Politikk - Norsk

anyway2

FRPs "uvalgbare" politikere...?

Abolutt ingen av Frps "folkelige" politikere, de som "snakker rett fra levra" og "kaller en spade en spade" ser ut til å bli ministre i den nye regjeringen:

http://www.dagbladet.no/2013/10/15/nyheter/samfunn/politikk/frp/h/29787967/

Per Sandberg, Tybring-Gjedde, Per Willy Amundsen, Bård Hoksrud ser ut til å bli stående utenfor.

Siv Jensen fortsetter "striglingen" av Frp - hva blir igjen av Frp-politikken?

1
49 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Erna har nok lagt ned veto mot de politikerne der. Rett og slett for uspiselige for de to andre samarbeidspartiene i Stortinget. Dessuten vil hun minske sjansen for at regjeringen sprekker. Dog så vil jeg si at Solveig Horne er ganske uspiselig av seg.

2

Hvordan vil Per Sandberg og hans tilhengere reagere dersom han hverken blir statsråd eller parlamentarisk leder?

1

Håper de du nevner finner seg et annet parti. Kanskje unntagen Hoksrud da, som jeg synes ikke han er noe ekstrem eller bøllete på noen måte. En hyggelig kar er det.

Frp har aldri hatt breere oppslutning i befolkningen enn før bolkesjø. Så jeg tror de gjør rett i å finne tilbake til der de var før det skjedde. Da var de i gang med å bli et ordentlig parti.

1

Abolutt ingen av Frps "folkelige" politikere, de som "snakker rett fra levra" og "kaller en spade en spade" ser ut til å bli ministre i den nye regjeringen:

Ap Sv?

ha, ha.

1
meco Håper de du nevner finner seg et annet parti. Kanskje unntagen Hoksrud da, som jeg synes ikke han er noe ekstrem eller bøllete på noen måte. En hyggelig kar er det. Frp har aldri h...

Joda, kan være enig i at Hoksrud fremstår som en likanes kar. Problemet er bare at han fremstår (og sannsynligvis er) ikke spesielt smart.

Han har også "svin på skogen" som alle vet. Det kan godt være at han selv har sagt nei til stadsrådspost og det trøkket som følger en slik jobb nettopp for å unngå denne ekstra belastningen for seg og sin familie.

-Bob

1

Abolutt ingen av Frps "folkelige" politikere, de som "snakker rett fra levra" og "kaller en spade en spade" ser ut til å bli ministre i den nye regjeringen:

Løse kanoner er risikabelt i enhver regjering.

1

"Vidar Helgesen fra Høyre blir statsråd ved statsministerens kontor, forteller kilder til NRK. Han ligger an til å få ansvaret for EU-saker."

Uff, jeg hadde håpet dette tøyset kunne fått ligge. Det er jo snakk om en innpisker i regjeringen, verken mer eller mindre. Ja ja, han får jo et "saksområde" i det minste.

1
chuncho2 Ja, valget er tapt. Fra nå av, må alle Frp-kritikere holde kjeft. For demokratiets skyld.

Det er ikke kritikk man kommer med? Det er hvem i ett parti som ikke fikk statsråds plasser. hehe.

At en venstre ekstrem finner en FrP statsråd uspiselig er ikke annerledes enn av de fleste av Norges befolkning finner alle SV statsråder uspiselige og en del av AP sine statsråder.

Men årsakene som oppgis til å gjøre f.eks. Horne uspiselig er fremmet av en ekkel venstrevridd som mener at man skal lære unger i barnehage om sexuell legninger samt at man må gi støtte til dem han peker på for å ikke være uspiselig.

Latterlig tråd i seg selv.

Synes venstresiden kan diskutere politikk og ikke syte så veldig på utenforliggende områder. Venstresiden fremviser også sine enorme fordommer mot folk som ikke er lik dem selv.

1

Miljøverndepartementet ser ut til å være glemt....eller finner de bare ingen som er villig til å jobbe med slike saker?

Må være en grei seier for Frp dette.

1
VenstreVingen Miljøverndepartementet ser ut til å være glemt....eller finner de bare ingen som er villig til å jobbe med slike saker? Må være en grei seier for Frp dette.

Miljøverndepartementet ser ut til å være glemt....eller finner de bare ingen som er villig til å jobbe med slike saker?

Var det ikke Fredrik Hauge som sa at miljødep. ikke var særlig viktig i miljøsaker?

De viktigste miljøbeslutningene tas i finans, samferdsel og energi.

1
Eldon "Vidar Helgesen fra Høyre blir statsråd ved statsministerens kontor, forteller kilder til NRK. Han ligger an til å få ansvaret for EU-saker." Uff, jeg hadde håpet dette tøyset kunn...

Jeg la også merke til dette.

Var jo mange på borgerlig side, både politikere, i media, og blant debattanter og andre synsere som mente at KESPs stilling som "statsråd ved SMK" var bortkasta penger.

Men, nå er jo ikke det å få regnestykker til å gå opp mange i den nye regjeringen er kjent for å fronte, så dette går nok bra.

Man kaster bare ut noen lærere fra de offentlige skolene, så er nok Helgesens lønn sikret.

1

Abolutt ingen av

Må si at den mest folkelige av AP sine politikere er ei heller valgbar.

Han sitter i fengsel for å ha missbrukt en jente på 14 år.

Jeg kunne nevnt opp 20 stk her av AP sine topper / folklige som ikke er valgbare av en eller annen årsak:). Men i grunn så omhandler politikk om hva som utøves.

Derfor er tråden i seg selv svært feil. Jeg tror at Høyre / FrP får til en kjempe god regjering med riktige folk på alle steder :).

1

Abolutt ingen av Frps "folkelige" politikere, de som "snakker rett fra levra" og "kaller en spade en spade" ser ut til å bli ministre i den nye regjeringen:

Ja, Blir spennende å se hva som skjer med Frp etter 4 år i regjering, så sant regjeringen overlever så lenge. De har ikke fått gjennomslag for noen av sine fanesaker og de såkalte spade for spade politikerne blir skviset ut. Jeg tror de havner ved sperregrensen ved neste korsvei. Alt som kjennetegner det populære protestpartiet er iferd med å bli utvisket pga regjeringskåthet.

1
Kul_Djevel [sitat…] Ja, Blir spennende å se hva som skjer med Frp etter 4 år i regjering, så sant regjeringen overlever så lenge. De har ikke fått gjennomslag for noen av sine fanesaker og de...
Slettet-FQGC8G

Alt som kjennetegner det populære protestpartiet er iferd med å bli utvisket pga regjeringskåthet.

Som forventet.

Selv skulle jeg gjerne sett Hoksrud i en slik regjering. Som person er han kanskje den personen jeg kunne tenkt meg og tatt en øl med utenfor regjeringskontorene. Han virker meget folkelig rett og slett. At denne latterlig ikke-saken fra Baltikum skal ødelegge så mye er bare trist. Like trist som den sex kjøpsloven i utgangspunktet.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
8 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...