Politikk - Norsk

meco

Kritikk ikke samme slagkraft

Man merker seg at den kritikken media legger opp til mot enkelte Frp statsråder (som feks Horne i h*m*filisaken) ikke går hjem hos folk. På samme måte som berettiget kritkk motsatt vei pleier gjøre det.

Dette ser vi på kommentarsider i aviser osv. Det bekrefter at den Ap-befengte og feminiserte befolkningen stort sett i og rundt Oslo, er i ferd med å miste sin overbevisningskraft.

Det nytter ikke få folk til å tro på disse oppkonstruerte forestillingene lenger. Folk er blitt flinkere til å gjennomskue, og gjøre opp sin egen mening. Og det er bra.

Hvis denne regjeringen oppnår gode resultater, tror jeg det kan bli vasnkelig for Ap å komme tilbake. Om de da ikke nok en gang tar noen sjumilsteg for å endre Ap mer i høyreretning. Det må vi nok regne med. Men det bør jo være grenser for hvor langt et parti kan fra sine opprinnelige prinsipper.

2
16 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

filisaken

Fillesaken??

Nå er det snart ikke det mediet som ikke skriver om det du kaller for en fillesak. For det er ikke en fillesak at hun som skal være likestillingsminister angriper en minoritet. Hun er også en minister for de homofile.

1

h*m*filisaken

Ser at du ikke klarer å skrive ordet homo. Betyr det også at du skriver h*m* sapiens når du skal beskrive det vitenskapelige navnet på mennesket?

1
Yeahsus [sitat…] Fillesaken?? Nå er det snart ikke det mediet som ikke skriver om det du kaller for en fillesak. For det er ikke en fillesak at hun som skal være likestillingsminister angr...

For det er ikke en fillesak at hun som skal være likestillingsminister angriper en minoritet.

det var ingen angrep. det var en mening om at barn ikke bør få lest homofile eventyr., noe som flesteparten er positive til.hun sa ingenting om homofile. slutt å vri meninger over til noe negativt du kan bruke mot andre. Innse at dere tapte valget, slutt å syt over alt og alle som ikke har samme mening som deg. håper for noens del at psykiatrien blir styrket av den nye regjeringen.!

3
Nr-2 [sitat…] det var ingen angrep. det var en mening om at barn ikke bør få lest homofile eventyr., noe som flesteparten er positive til.hun sa ingenting om homofile. slutt å vri menin...

det var ingen angrep. det var en mening om at barn ikke bør få lest homofile eventyr., noe som flesteparten er positive til.hun sa ingenting om homofile

Horne er utsatt for et kollektivt media kjør, virker som hun skal tas og blir satt skikkelig på plass, nærmest knebles?

Erna forsvarer Horne og går god for henne:

http://www.dagbladet.no/f/hoyre.pdf

Hun har jo ikke satt seg i stolen engang, og bør få en sjanse.

1

Dette ser vi på kommentarsider i aviser osv. Det bekrefter at den Ap-befengte og feminiserte befolkningen stort sett i og rundt Oslo, er i ferd med å miste sin overbevisningskraft.

Det har jo litt å si at likestillingsministeren er proppfull av fordommer. Det er jo jobben hennes å bekjempe sine egne meninger.

1

FrP spiser nå kirsebær med de store og må ta konsekvensen av det. Patetisk å se at FrP-fansen begynner å hyle ut om urettferdigheten de nå blir utsatt for. Dette har de lagt opp til selv med den nådeløse gnaginga de har holdt på med i åtte år.

At media vender og vrir på hver stein med våre folkevalgte er ikke noe nytt, og i utgangspunktet positivt. Vi vil ikke ha feil folk i de stillingene der rett og slett.

1
jeangabin [sitat…] Det har jo litt å si at likestillingsministeren er proppfull av fordommer. Det er jo jobben hennes å bekjempe sine egne meninger.

Spørs hvilket stårsted man har det. Folk flest ser ikke det særlig gale eller fordommer i disse uttalelsene. Det er bare vanlig fornuft.

Det kan eller bør da ikke være meningen at en likestillings-minister skal ta parti med det femisme og venstresiden står for, slik de later til å tro. Det skal være en fornuftig balanse i det der, det er jo det som er hensikten med likestilling. Det ligger i selve begrepet det.

1
jeangabin [sitat…] Er det fornuft at kvinner selv har skyld i voldtekt? Og hva er galt i eventyr for barn? Jo tidligere barna oppdager homofile, jo lettere er det å motvirke fordommer i voks...

Men hun har ikke sagt at "kvinner har skyld i voldtekt".

Og hun har ikke nektet barn eventyr. Slutt å tulle. Men hvorfor skal man prakke h*m*historier på barn, som ikke er i stand til vite hva det går ut på. Slikt er å påtvinge meninger og holdninger på små barnesinn med tvang. Det er helt greit å stille spørsmål om det.

Her er mediene og kritikerne ute å kjøre. Håper Horne står fast og ikke bøyer av. Det vil både hun og vi andre tjene på. Denne krigen ligger dere an til å tape.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...