Politikk - Norsk

Fremtidshåp

Lykke til, Erna !

Nå er du blitt landsmoder og skal sitte ved roret - håper vi - i 4 år. Det er mange som har tro på deg. Du er dyktig, kunnskapsrik, dynamisk og samarbeidsvillig. Og det beste av alt - du er bergenser.

Takket være deg, Erna, kom FrP for første gang i regjering. Du behandler Siv & co. med respekt og ser ikke på dem som "spedalske". Du har tatt dem inn i varmen.

Lykke til, Erna ! Med deg kan Norge bli et enda bedre sted å bo og ferdes i.

4
31 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det er mange som har tro på deg.

De av oss som husker tilbake til da Erna var kommunal- og regionalminister, har ikke like stor tro som deg. ...

1

Nå er du blitt landsmoder og skal sitte ved roret - håper vi - i 4 år. Det er mange som har tro på deg. Du er dyktig, kunnskapsrik, dynamisk og samarbeidsvillig. Og det beste av alt - du er bergenser.

Vil si at hun er dynamisk, samarbeidsvillig og faktisk behagelig å lytte til - på tross av at hun er bergenser.

Men iallefall lykke til, jeg har stor tro på henne og regjeringen.

1

--- Erna er dyktig men det er klart at hun nok helst ville gjennomført dette sammen med Knut Arild og Trine...og det skjønner man jo godt.

Men dette får man bare se fram til å lese om den dagen memoarene kommer i bokform

1

Det var godt at det ble kun Høyre og FrP som går sammen i regjering. Venstre og KrF ville bare forkludret og komplisert den politiske styringen.

1

Ja det kan de. Og da kan det lett bli rød-grønn igjen. Synd at ikke Høyre og FrP fikk flertall alene. Jo flere partier jo mer binder de hverandre - og ingen kan implementere den politikken de egentlig er stemt inn på.

1

Jeg har tro på Erna og jeg er Høyremann .

Dessverre får du lite respons her da det stort sett er sosialister som vanker på VGD.

Bare se på antall tråder som startes av venstresiden.

1
Fremtidshåp Homo_Erectus skrev: Er det noe du vil diskutere eller vil du bare høre skyt om om Erna? Er det ikke fint å skryte litt av et menneske da? Det eneste du liker er jo å krangle og kom...

Er det ikke fint å skryte litt av et menneske da? Det eneste du liker er jo å krangle og komplisere ting.

Joda, men dette er et diskusjonsforum der meningen er at man skal diskutere og krangle.

Når det gjelder det å skryte av Erna, så tror jeg ikke at jeg noengang har skrytt av noen som helst politiker. Da skryter jeg heller ikke av Erna, og da forskjellbehandler jeg heller ingen.

1

Det ser ut som Erna maktar stå oppreist i den mediastormen som no rasar mot sume ministrar i regjeringa hennar. Føremonen for regjeringa er at journalistane flaksar ikring, maktar ikkje setja inn alt skytset mot ein av gangen, då vert det for mykje bruk av lauskrutt.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Publisert

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
0 svar
Laster...