Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Maktfordelingsprinsippet gjelder også med den nye regjeringen og dette er det altså domstolene som bestemmer, ikke justisministeren.

Heldigvis.

1

Skikkelig skuffende, skal du fortsette slik anders?

Du bør sette deg bedre inn i saker og ting før du trykker på "send inn" knappen.

Hva blir det neste?

Hvorfor har ikke Anundsen fått fengslet den og den + hvorfor ordnet ikke Anundsen lengre fengselsstraff i denne saken.

Hellige jul...

1

Skikkelig skuffende, skal du fortsette slik anders? Man snakke om misvisende meninger ifra Horne, men dette tar kaka. Er veldig skuffet som FRP velger.

Bra goggen, endelig en konsekvent frp-velger!

1

Bra at han blir sluppet fri om han er rehabilitert, noe som han er siden han slipper ut. Kanskje han kan bli en nyttig borger.

1

Skikkelig skuffende, skal du fortsette slik anders?

dette er urettferdig kritikk av en statsråd

1

Når man har sonet ferdig blir man løslatt. Sånn er systemet.

Anundsen kan ikke gjøre noe med det, heldigvis.

1
langbein40 Når man har sonet ferdig blir man løslatt. Sånn er systemet. Anundsen kan ikke gjøre noe med det, heldigvis.

Klart han kunne stoppet dette hvis han ville.

Han er da øverste sjefen.

Dette har med vilje å gjøre.

Er samme greia med rødgrønne folk som ikek vil stoppe utenlandske overfallsvoldetktere og personranere, det har med vilje alt.

Anundsen syntes det var greit med å slippe dette svinet fri, da får han stå for det.

Tipper innen 6 mnd så har han ranet noen på nytt.

1

Justisministeren kan ikke gå inn i enkelt saker, domstolen er et uavhengig organ. Jeg sa det med 22. Juli og jeg sier det igjen, aldri forandre loven for enkelt saker. Det fører ikke annet enn en svak stat med seg.

1
goggen43 Klart han kunne stoppet dette hvis han ville. Han er da øverste sjefen. Dette har med vilje å gjøre. Er samme greia med rødgrønne folk som ikek vil stoppe utenlandske overfallsvold...

Er samme greia med rødgrønne folk som ikek vil stoppe utenlandske overfallsvoldetktere og personranere, det har med vilje alt.

Enig goggen. Jeg blir dypt skuffa dersom Anundsen ikke makter å fjerne all kriminalitet innen kort tid. Jeg vil gi ham max 24 timer!

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
1
3 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...