Politikk - Norsk

Slettet-3SQX9W

Bompenger ikke det viktigste.

Ser at venstresiden har skrevet den ene etter den andre tråden om bompenger, virker som dem er meget skuffet over at bommene blir stående, vi som stemmer Frp ser ikke på bompenger som så veldig viktig, vi har forlengst posisjonert oss med elbiler eller at bedriften tar regningen.For oss er det mere viktig at nye veier blir bygget.

For meg så er bedre kår for små og mellomstore bedrifter mye mer viktig enn bompenger, og her forventer jeg mye, Både de Blåblå og Venstre har signalisert endringer til det bedre, og flertallet er også på plass.

Strengere asylpolitikk vil også Frp få gjennomført, så her får vi som stemte Frp også betalt.

Sykehuskøene er det også enighet om å fjerne blant de blåblå.

Det er også full enighet om å kutte i byråkratiet.

Ser også frem til ett miljøbevisst Frp som vil gjøre Norge mer fornybart.Dette er god miljøpolitikk som folk ser resultater av.Satsingen på fornybar energi er motsatt av de rødgrønne, nemlig gulrot istedet for pisk.

Så til dere som leser innlegget, husk Frp har knapt satt seg i sjefstolene og resultater av overnevnte ting har vi god tid å gjennomføre, 4 år er lang tid og resultatene vil komme etterhvert.

Frp skal i tillegg ha hånd på rattet i mange nye saker som dukker opp de neste 4 år.Frp vil også få avgjøre mange saker som ikke skal avstemmes i Stortinget.

Så sum av alt, er at vi som stemmer Frp er privligert da vi får mye av vår politikk gjennomført, samt at vi sitter i sjefstolen.

4
34 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

vi som stemmer Frp ser ikke på bompenger som så veldig viktig, vi har forlengst posisjonert oss med elbiler eller at bedriften tar regningen.

Ha-ha, det var dagens humoristisk godbit. Har du vurdert en karriere innen stand-up?

1

Ser at venstresiden har skrevet den ene etter den andre tråden om bompenger, virker som dem er meget skuffet over at bommene blir stående, vi som stemmer Frp ser ikke på bompenger som så veldig viktig, vi har forlengst posisjonert oss med elbiler eller at bedriften tar regningen.For oss er det mere viktig at nye veier blir bygget.

Når skjedde denne snuoperasjonen? Her er et lite knippe av dine tidligere uttalelser:

Bompenger er berøvelse av frihet og demokrati. (18.10.13 19:49)

Må si jeg er skuffet over mange vedtak fra landsmøtet, kan se ut som Frp gjør alt for å gjøre seg spiselig for Høyre, Krf og Venstre. ... Bompenger er et svik mot nesten samtlige Frp velgere, Hoksrud har her løyet gang på gang. (25.05.13 18:36)

Er du møkkalei å betale bompenger ( fordekt skatt ) skal du vite at med Frp i regjering vil det bli slutt å flå bilistene. (25.05.13 15:10)

1
GGråstein [sitat…] Når skjedde denne snuoperasjonen? Her er et lite knippe av dine tidligere uttalelser: Bompenger er berøvelse av frihet og demokrati. (18.10.13 19:49) Må si jeg er skuffet...
Slettet-3SQX9W

Når det ble som det ble, må man gjøre det beste ut av situasjonen, derfor kjøpte jeg elbil, nå smiler jeg når bommen paseres.

Elbil nummer 2 er bestillt, nemlig BMW i3 som kommer i slutten av November. Da kjører både jeg og dama miljøvennlig og får ett billig bilhold.

Parkerer gratis, ingen bompenger, ingen dyr bensin, ingen oljeskift, bare 400 i årsavgift.Kostnadene pr mil er nå kr 1.

1

Desperasjonen er hinsides noe man til nå har opplvd her i dette forum. Jeg håper inderlig at alkoholavgiftene økes mye.

1
Slettet-3SQX9W Når det ble som det ble, må man gjøre det beste ut av situasjonen, derfor kjøpte jeg elbil, nå smiler jeg når bommen paseres. Elbil nummer 2 er bestillt, nemlig BMW i3 som kommer i...

Parkerer gratis, ingen bompenger, ingen dyr bensin, ingen oljeskift, bare 400 i årsavgift.Kostnadene pr mil er nå kr 1.

Her er Norulvens naturlige motsats:

http://www.sunnhordland.no/article/20130930/NYHENDE/130939975

Norulven synes formodentlig denne mannen er dum. Men i mine øyne illustrerer dette forskjellen på fremragende solidaritetsånd og simpel egoisme.

1

.For oss er det mere viktig at nye veier blir bygget.

For oss som er miljøbevisste er det ikke så viktig at nye veier blir bygget. Nye veier betyr flere biler, og det vil vi ikke ha. La heller veiene forfalle og bruk pengene til miljøvennlige tiltak.

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...