Politikk - Norsk

William_S2

Solveig Horne - antilikestillingsminister

Da er det rimelig klart at Solveig Horne skal bli barne og likestillingsminister, men omtrent så viktig som det her er likestillingen for henne. Mye grumsete holdninger hos henne, men blir nok kanskje lett for Erna og bytte ut tenker jeg. Hun mener med den tweeten at det ikke er greit at man forteller barnehageunger at det er normalt at to menn eller to kvinner kan elske hverandre. En slik likestillingsminister vil ikke jeg ha i Norge i 2013 hvor vi faktisk har en lov som sier at homofile par kan gifte seg.

5
331 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Da er det rimelig klart at Solveig Horne skal bli barne og likestillingsminister, men omtrent så viktig som det her er likestillingen for henne.

Fornuftig dame, lesing av homoeventyr hører ikke hjemme i en barnehage.

3

En slik likestillingsminister vil ikke jeg ha i Norge i 2013 hvor vi faktisk har en lov som sier at homofile par kan gifte seg.

For ikke å snakke om alle barna som allerede bor sammen med to foreldre av samme kjønn, og hvilken virkning hennes holdning vil ha på dem og deres miljø.

Mvh

BE

1
Uncle-Billy Normalt? I følge ordboka betyr det "vanlig, gjengs eller gjennomsnittlig" Det er langt fra normalt å være homofil. De kan godt lære at det ikke er noe galt i det, men at det er nor...

Det er langt fra normalt å være homofil. De kan godt lære at det ikke er noe galt i det, men at det er normalt er jo direkte løgn.

Jeg elsker flere av mine venner, men det betyr ikke at jeg er homofil av den grunn.

Og det bør jo være en selvfølge for deg med amerikansk bakgrunn. I USA er det jo normalt å si: "I love you" til sine venner. At vi nordmenn ikke bruker "jeg er glad i deg" på samme måte, er jo bare synd for våre følelser.

1

Barn i barnehagealder har ingen som helst forutsetninger til å sette seg inn i sex og sexuelle forhold, så jeg er helt enig med dem som mener at den diskusjonen ikke bør komme før barna er store nok til å skjønne hva det dreier seg om.

1

Uansett morsomt å se at jeg fikk FrPerne i harnisk her, men det er uansett ingen hemmelighet at FrP sammen med KrF er det mest homofiendtlige partiet i Norge.

1
puma1 [sitat…] Det er vel ikke sex det handler om. Det handler om å like noen av samme kjønn. Og det tar barnehagebarn på strak arm.

Egentlig ikke. Det barn tenker på er vennskap mellom barn. Det saken gjelder er vel noe helt annet. Enig i at barn skal få informasjon og kunne snakke om slike ting, men barnehagebarn skjønner ikke sammenhengen og jeg tror de vil ha mye bedre av at det venter til de er gamle nok til å forstå.

I barnehagen synes jeg at barn skal få leke, kose seg og være barn. Virkeligheten kommer tidsnok og slår dem i hodet.

1
fireman56 Egentlig ikke. Det barn tenker på er vennskap mellom barn. Det saken gjelder er vel noe helt annet. Enig i at barn skal få informasjon og kunne snakke om slike ting, men barnehageb...

Jeg vet ikke om du har barn selv, men om du har det virker det som om du undervurderer dem kraftig. Det er klart at barnehagebarn er opptatt av slike ting. De lever da i familier med foreldre som er glad i hverandre, opplever skilsmisser, foreldre som får ny kjæreste (kanskje en av foreldrene til og med får en kjæreste med samme kjønn), de har eldre søsken som har kjæreste, mennesker de ser på barne tv har kjæreste osv.

Barn skjønner langt mer enn du tydeligvis er klar over..

Jeg kan faktisk ikke skjønne at det skal være noe problem for barn å lære at det også er normalt at noen er kjæreste med andre av samme kjønn, dette har da absolutt ingenting med seksualisering å gjøre. Denne forbindelsen mellom homofili og sex er de aller fleste faktisk kommet over, det er kun de mest trangsynte av oss som fremdeles sliter med å henge med.

-Bob

5
fireman56 Barn i barnehagealder har ingen som helst forutsetninger til å sette seg inn i sex og sexuelle forhold, så jeg er helt enig med dem som mener at den diskusjonen ikke bør komme før...

