Politikk - Norsk

Kul_Djevel

Hvem ryker først?

Nå har Erna Solberg presentert sine nye regjeringsmedlemmer. Nå lurer jeg på hvem som ryker ut av regjeringen først? Det er jo tradisjon ved alle nye regjeringsdannelser at en og annen minister ryker med hodet og ræva ut pga en skandale eller noe lignende. Hvem tror dere er det usikre kortet denne gang og ryker først ut? For noen blir det nok ganske sikkert.

1
98 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Men ja, det blir noen ganske sikkert. Og jeg er også ganske sikker på at det ikke trenger å gå så veldig lang tid før den første ryker.

Den første blir jo selvfølgelig fra frp, og er rimelig sikker på at hun Listhaug ikke blir gammel i denne jobben!

Også litt usikker på hvordan Siv kensen kommer til å takle en såpass krevende jobb. Lar seg neppe kombinere med røyk og sprit ut i de sene nattetimer :D

1

Listhaug vil slite etterhvert antar jeg.

Men de par-tre første vil trolig ryke pga noe i deres fortid, en hytte som fikk ett tilbygg som ikke ble omsøkt, en vennetjeneste fra tidlig 2000-tall, tidligere uttalelser, osv.

1
Osloidol28 haha, der kom du meg i forkjøpet gitt :-))

;)

Personlig så tror jeg kanskje Solveig Horne kan være først ut, men også Monica Mæland åpner opp for noen "konspirasjonsteorier".

Er det tilfeldig at Monica Mæland gikk til politiet og varslet dem om angivelig korrupsjon bare noen dager før det ble kjent at hun skulle bli minister? Her er noe journalister bør se litt nærmere på.

1

Det som er sikkert er at alle landets journalister kommer til å endevende privatlivet til disse statsrådene på utkikk etter skandaler. Tror vi kommer til å få det mye morro fremover :-)

1

Sylvi Listhaug.

Mot norske bønder kjemper selv gudene forgjeves. En liten FrP-breker kan ikke engang måle seg mot sauene deres.

3
Aurorabliss Sylvi Listhaug. Mot norske bønder kjemper selv gudene forgjeves. En liten FrP-breker kan ikke engang måle seg mot sauene deres.

Godt sagt.

Men den største kamelsluker av dem alle, selveste frøken Jensen vil nok bli der.

Det var hun som i første rødgrønne periode ropte ut i fistel 'handlingsregelen er død, og den har aldri vært så død som nå'.

Senere har hun aldri tatt avstand fra sitt utrolige sleivspark, tvertimot har hun forsvart det gjennom alle årene helt fram til sonderingene. Merkelig at ikke d e n kamelen har satt seg fast i halsen, men det er vel som Erna sa tidligere på året: Om Frp skal være med i regjering, må de legge av seg sine ideer om økonomisk politikk. Det er jo det som er skjedd, og takk for det.

Lehmoinen

1

For noen blir det nok ganske sikkert.

Man har nok forventninger etter 8 år med konstant endring i regjeringen når man hele tiden fant ut av den man satt inn ikke holdt mål.

En statsråd ble byttet ut gjennomsnittlig hver 9 uke av jens.

1

Nå har Erna Solberg presentert sine nye regjeringsmedlemmer. Nå lurer jeg på hvem som ryker ut av regjeringen først?

Du står på... :)

1
Toetoe244 Listhaug vil slite etterhvert antar jeg. Men de par-tre første vil trolig ryke pga noe i deres fortid, en hytte som fikk ett tilbygg som ikke ble omsøkt, en vennetjeneste fra tidli...

Listhaug vil slite etterhvert antar jeg.

Ikke bare i forhold til bøndene, men også innad i regjeringen og i forhold til regjeringens parlamentariske grunnlag.

Hun har jo gått ut med stor høyde og erklært at det bare er FrP som vil gjøre noe med det kommunistiske landbrukssystemet og at alle andre partier støtter den eksisterende landbrukspolitikken. Inkl. Høyre.

1
Kul_Djevel ;) Personlig så tror jeg kanskje Solveig Horne kan være først ut, men også Monica Mæland åpner opp for noen "konspirasjonsteorier". Er det tilfeldig at Monica Mæland gikk til polit...

Er det tilfeldig at Monica Mæland gikk til politiet og varslet dem om angivelig korrupsjon bare noen dager før det ble kjent at hun skulle bli minister? Her er noe journalister bør se litt nærmere på.

