Politikk - Norsk

stikkpillen

Kameler til frokost-middag og kvelds

Ja dette er menyen til FRP om dagen, overraskende, nei i grunnen ikke. Når man ser på lovnadende i bompenge saken er de ingen tvil om at man har ført mange bak lyset, ingenting å diskutere en gang.

MEN, vi har i dag fått avtroppende rød-grønn sitt budsjett deisende i fanget, og ærlig talt. at man ikke klarte å fjerne fattigdom er en ting, men jeg skumleste litt på utslagene for folk flest med nytt budskjett.

Tre ting som slår meg:

Uteleiepris på bolig vil gå kraftig opp.

Pris på tobakk vil øke.

Og sist men ikke minst, den såklate skatte kllasse 2 forsvinner.

Hvem er det som leier bolig, jo de stort sett de med lav inntekt.

Hvem er det som enda røyker her til lands, jo stort sett de med lav inntekt.

Hvem er det som har nytt godt av skatte klasse 2, jo stort sett de med lav inntekt.

Det er viktig å gjøre slik at avstandene ikke øker her til lands, hørt den før. Hva tyder dette på da, eller er det noen son kan finne noe i budsjettet som oppveier for dett ang. de som har lite fra før.

1
41 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hvem er det som enda røyker her til lands, jo stort sett de med lav inntekt.

Kan de ikke bare å slutte å røyke?

Både de helsemessige og økonomiske konsekvensene er velkjent for alle som vokser opp i Norge. Velger man å begynne å røyke så får man ta konsekvensene av det.

1

Aldri har vel ei regjering fått så mykje pepar før ho har byrja arbeidet. For skams skuld bør all kritikk venta til etter dei første hundre dagane!

1
Langveg Aldri har vel ei regjering fått så mykje pepar før ho har byrja arbeidet. For skams skuld bør all kritikk venta til etter dei første hundre dagane!

Jo, men FRP ga velgerne sine et løfte om at de ikke kom til å sitte i en regjering som ikke fjernet bompengene umiddelbart, dette har ingeting med 100 dager å gjøre. Man burde ikke gitt et slikt løfte , uten noen premisser, all den tid man visste at FRP okke kom til å få flertall alene.

1

Det er vel slik at avtroppende regjering gir en 'gavepakke' til velgere som påtroppende er nødt til å stramme inn på, da det ikke er bærekraftig. Selvfølgelig vil mange føle seg 'snytt' av den nye regjeringen da. Og vente til neste valg der opposisjonen igjen lover gull og grønne skoger.

Jeg skulle ønske at ansvarlig politikk hadde mer appell, men vi får det vi fortjener, fordi folk stort sett tenker på seg selv.

2
catharsis Ja. Du reagerer på at fattige får dyrere røyk.

Skal du debattere så må du ikke tillegge meg meninger jeg ikke har.

Jeg har ikke tatt til orde for at vi skal ha to priser på tobakk, jeg har hevdet at det nesten bare er de som ikke har råd som røyker, når man øker avgiftene på tobakk, mer enn noe annet , så får de som røker dyrer varer. Dette gjelder for både fattig og rik.

Nå er jeg ikke røyker selv, men om man ser litt lenger enn sin egen nesetipp ja så skjønner man at en del får det verre med dette budskjettet. paradoksalt nok de man skulle hjelp for bare fire år siden.

1
Kulumuli Det er vel slik at avtroppende regjering gir en 'gavepakke' til velgere som påtroppende er nødt til å stramme inn på, da det ikke er bærekraftig. Selvfølgelig vil mange føle seg 's...

fordi folk stort sett tenker på seg selv.

Ja hvilke annen grunn ser du til at Jens Stolternberg og alle i hans klasse er mest opptatt(misunlig) på at de rikeste blir rikere?

LO bruker samme retorikk, hvem tror du de i LO er bekymret for, seg selv og sine.

1

Hvem er det som har nytt godt av skatte klasse 2, jo stort sett de med lav inntekt.

Tja, ville jo tro at det heller er de som har råd til at den ene ektefellen går hjemme, med andre ord at den utearbeidende har en veldig høy inntekt.

1

Ja dette er menyen til FRP om dagen, overraskende, nei i grunnen ikke.

Har du NULL! i IQ?

Dette er statsbudsjettet til de R/G.

1
Tordenskjold3 Daglig leder Lars Aasen i Leieboerforeningen deler ikke Battas bekymringer.

Ser de er uenig i dette ja.

Poenget mitt med tråden, om der er noe poeng, er vel at de som har lite får enda mindre?

Et lite drypp her og der kan bli dramatisk for folk som lever på grensen hver måned. Ser at bomprisen i Bergen i sommer gikk opp med ca 70 %, dette kommer i tillegg til andre prisstigninger. Mulig bil ikke er det viktigste for alle disse, men det har man da heller ikke råd til når man avgiftsbellegger så usosialt.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Publisert

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
0 svar
Laster...