Selv barnehagebarn er seksuelle vesner, "få se på din, så skal du få se på min", men de skal ikke utsettes for voksen seksualitet. Å fortelle barn at når to voksne er glad i hverandre, så får de barn sammen, er ikke noe galt. Da skal ikke de voksne problematisere hvordan noen får barn sammen med å fortelle hvordan barn blir lagd.

1

Unger på 1-2-3-4-5-6 år har ikke noe forhold til annet enn vennskap.

Du uttrykker deg veldig bombastisk til å være en som åpenbart ikke har filla peiling på barn.

-Bob

1

Det er helt betimelig spørsmål å reise.

Saken er den, at den femisosse-orienterte likestillingsbevegelsen (som de RG jo langt på vei har vært rep. for) - i alt for stor gra har vært opptatt av å dytte slike forhold på hvermansen, helst gjerne fra barnsben av. Litt på samme måte man gjør i N Korea, bare med motsatt fortegn.

Man skal hjernevaskes til å mene at h*m*fili er helt normalt på lik linje med annet. Det der kommer aldri alle til å bli enige om, og vil forbli en diskusjon for all tid. Heldigvis. Det normale er egentlig å oppleve at h*m*fili byr en i mot, om en ikke er det selv. Eller altså blitt hjernevasket av pådriverne til å tro noe annet.

Greit nok at de h*m*file fredes i den forstand, skal få gå i fred og i hovedsak ha rettigheter på lik linje med andre. Men i dag er det jo blitt sånn, at man ses på som et kriminelt uvesen som skal henges ut - om man ymter frampå at man ikke har sans for h*m*fili, at de gifter seg i kirka, adopterer barn o.l. Man skal værsego holde munn, og ikke komme med et pip kritisk bemerkning. Det hele er snudd på hodet. Nå er det på tide å få litt logisk fornuftig balanse i dette her.

Helt fint med Horne som baren & LS-minister.

2

Da er det rimelig klart at Solveig Horne skal bli barne og likestillingsminister

Horne er en lettvekter og retorisk svak. Merkelig at hun blir statsråd.

2
puma1 Ja, men FrP har ikke så mange dyktige folk å ta av. De må grave ganske dypt.

Nettopp. I tillegg holder det ikke at man er dyktig, man må i tillegg bestå bakgrunnssjekken. Dette gjelder både tidligere politiske utsagn og "svin på skogen" av andre typer.

FRP's kandidater til slike poster er antakelig overrepresentert både når det gjelder lite heldige tidligere ytringer som vil bite dem i ræven ved første korsvei som statdsråd, og også overrepresentert når det gjelder andre ting i fortiden som ikke er så heldige. Jeg tror nok vi kan si at FRP's folkevalgte er noe mer "frilynte" i snitt andre andre partiers folkevalgte. Dette gjør at listen Siv har og velge fra antakelig er meget liten.

-Bob

1
Bob81 Nettopp. I tillegg holder det ikke at man er dyktig, man må i tillegg bestå bakgrunnssjekken. Dette gjelder både tidligere politiske utsagn og "svin på skogen" av andre typer. FRP'...

Dette gjør at listen Siv har og velge fra antakelig er meget liten.

Joda, men det har nå i hvert fall vett nok til å sette dem der det formodentlig vil gjøre minst skade når de må skiftes ut. Vi har Solveig Horne i denne saken, og jeg ser nå at de visstnok har tenkt å belemre stakkarne i Landbruksdepartementet med Sylvi Listhaug.

Minner veldig om gymtimene på barneskolen der alle skulle med, men hvor det f.eks. i slåball var veldig greit å ha en posisjon som balloppkaster hvor man kunne gjemme bort de med aller dårligst kroppsbeherskelse.

1

Merker meg at TS ikke besvarer innvendinger han har fått.

Tolker da det som at han ikke har motargument.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
12 svar
Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
3
2 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
1
26 svar
Aktuelt silas Siste svar

238 Euro per MWh nå!

Gassprisen i Europa har vært stabil og rimelig takket være stabil produksjon fra Norge og Russland. Prisen har vært et sted mellom 18-20 Euro per MWh og bunnet ut i 2020 på 4-5 Euro per MWh. Akkurat n...

EU Natural Gas - 2022 Data - 2010-2021 Historical - 2023 Forecast - Price - Quote

Natural gas futures linked to TTF, Europe's wholesale gas price, were trading around the €230-per-megawatt-hour mark, not far from an all-time high of €300 hit in March in the aftermath of Russia's in...


Bilde tradingeconomics.com
1
6 svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar
Laster...