Det er snart fire uker siden Monica Mæland gikk til politiet med denne saken. På den tiden ikke regjeringserklæringen engang på plass. De var vel knapt ferdig med samarbeidsplatformen med KrF og Venstre.

1

Sylvi Listhaug har nok ikke så høye odds for å overleve lenge ,

men hvem vet hun kan overraske selv om bøndene ikke liker henne.

1
Osloidol28 Men ja, det blir noen ganske sikkert. Og jeg er også ganske sikker på at det ikke trenger å gå så veldig lang tid før den første ryker. Den første blir jo selvfølgelig fra frp, og...

Også litt usikker på hvordan Siv kensen kommer til å takle en såpass krevende jobb. Lar seg neppe kombinere med røyk og sprit ut i de sene nattetimer :D

Hun lærte kanskje noe av det som skjedde på valgkvelden, da hun startet feiringen litt tidlig.

1
Kul_Djevel Jeg mener at det her kan ligge noe som er verdt for journalister å grave litt nærmere i. Det trenger ikke være det selvsagt, men er det slik som jeg tror, så lukter jeg en aller så...

Både journalistene og politiet graver nok for harde livet skal du se. Hittil så er det lite som tyder på annet enn at Stray er politisk involvert.

Særlig siden ingen av møtene de siktede forretningsmennene har hatt med byrådsmedlemmer har endt i annet enn status quo for reguleringsplanen for tomtene.

Hittil ser det bare ut som 100 000 rett i dass.

1

Nå har Erna Solberg presentert sine nye regjeringsmedlemmer. Nå lurer jeg på hvem som ryker ut av regjeringen først? Det er jo tradisjon ved alle nye regjeringsdannelser at en og annen minister ryker med hodet og ræva ut pga en skandale eller noe lignende

Nå har jo alle statsråder fått beskjed om å legge frem alle forhold som de antar kan skape overskrifter. Allerede i dag trykker redaksjonene på "Skandale søk knappen" og jakten starter.

R/G fikk jo noen uventede avganger hvor bl.a statsråd Haga gikk av grunnet en utbygningssak hvor ektefellen hadde opptrådt ulovlig etc etc. slikt kan nok dukke opp på nytt.

Derfor hadde Sandberg nok vært et sikkert kort for Frp. Er det noen norsk politikker som er mer avkledt enn han?

Neste spennende sak kan fort bli nye R/G lik som pr dato ikke er kjent for offentligheten, og som avdekkes når de tidligere opposisjonspartiene inntar regjeringskontorene. Tror det blir noen der også.

Spennende blir det, bare det ikke ender opp med suppe kokt på spiker, det er flaterende dumt

1
Yazzy [sitat…] Nå har jo alle statsråder fått beskjed om å legge frem alle forhold som de antar kan skape overskrifter. Allerede i dag trykker redaksjonene på "Skandale søk knappen" og j...

Nå har jo alle statsråder fått beskjed om å legge frem alle forhold som de antar kan skape overskrifter

Det er nok tradisjon ved alle regjeringsdannelser, mens de aller fleste holder sine verste skjellet innelåst. Det er ikke uvanlig at folk lyver ved "jobbintervjuer". Alle gjør det i en eller annen grad ved å enten pynte på sannheten eller la være å fortelle noe de burde ha fortalt. Det er kun mennesker disse politikerne også, men til motsetning til mange andre, så er jo politikere drevne løgnere :)

1

Solveig Horne vil nok neppe bli sittende lenge. Tror hun har fått verst tenkelige start for en ny minister.

1

Det kan godt hende at Frp som parti trekker seg fra regjeringen før noen av statsrådene deres blir sparket.

Når det går opp for velgerne deres hvor lite gjennomslag Frp vil få for sine hjertesaker, vil partiet ramle som en stein på meningsmålingene.

Frp er skapt for å være i opposisjon, og vil trekke seg i god tid før neste valg, så de slipper å ta ansvar for alle de upopulære sakene også denne regjeringen vil måtte gå inn for.

1
Osloidol28 Det som er sikkert er at alle landets journalister kommer til å endevende privatlivet til disse statsrådene på utkikk etter skandaler. Tror vi kommer til å få det mye morro fremove...

Det kan vel hende, men slett ikke sikkert. - Har inntrykk av at journalistene allerede har endevendt privatlivet til Frp-erne ihvertfall.

Forøvrig synes ikke jeg det er "morro" at privatlivet til folk blir endevendt. Men noe må de jo ha å gjøre disse sensasjonslytne journalistene. Det er det de tross alt lever av.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
1
3 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...