Politikk - Norsk

Fjøsbonden

"Politiske luddere" - med sjel på billigsalg.

Møter seg selv i døra

Etter ett døgn som statsråder, har flere i Solberg-regjeringen allerede rukket å gjøre helomvending i en rekke saker. ( Hentet fra NRK )

http://www.nrk.no/norge/moter-seg-selv-i-dora-1.11304052

Frp må svelge bompengekamelar

Allereie første dag av Framstegspartiet si regjeringstid må det slukast kamelar til ein verdi av 50 milliardar kroner– finansiert av bompengar. ( Hentet fra NRK )

http://www.nrk.no/norge/frp-ma-svelge-bompengekamelar-1.11304303

Bedre eksempler på politisk og mental prostitusjon skal man lete lenge etter, selv om dette egentlig bare bekrefter politikken og politikernes velkjente falskhet. Sine egentlige meninger og standpunkter, selger man med glede for en fet statsrådslønn. Ikke minst når man kan skjule seg bak frasen om å tilhøre en mindretallsregjering.

Men for all del, jeg er ikke overrasket. Politikkens sjel er sjelden ren. I den grad ærlighet varer lengst, er det neppe i politikken. Der i gården har sjelen ofte en pris.

1
45 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

SV-lederen ville, før han kom i regjering, legge ned Oslo Børs. I regjering støttet hans parti opp om børssystemet, - til de grader.

180 grader ?

1
Bror_min Jepp, og gjett om han fikk høre det i særdeleshet her på VGD, men også i media for dette standpunktet. Hva setter FrPs politikere i en slik særstilling at de skulle slippe unna den...

Hva setter FrPs politikere i en slik særstilling at de skulle slippe unna den samme granskinga og påpekning av at de har en fortid?

I går fikk vi konstatert at en av våre profilerte VGD-Frpere, faktisk mente det burde bli innført sensur.

1

Bedre eksempler på politisk og mental prostitusjon skal man lete lenge etter, selv om dette egentlig bare bekrefter politikken og politikernes velkjente falskhet.

Det er vel ganske ytterliggående, ekstremt og grumsete å påstå at det å godta bare en delvis seier er "politisk og mental prostitusjon" når alternativet er å la de røde styre.

1

Politikk handler om å ljuge best mulig. At enkelte blir overrasket over alle løftebruddene er jo mildt sagt utrolig.

Frp kommer til å bryte flere løfter i tida fremover, akkurat som andre partier har gjort, når de har kommet i posisjon.

Folk som blir "sjokkerte" og overrasket over dette kan ikke å ha fulgt med på politikk særlig lenge.

1

Nato-haterne SV satt å logret og var villig med på invasjonen i Afghanistan. Stikk i strid med deres "ideologi".

1

Frp må svelge bompengekamelar

Er nok riktig at de har måttet svelge noen bompengekameler. Håper likevel vi vil se en kraftig nedgang i fremtidige bompenge finansierte veier og at eksisterende bommer fjernes straks veien er betalt. Håper også at alle bomselskap over tid fjernes da de står for alt vi ikke trenger i norge.

1
mrpink106999 [sitat…] Er nok riktig at de har måttet svelge noen bompengekameler. Håper likevel vi vil se en kraftig nedgang i fremtidige bompenge finansierte veier og at eksisterende bommer fj...

Er nok riktig at de har måttet svelge noen bompengekameler

Ja, det kan man trygt si :

" Allereie første dag av Framstegspartiet si regjeringstid må det slukast kamelar til ein verdi av 50 milliardar kroner– finansiert av bompengar. " ( Fra Aftenposten )

1
Bror_min Jepp, og gjett om han fikk høre det i særdeleshet her på VGD, men også i media for dette standpunktet. Hva setter FrPs politikere i en slik særstilling at de skulle slippe unna den...

Gjorde han egentlig det? Husker det var en stort mediapress når han ble utnevnt som nestleder. Men da var det jo tross alt hans daværende meninger - altså at han var en revolusjonær marxist/kommunist.

Kan ikke huske at det ble slått opp stort når han fikk statsrådplass, at han var en selverklært kommunist.

Men om det gjorde det, så blåste det over fort. På samme måte som dette med Frp vil blåse over fort.

1
langbein40 Politikk handler om å ljuge best mulig. At enkelte blir overrasket over alle løftebruddene er jo mildt sagt utrolig. Frp kommer til å bryte flere løfter i tida fremover, akkurat so...

Folk som blir "sjokkerte" og overrasket over dette kan ikke å ha fulgt med på politikk særlig lenge.

Ja, som jeg skrev i åpningsinnlegget :

" Bedre eksempler på politisk og mental prostitusjon skal man lete lenge etter, selv om dette egentlig bare bekrefter politikken og politikernes velkjente falskhet "

1
langbein40 Politikk handler om å ljuge best mulig. At enkelte blir overrasket over alle løftebruddene er jo mildt sagt utrolig. Frp kommer til å bryte flere løfter i tida fremover, akkurat so...

Politikk handler om å ljuge best mulig. At enkelte blir overrasket over alle løftebruddene er jo mildt sagt utrolig.

Kanskje burde politikere snart begynne å kalle en spade for en spade. F.eks ved å omtale sine "såkalte politiske tap", for det det egentlig er - nemlig regulære politiske løftebrudd. Som du i ditt svar helt korrekt omtaler det som.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...