Politikk - Norsk

baov

Vi har i alle år betalt for det, - men

Vi har i alle år betalt skatt og avgifter med tanke på at staten bygger veier med vinterstandard i Norge, - har vi blitt snytt? Har politikerne sløst bort pengene på andre ting?

Link:Nye veier skal sikres bedre mot telehiv, lover samferdselsministeren. Stortinget krever å få vite hvorfor norske motorveier er bygget med for svakt fundament.

Jjeg har alltid fått inntrykk av at skatt/avgiftsnivået var såpass høyt pga at de alltid har bygget etter beste standard. Jeg har altså tatt feil. Bør vi ko som velgere bli flinkere til kontrollere og å kreve at vi får tilbake hva vi betaler for.

1
13 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Bør vi ko som velgere bli flinkere til kontrollere og å kreve at vi får tilbake hva vi betaler for.

Ja det bør vi - det er i hvert fall klart at lite har gått til infrastruktur så langt. Skattepenger søles bort på mye rart både her hjemme og i utlandet.

1

Jjeg har alltid fått inntrykk av at skatt/avgiftsnivået var såpass høyt pga at de alltid har bygget etter beste standard. Jeg har altså tatt feil. Bør vi ko som velgere bli flinkere til kontrollere og å kreve at vi får tilbake hva vi betaler for.

Nå er artikkelen fra 2011, så her er vel egentlig spørsmålet hva som har skjedd etter at dette kom frem.

Har de rødgrønne gjort noe med SVV i denne saken på de to årene som har gått etter dette?

1

Bør vi ko som velgere bli flinkere til kontrollere og å kreve at vi får tilbake hva vi betaler for.

Håpet er at vi nå kan få gjort seriøse ting med vegene.

Sjefingeniør Arild Ragnøy i statens vegvesen sier at det er tungtransporten som sliter ned vegene.

Dette har han klart å analysere i sitt liv.

1
DenSisteBohem [sitat…] Nå er artikkelen fra 2011, så her er vel egentlig spørsmålet hva som har skjedd etter at dette kom frem. Har de rødgrønne gjort noe med SVV i denne saken på de to årene so...

Nå er artikkelen fra 2011, så her er vel egentlig spørsmålet hva som har skjedd etter at dette kom frem.

I innledende innlegg skrev jeg "i alle år", og for min egen del så gjelder dette nesten hele etterkrigstiden, og/eller når vi fikk solidarisk politikk for å "bygge landet".

Altså aner jeg at det tverrpolitisk har blitt mye politiker og byråkrater, penger, avgifter, skatter, og mindre infrastruktur i forhold til skatt/&avgioftsnivået de har pålagt oss. Herav er det kanskje på tide at velgere og folket generelt følger opp med bedre kontroll på hva pengene faktisk brukes til.

1
VG-Mett [sitat…] Det som blir spennende nå, er hva de blå-blå tenker å gjøre. Det er de som har ansvaret de neste fire årene.

De blå-blå skal jo til overmål gjøre det på amerikansk vis. La byggeselskapene Låne penger for å bygge veier, - når vi har penger på bok selv. Senere rentebelastninger, bonuser opsjoner etc. etc., til selskapene som skattebetalerne enda en gang til skal betale for. Og senere når disse utlånsbankene også går konkurs, må vel skattebetalerne betale for å redde dem også.

Vi kontrollerer egen forvaltning altfor dårlig!

1
baov Merket meg denne setningen fra bjoro sin link: Det offentlige sløseriet er et alvorlig etisk problem ved at makthaverne strør om seg med penger, som de tvinger andre til å dekke.

Det offentlige sløseriet er et alvorlig etisk problem ved at makthaverne strør om seg med penger, som de tvinger andre til å dekke.

Eller som de tvinger andre til og ta i mot med åpne korrupsjonshender.

Teller ikke om pengene blir brukt til det de skal,men så lenge skrytesjekkheftet er i orden er alt greit ser det ut som...

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Publisert

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
0 svar
Laster...