Politikk - Norsk

lehmo11

Frp i regjering

Frps statsråder roper i kor: 'Glem hva vi har sagt og stått for før vi kom i regjering, forhold dere til regjeringsplattformen'.

Så får vi vel forsøke det da.

Men ifølge Dagsavisen idag s. 8:

Men vår nye veldressede justisminister brant et eksemplar av Tønsberg Blad onsdaget etter valget, det ble foreviget og delt på Facebook. Her oppfordret han også sine venner på det sosiale mdiet til å boicotte avisen. Boikotten ble karakterisert som ulovlet, og er ikke lenger opprettholdt av statsråden.

Det har ikke hindret engasjementet blant en av Anundsens Facebookvenner Tore Tvedt, grunnleggeren a Vigrid, en politisk organisasjon på ytterste høyre fløy. Nylig ble en støtteerklæring skrevet til Anundsen på Vigrid.net.

Så langt Dagsavisen.

Var det noen som benektet at den nye regjering er 'litt brun' ???

Det er noe som heter: Fortell meg hvem du omgås, så skal jeg fortelle deg hvem du er. Jeg for min del holder meg for nesen.

Lehmoinen

2
65 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Er TT FB-venn med Anundsen, betyr jo det at Anundsen har godkjent han som 'venn', eller i værste fall, bedt om å bli venn med TT. I tilfelle, neppe et sjakktrekk av justisministeren.

1
lehmo11 Som gammal sjakkspiller vil jeg si at sjakktrekk kan være svært glupe, men også høl i huet.. Lehmoinen

Som gammal sjakkspiller

Med trykk på gammal.

Jeg synes det er stor komedie at Facebook later til å være viktigste opposisjonen har å bry seg med av politisk virke for tiden. Nå er man kommet til hvilke venner man har.

Det er tydelig at det er lenge siden sosialistene har vært i opposisjon. Gi det noen måneder, så blir det kanskje litt mer tyngde bak utspillene og reaksjonene.

1
CaptnObvious [sitat…] Med trykk på gammal. Jeg synes det er stor komedie at Facebook later til å være viktigste opposisjonen har å bry seg med av politisk virke for tiden. Nå er man kommet til...

Jeg synes det er stor komedie at Facebook later til å være viktigste opposisjonen har å bry seg med av politisk virke for tiden. Nå er man kommet til hvilke venner man har. Det er tydelig at det er lenge siden sosialistene har vært i opposisjon. Gi det noen måneder, så blir det kanskje litt mer tyngde bak utspillene og reaksjonene.

Et stusslig forsøk på bortforklaring.

1

Jeg for min del holder meg for nesen.

Det tror jeg også de fleste Høyrefolk gjør. Og ikke bare for nesen, men også for øyne og ører for å prøve å unngå å få med seg de verste utslag av FrPs høyrepopulisme og partiets mange løse kanoners sprell.

1

ytterste høyre fløy.

Jødehat er det venstresiden som er kjent for. Frp er det mest israelvennelige partiet på stortinget og de eneste som tar jødehetsen seriøst.

1

Var det noen som benektet at den nye regjering er 'litt brun' ???

Det er noe som heter: Fortell meg hvem du omgås, så skal jeg fortelle deg hvem du er. Jeg for min del holder meg for nesen.

Nja, nå er vel egentlig FrP de av de større partiene som ligger lengst til høyre. Det er nok derfor de støttes av de som ligger enda lenger til høyre, eller kanskje rettere sagt, ytterste høyre.

Det er ikke deres "skyld"; men FrP burde offentlig ta avstand til støtten fra slikt hold...

1
CaptnObvious Dere har bare intet annet for tiden. Facebook, haha. En privat arena, på et privat, amerikansk nettsted - én FB-kontakt av 2000. SKANDALE! Dette må på Dagsnytt 18 og tas opp i både...

SKANDALE! Dette må på Dagsnytt 18 og tas opp i både Stortinget og KKK.

Slettes ikke. Jeg har ansett Anundsen som en ryddig politiker. Men hvis det viser seg at han har FB-venner som f.eks TT, så bør han som justisminister fortest mulig rydde opp i vennelista si. At du førsøker å harselere det vekk som et ubetydelig problem betyr lite for verden. Du betyr lite, slike som at jeg betyr lite. Justisministeren bør tråkke varsommere.

1
Knallpeil [sitat…] Slettes ikke. Jeg har ansett Anundsen som en ryddig politiker. Men hvis det viser seg at han har FB-venner som f.eks TT, så bør han som justisminister fortest mulig rydde...

At du førsøker å harselere det vekk

Det er strengt tatt du og dine som forsøker å harselere over noe som ikke er verdt å harselere over i utgangspunktet.

Dere fortjener å høre hvor latterlig smålig og tåpelig FB-heksejakten er.

1

Det er noe stakkarslig og pubertalt over hvordan de samme folka gang på gang må lage tråder rundt de mest trivielle ting.

Vel, hver sin lyst :)

1

Frps statsråder roper i kor: 'Glem hva vi har sagt og stått for før vi kom i regjering, forhold dere til regjeringsplattformen'.

Disse ropene har ikke jeg hørt, men venter på å grunnlag for å kunne vurdere deres politikk!

1
Knallpeil Er TT FB-venn med Anundsen, betyr jo det at Anundsen har godkjent han som 'venn', eller i værste fall, bedt om å bli venn med TT. I tilfelle, neppe et sjakktrekk av justisministere...

er enig i at det var overraskende, jeg hadde litt sansen for Anundsen for et par år siden, men når hans virke i KoKo mer og mer tok form av hevnaksjoner, så ble det nok for meg

etter valget fortsatte han hevnaksjonene mot pressen, og nå altså også sjelefrende med Tore Tvedt

nå forsvant siste rest av respekt

2

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
57 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
2 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
3 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Anledning gjør tyv

Over 10 % stigning på mat og drikke. Tydelig at bønder har sittet og bekomme seg rikdommer. Nå er det bare å glede seg til følgene. Når 38000 bønder er viktigst.
1
2 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Er Støre edru . . . .

Nå lurer jeg virkelig på hvor ofte Støre fyller opp med spritflasker på benken . . . . . . og om han er edru når han uttaler seg . . . . . .. . Han ser jo ikke edru ut på bildet :) Når han sier: "At d...
Bilde

Bedrifter frykter å gå konkurs etter høye strømpriser: – Det skal vi leve med

– At det går noen bedrifter konkurs i en økonomi som går bra, det skal vi leve med, sier statsministeren.


Bilde www.nettavisen.no
1
4 svar
Laster...