Politikk - Norsk

Human

Duket og dekket bord

Norge setter børsrekord med 525 poeng. vi har Europas laveste arbeidsledighet og 350 000 flere har fått jobb. I tillegg har vi en rekordhøy vekst i vår kjøpekraft og i våre lommebøker.

Kort sagt kommer vi til dekket bord! Enjoy og nyt livet!

Tror du at vi får det enda bedre eller verre i årene som kommer?

1
27 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Tider hvor vi må kutte i den kunstige, oljedopa velferdsfesten vår kommer. Vær du trygg. Og når vi må det er det garantert Høyre og Frps skyld.

1

Kort sagt kommer vi til dekket bord! Enjoy og nyt livet!

Som du åpenbart har fanget opp, skrev Dagsavisen at Stoltenberg gikk til dekket bord.

Nå tyder mye på at de gode tidene er i ferd med å snu.

1

Norge setter børsrekord med 525 poeng.

Jepp, nærlingslivet jubler etter at de rødgrønne fikk sparken av velgerene. Godt at du har innsett det du også. :)

1

Norge setter børsrekord med 525 poeng. vi har Europas laveste arbeidsledighet og 350 000 flere har fått jobb.

Vi har nå fått 500.000 flere folk til landet i samme periode. Hvordan tror du det hadde gått om vi ikke fikk 300000+ nye jobber?

1

Vi har det jævli bra, og på toppen av det hele blir det snart gratis å passere bomstasjonene. Som om ikke det er nok kan vi gjøre det på en segway med kjeften full av lakrispiper.

1
DenSisteBohem Han overdriver, nettoinnflyttingen til Norge under de rødgrønne har kun vært på 305.108 personer.

Det høres riktigere ut. Men det er allikevel et veldig stort tall. Hadde det ikke vært mulig å få flere nordmenn ut i jobb i stedet for å bare importere arbeidskraft? De som går på uføretrygd men har restarbeidsevne. Eller de som er over 55 år og arbeidsledig. Arbeidsgiverne vil ikke ha dem, da kan sykefraværet stige, men kunne staten hjelpe til med en støtteordning?

1
GGråstein Det høres riktigere ut. Men det er allikevel et veldig stort tall. Hadde det ikke vært mulig å få flere nordmenn ut i jobb i stedet for å bare importere arbeidskraft? De som går på...

Her er jeg litt delt. Jeg er redd for at personer som virkelig ikke har mulighet til å jobbe skal tvinges ut i jobb, men at det finnes uføretrygdede som kan jobbe litt har du nok rett i.

Når det gjelder arbeidsledige over 55, eller etterhvert sikkert enda yngre også er det en skam at ikke flere arbeidsgivere benytter seg av den kompetansen disse sitter på.

Selv har jeg det siste året ansatt 2 sjåfører over 60. Bedre og ryddigere "gutter" skal du lete lenge etter. Og ja, jeg ansatte disse til tross for at jeg omtrent daglig får mailer med søknad om jobb fra personer fra omtrent hele Europa.

Jeg har etter nøye overveiing kommet frem til at det betaler seg med norske sjåfører som får en anstendig lønn. Min erfaring er at disse i de aller fleste tilfeller tar bedre vare på det materiellet de får til rådighet enn sjåfører utenfra, og når man tenker på at et nytt sett kan koste opp mot 2 millioner kroner, ja i spesielle tilfeller mye mer også, så sier det seg selv at det er bedre å betale den rette mannen noen tusen mer i måneden. :)

Og de eldste er definitivt ikke de som er mest syke her i firmaet.

1

vi har Europas laveste arbeidsledighet og 350 000 flere har fått jobb. I tillegg har vi en rekordhøy vekst i vår kjøpekraft og i våre lommebøker.

Ja, ja - og hva har kostnadene vært for denne oljesmurte kjøpekraften ? Dessverre framstår noen som MER blinde enn andre . . . . . .

- Et kostnadsnivå som gjør at vi IKKE kan eksportere varer - Et kostnadsnivå som gjør at oljeindustrien taper oppdrag - Norsk krone har redusert sin verdi som i løpet av noen måneder vil gi en prisvekst på importerte varer - og det er det meste (både varer til forbruk og råvarer til den industri som fremdeles får solgt sine varer - i Norge) - som også vil svekke kjøpekraften - som vil gi mindre handel - prisnedgang på boliger - boliger kan synke så mye i verdi at gjelda overstiger verdien OG vi får bare håpe at ikke Kina finner store oljeforekomster . . . .

MEN dette ser vel ikke DU . . . . . . . Og da hjelper det ikke om børsen er i vekst . . . . . . for en sttund

1
GGråstein Det høres riktigere ut. Men det er allikevel et veldig stort tall. Hadde det ikke vært mulig å få flere nordmenn ut i jobb i stedet for å bare importere arbeidskraft? De som går på...

Hadde det ikke vært mulig å få flere nordmenn ut i jobb i stedet for å bare importere arbeidskraft? De som går på uføretrygd men har restarbeidsevne. Eller de som er over 55 år og arbeidsledig. Arbeidsgiverne vil ikke ha dem, da kan sykefraværet stige

Det ligger mye skjult arbeidsevne blant disse gruppene . . . . .

1
TheBracket Tider hvor vi må kutte i den kunstige, oljedopa velferdsfesten vår kommer. Vær du trygg. Og når vi må det er det garantert Høyre og Frps skyld.

Tider hvor vi må kutte i den kunstige, oljedopa velferdsfesten vår kommer

Det er nok riktig. Vi bruker allerede for mye oljepenger i Statsbudsjettet.

Aldri har en norsk regjering overtatt en økonomi som er i så god stand, med lav ledighet, høy sysselsetting og økt produktivitet, samt rekordhøy kjøpekraft i Norge.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...