Politikk - Norsk

avuna

hvordan samfunnet skaper mobbere.

1 person er nederst på rangstigen i det norske samfunn, og vi er alle et resultat av mobbing og skamfølelse og penger og makt. Skal det virkelig være sånn? Jeg synes ikke det. Jeg har basert hele mitt liv på 1 ting og jeg er fortsatt den samme gamle men med ny vitskap, og vil helst unngå at det skjer andre. Noen som har noen ideer til hva som kan gjøres eller ihvertfall, hva i all verden gjør man når man har basert sitt liv på alle andres og plutselig så skal man ha respekten i orden? Det er nesten umulig med holdningen min for å si det sånn. Dette er et politisk innlegg fordi jeg tror politikerne trenger å åpne øynene for hvilken konsekvenser livets realiteter kan ha. Men politikerne kan ikke styre et folk.

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

hva i all verden gjør man når man har basert sitt liv på alle andres og plutselig så skal man ha respekten i orden

Et godt spørsmål. Tror det er livsfarlig å "skulle gjøre alle til lags, fordi da TROR man at blir man godtatt".

Å skulle hoppe og sprette etter pipa på alle andre og etter alle andres humør og illebefinnende, der og da. Gå på gummisåler gjennom livet?

Nei. Det har ingen hensikt.

De "vennene" man får i denne perioden av livet. De er overhodet ikke det som betegnes som ekte venn og kamerat.

Slike mennesker er energi slukere og parasitter. De klister seg fast, tråkker ned andre for å hevde seg selv.

Pingler og svake personligheter, det er det de er innerst inne.

Å stå opp for seg selv, det starter hjemme.

Fortsetter i barnehagen, på skolen, og så på jobben.

Tror at jo mer vi setter pris på de som er ærlige, annerledes (rare), de fantastiske Løvetannbarna og de få som våger å si nei til å bli lik alle andre, vil samfunnet på sikt forandre seg.

Slik det er i dag, der folk drikke og dope seg på piller og narkotika for å ta seg en fest, fordi de føler de IKKE er som alle andre, stakkars folk.

Å finne seg selv, som Kalvik synger, det er nok et godt tips.

1

1 person er nederst på rangstigen i det norske samfunn, og vi er alle et resultat av mobbing og skamfølelse og penger og makt. Skal det virkelig være sånn? Jeg synes ikke det

Det folk helt glemmer er verdien av gjensidig respekt.

Jeg ser ikke opp eller ned på/til noen. Det er vel årsaken til at jeg har venner i de fleste sosiale lag.

Gjensidig respekt betyr at man kan være seg selv og rett frem. Den siste omtalte feilfrie gikk på vannet :).

1

Sosialdemokrater tåler ikke at noen skiller seg ut, alle skal innordne seg og være mest mulig like. Slikt får ungdommer i f.eks. slyngelalderen med seg fra foreldregenerasjonen.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
45 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...