Politikk - Norsk

yeswecannot

Endelig en ekte kristen med guts og baller

Her er det en mann som ikke går på akortd med sine prinsipper og ikke utvaner kristendommen bare for litt popularitet og egen gevinst. Slike menn skulle vi ha flere i Norge. Hvor ble det av Krf? Jeg synes dette homotullet er gått for langt. Greit at folk er homo, hvor unaturlig det enn er, men de kan vel være det i husets 4 vegger? Hvorfor skal vi bøye oss for dem i beundring hele tiden?

http://www.osloby.no/nyheter/Oslo-biskopen-gar-mot-flertallet---vil-fortsatt-ikke-vie-homofile-7342965.html#.UlxTedIyIvw

1
33 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hvorfor skal vi bøye oss for dem i beundring hele tiden?

Skal vi i det hele tatt det?

1

"ekte baller"...

har du fått et lite slag på testiklene noen gang?

de tåler jo ingenting:)

2

Greit at folk er homo, hvor unaturlig det enn er, men de kan vel være det i husets 4 vegger?

En vanlig yttervegg er mellom 4 og 8 tommer, eller 10-20 cm. En vanlig lettvegg kan være helt ned i 7,5 cm.

Så det er den eneste plassen homofile kan få praktisere det?

1

heller det enn å kaste sine prinsipper på skraphaugen for å komme på stortinget. Norge trenger hardcore kristen parti.

1

Det er da mange som er eksponert mye i media uten at noen mener vi skal bøye oss i beundring. Og uansett hva andre måtte mene, står du fri til å ikke beundre dem i det hele tatt! Det er herlig å bo i et fritt land, sånn sett!

Men det innebærer også at du ikke kan kreve at de skal være homser bare innenfor sine fire vegger. For dette landet er fritt både for homser og gretne kristengutter.

2

homosex er unaturlig

har hingster sex med hingster? okser med okser?

like unaturlig er det at noen forlanger vi nærmest ser på og klapper mens menn har sex med menn.

ps. personlig har jeg overhodet ikke noe i mot hvordan folk lever sitt liv. Kjenner per kritian personlig meget godt.

1

Jeg synes dette homotullet er gått for langt. Greit at folk er homo, hvor unaturlig det enn er, men de kan vel være det i husets 4 vegger?

Hvilket "homotull"? Homofili er ikke unaturlig. Er heterofili noe som holdes "innenfor 4 vegger"?

1
VMRO Opplever okser forelskelse eller kjærlighetssorg? Disse stråmennene dine kan du bare kutte ut, du kommer noen vei med det.

De fleste forelskelser fører til sex, før eller siden. Dyrene tar bare en snarvei. Dyrene er hardcore hetro. Med massiv homosex i dyret livet ville det ikke ha blitt mange dyr i verden.

For ikke så lenge siden var homosex forbudt her i landet også, men slik det har utviklet seg blir vel det neste at dyresex blir også lovlig. Da vil vi få perog hunden hans i koseprogram på tv.

helt avskylig og sykt

1
yeswecannot De fleste forelskelser fører til sex, før eller siden. Dyrene tar bare en snarvei. Dyrene er hardcore hetro. Med massiv homosex i dyret livet ville det ikke ha blitt mange dyr i ve...

Med massiv homosex i dyret livet ville det ikke ha blitt mange dyr i verden.

Riktig og siden dyr har to mål i livet og det er å overleve og få unger så er nok det riktig prioritering.

Nå synes jeg riktig nok ikke vi er så langt unna dyreverdenen selv men jeg håper vi da i det minste har litt høyere ambisjoner enn en hest.

Homofili finner du forøvrig også i naturen, du vet den unaturlige naturen.

I antikken, renessansen og Vatikanet har mann på mann action vært ganske så populært. Også i fengsel fordi hei man skal være her ganske lenge og hull er hull.

Med tanke på at de fleste gutter som snakker om sine erobringer stort sett ikke husker hva de het, hvor det bodde eller hvordan de så ut så kan jeg umulig se for meg at en så liten detalj som en penis hadde hatt mye å si.

Shemales er langt mer populære blant menn som identifiserer seg selv som heterofile enn homofilen.

Jeg har langt på vei inntrykk av at de som roper høyest mot homofili er de som er livredde for at ting skal begynne å bevege seg i buksen når de tenker på mannesex, noe de veldig ofte beskriver veldig grafisk så det er tydelig det er noe de tenker mye på, og det derfor må skrike så høyt som mulig fordi de er livredde de skal tenke på homofili og få reisning.

Det at de ser på homofile ekteskap som en trussel mot heterofile underbygger denne teorien.

Nå går jeg forøvrig ut fra at du bare troller men dette var et populært tema i dag så da var det like greit å få gjrot runden med en gang.

2
yeswecannot homosex er unaturlig har hingster sex med hingster? okser med okser? like unaturlig er det at noen forlanger vi nærmest ser på og klapper mens menn har sex med menn. ps. personlig...

like unaturlig er det at noen forlanger vi nærmest ser på og klapper mens menn har sex med menn.

Men heldigvis er ikke dette en reell problemstilling, det er bare du som er litt ekstra gretten, fantasifull og følsom rundt akkurat dette.

1
yeswecannot De fleste forelskelser fører til sex, før eller siden. Dyrene tar bare en snarvei. Dyrene er hardcore hetro. Med massiv homosex i dyret livet ville det ikke ha blitt mange dyr i ve...

De fleste forelskelser fører til sex, før eller siden. Dyrene tar bare en snarvei. Dyrene er hardcore hetro. Med massiv homosex i dyret livet ville det ikke ha blitt mange dyr i verden.

Tøys. Jeg har selv sett eksempler på homosex i dyreverden.

Og du har en logisk brist i ditt argument fordi "massiv" homosex ikke utelukker tilstrekkelig heterosex i ny og ne for å føre slekten videre.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar

Trond Giske redder AP

Støre har gjort AP til Ansvarsløst Parti, og siste meningsmåling der AP ligger på 19% og Sp på 6% og Høyre på 29%, har ikke hatt særlig stor interesse for mediene. (Jeg bare tenker på hvordan aviser o...
Bilde

Kraftopprørere i Ap strømmer til Giske

Trond Giskes lokallag har i sommer passert 800 medlemmer og er suverent størst i Arbeiderpartiet. Misnøye med regjeringens energipolitikk er hovedforklaringen, sier han.


Bilde www.nrk.no
2
2 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
4 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Laster...