Politikk - Norsk

Sjakkmatt_6

Moss er en Frp/H kommune

Moss kommune går med dundrende underskudd. Det skal spares på utgiftspostene skole/lærere og demente/ansatte.

Sykehjemmene har blitt rene "psykiatriske sykehus" med stadig fler yngre, truende, utagerende og farlig sinte pasienter. Å skjerme dem, ta vare på ansatte vil koste store summer.

http://www.moss-avis.no/nyheter/derfor-sprekker-pleie-og-omsorgsbudsjettet-1.8042923

Frp`s varaordfører Erlend Wiborg, (inn på Stortinget i disse dager) har ca 800.000 i lønn som vara i 80% stilling. Wiborg verken ser eller evner forstå hvilke signaler han gir?

http://www.moss-avis.no/nyheter/de-rystes-over-pengebruken-1.8107479

Å "oppgradere" med 21 mill kommunale kroner når kommunekassa er tom, det har Moss kommune ingen betenkeligheter med?

http://www.moss-avis.no/nyheter/debatten-raser-om-lekeplass-til-21-4-millioner-kroner-1.8103820

Den måten som Frp/H styrer Moss kommune på nå, virker veldig merkelig:

En meget grådig Frp folkevalgt

En altfor snill H ordfører

Virker ikke som en heldig kombinasjon.

1
13 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Frp`s varaordfører Erlend Wiborg, (inn på Stortinget i disse dager) har ca 800.000 i lønn som vara i 80% stilling. Wiborg verken ser eller evner forstå hvilke signaler han gir?

Wiborg greide å løfte varaordføreravlønningen fra 50% til 80%. I tillegg får han også godtgjørelser fra Østfold fylkeskommune. Så for en ung mann uten særlig arbeidslivserfaring eller utdanning utenfor politikken, har han sikret seg en solid politikerlønn. Vennskap med Leirstein-familien og gaver til rette personer, har nok hjulpet godt. For valgfremganger har han ikke fått til.

1
Sjakkmatt_6 Frp/H Moss skylder på rådmannen: http://www.moss-avis.no/nyheter/vil-se-radmannen-i-kortene-1.8112087 Intet ansvar å spore hos verken Frp eller Høyre. Skulle vært like lett å kvitt...

Skulle vært like lett å kvitte seg med udugelige folkevalgte i Moss kommune, som det er å for folkevalgte å kvitte seg med rådmannen

Jeg trodde du var demokratisk anlagt?

Har jeg tatt feil her? For om folk velger denne mannen inn med nok stemmer til at han oppnår slike stillinger, ja hva er da mer feil her enn når AP person utøver tilsvarende feil?:

En som er valgt kan ikke sies opp, noe jeg trodde du viste.

1

Den måten som Frp/H styrer Moss kommune på nå, virker veldig merkelig:

Men det er de rødgrønne som har styrt Norge.

1

Innkjøpsstopp og det skal spares inn til margen på både ansatte og deres ytelser, da gjøres det med et lett pennestrøk.

Når det er snakk om lønninger til de folkevalgte i Moss kommune, da ser få, om noen, ingen betenkeligheter til hvilke signaler dette gir:

http://www.moss-avis.no/nyheter/lonna-blir-ikke-halvert-1.8133663

Helt utrolig at det er så dårlig økonomisk styring i Moss kommune, når Frp/H SIER før valget, at dette "samarbeidet gir en ansvarlig kommunal politikk, kontra de Rødgrønne"

Her ser man hvordan dette Frp/H samarbeidet virker i praksis:

Meg først, så meg en gang til, og er det da litt penger igjen, så skal vi kaste terningen og se om det er skole, helsesektoren, kultur som "vinner" denne gangen og får smulene!

1

Moss kommune går med dundrende underskudd.

Østfold har størst arbeidsledighet av de norske fylkene (pr. september 2013), de større byene - Moss inkludert - er spesielt preget av dette. Industrinedleggelse, generelt lav utdanningsnivå samt høy andel innvandrere (pr. 2011 hadde 16% av Moss' befolkning innvandrerbakgrunn) er noen av årsaksforklaringene.

Dette gir selvsagt utslag på helse- og sosialbudsjettet i kommunen, og i så måte bør kanskje ikke en oppgradering av Kirketorvet ha første prioritet. På den annen side, det er også mye god helse og positivitet i oppgraderte byrom.

1

I Moss kommer det til å gå på helsa løs for gamle og demente.

http://www.moss-avis.no/nyheter/ferre-ansatte-pa-sykehjemmene-1.8135286

Uansett om de ansatte på sykehjemmene alle har "gode og snille hender, et lunt smil og et stort hjerte" som er et must for å bli en god pleier, uansett utdannelse, så vil dette IKKE være nok til å ivareta Helse, Miljø og Sikkerhet på en FORSVARLIG måte.

Stakkas de gamle og demente nå.

Men penger, det har visst Moss kommune i fleng når det gjelder?

http://www.moss-avis.no/nyheter/toppsjefen-matte-ga-beholdt-millionlonn-1.8137467

http://www.moss-avis.no/nyheter/alt-om-movar-saken-1.8135622

Noen bør gå inn å se på styringen i Moss kommune, fort også.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Publisert

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
0 svar
Laster...