jeg dokumentere et spørsmål ?

Hvis du skal stille et spørsmål, så må du huske på å skrive spørsmålstegn i slutten av setningen, det er tegnet: ?

Hvis du mener at setningen: "OG der kan vi vel være enige om at "de røde" / sosialistene er de absolutt beste til å karakterisere politiske motstandere . . . . . ."

skal oppfattes som et spørsmål, så blir det meningsløst om du ikke underbygger det med dokumentasjon.

1

Den som kun tar spøk for spøk, og alvor kun alvorlig, han og hun har faktisk fattet begge deler dårlig.

Piet Hein...

2
swixfantomet Hvis du skal stille et spørsmål, så må du huske på å skrive spørsmålstegn i slutten av setningen, det er tegnet: ? Hvis du mener at setningen: "OG der kan vi vel være enige om at "...

Hvis du skal stille et spørsmål, så må du huske på å skrive spørsmålstegn i slutten av setningen, det er tegnet: ?

Jeg er vant til å omgås mennesker med intelligens . . . .

Unnskyld . . . .

Men hva mener du ? "OG der kan vi vel være enige om at "de røde" / sosialistene er de absolutt beste til å karakterisere politiske motstandere . . . . . ." Er du enig i det ?

1

"Haddy" - en av "kulturpersonlightene" i nrk foreslå i "nytt på nytt" å bruke "blånissene" som navn på den nye regjering . . . . . OG hvorfor gjorde hun det ?

Fordi det det er obligatorisk for ansatte i ARK å mislike høyresiden. Er du ikke anti-borgerlig, så er du ganske så ensom i statskanalen.

Nivået på "morsomhetene" forteller i klartekst hva slags skrubb fra gata de ansatter.

1

OG der kan vi vel være enige om at "de røde" / sosialistene er de absolutt beste til å karakterisere politiske motstandere

Kan vi? Eller er du en av dem som ynder å omtale seg selv i 1. person flertall?

Bruken av ordet vel i første del av setningen slås forøvrig i hjel av bruken av ordet absolutt litt senere. Du har derved motbevist din egen påstand. Gratulerer!

1
merkeligdetda [sitat…] Jeg er vant til å omgås mennesker med intelligens . . . . Unnskyld . . . . Men hva mener du ? "OG der kan vi vel være enige om at "de røde" / sosialistene er de absolutt b...

Hvis du omgås mennesker med intelligens er det rart at du enda ikke har hørt om spørsmålstegnet, men deg om det.

Nei, jeg er ikke enige i det du "spør om", derfor vil jeg gjerne at du gir litt mer bakgrunnsinformasjon (jeg er åpen for å endre mening). Siden du åpenbart mener at "sosialistene er de beste til å karakterisere politiske motstandere" så regner jeg med at du kan dokumentere dette? Eller er det bare noe du har funnet på?

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...