Politikk - Norsk

Human

Manglende gjennomføringskraft

Den nye regjeringen vet ikke om de får avskaffet de regionale helseforetakene, i løpet av fire år. Snakk om gjennomføringskraft, og brudd på både Høyre og Frps sine klare valgløfter. Håper fortsatt på 12 flere milliarder til helse.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/Stoltenberg---Kan-ikke-forhandle-seg-bort-fra-hva-de-var-enige-om-7347390.html#.UmZU5XU4XIU

"Den nye regjeringen må måles på det de gjør, og de må måles på det de lovet før valget. De kan ikke forhandle seg bort fra hva de var enige om etter valget, sier Jens Stoltenberg under den to dager lange debatten om trontalen"

Tror du at Høyre og Frp forhandler bort sine valgløfter?

2
43 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Tror du at Høyre og Frp forhandler bort sine valgløfter?

Ikke valgløfter, men valgflesk og løgner som alle oppegående mennesker visste at ikke ville bli gjennomført. Så der med er det ingenting å forhandle bort.

1

Tror du at Høyre og Frp forhandler bort sine valgløfter?

Hva tror du selv, Human?

1

"Den nye regjeringen må måles på det de gjør, og de må måles på det de lovet før valget. De kan ikke forhandle seg bort fra hva de var enige om etter valget, sier Jens Stoltenberg

- Statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen sitter vis a vis Stoltenberg. Begge hevet øyenbrynene og smilte lurt av Stoltenbergs kritikk.

Helt rolig, den borgerlige regjeringen akter å sitte i minst 8 år - Stoltenberg vil tidsnok få se mer handlingskraft enn hva han kanskje liker.

1

Den nye regjeringen vet ikke om de får avskaffet de regionale helseforetakene, i løpet av fire år. Snakk om gjennomføringskraft, og brudd på både Høyre og Frps sine klare valgløfter.

Jeg vet ikke om "Yeah sus" husker kaoset og problemene som var under den forrige regjering med nedleggelse av Aker Sykehus i Oslo - og HVOR AHUS ALLEREDE VAR ALTFOR LITE når det var ferdig bygget og pasientene "flyttet inn" - MEN allikevel "truet" de RG nedleggelsen av Aker Sykehus igjennom MOT alle advarsler . . . . NÅ har til og med tidligere Helseminister Støre forstått at dette var feil.

Det er nok litt lurt å unngå et slikt kaos som de RG påførte oss, igjen . . . . . . Det er VIKTIGERE å få ned køene - og løse en ting om gangen

OG å vurdere "gjennomføringsevne" etter mindre enn 1 uke i regjering viser hvor tåpelige / fordummet enkelte er her inne på VGD . . . . . .

1
Yeahsus Men frp og Høyre har klart det kunststykke å bryte flere valgløfter på en uke som de rødgrønne greide på åtte år. En prestasjon som skal bli vanskelig å slå!

VI har FREMDELES tro på denne Regjering at de skal styre Norge til det beste for ALLE innbyggere . . . . . .

JEG tror fremdeles at DINE dommedagsprofetier og svartmaling av den nye regjering er ubegrunnet . . . . . .

Det som er mest skremmende er venstresidas massive evne til selvskryt . . . . .

Norge som velferdssamfunn er ømfintlig pga oljeøkonomien alt er basert på i Norge og ikke noe stort fundament i industri . . . . .

1
merkeligdetda [sitat…] Jeg vet ikke om "Yeah sus" husker kaoset og problemene som var under den forrige regjering med nedleggelse av Aker Sykehus i Oslo - og HVOR AHUS ALLEREDE VAR ALTFOR LITE n...

Jeg vet ikke om "Yeah sus" husker kaoset og problemene som var under den forrige regjering med nedleggelse av Aker Sykehus i Oslo - og HVOR AHUS ALLEREDE VAR ALTFOR LITE når det var ferdig bygget og pasientene "flyttet inn" - MEN allikevel "truet" de RG nedleggelsen av Aker Sykehus igjennom MOT alle advarsler . . . . NÅ har til og med tidligere Helseminister Støre forstått at dette var feil.

Var det ikke valgløfter vi snakket om??

1
merkeligdetda VI har FREMDELES tro på denne Regjering at de skal styre Norge til det beste for ALLE innbyggere . . . . . . JEG tror fremdeles at DINE dommedagsprofetier og svartmaling av den nye...

VI har FREMDELES tro på denne Regjering at de skal styre Norge til det beste for ALLE innbyggere . . . . . .

Hvem vi? Jeg tror det er snart over femti prosent som ikke har tro på Erna-regjeringen fordi de allerede har klart å legge bort mesteparten av sine valgløfter. Og fler vil det bli etter hvert som det går opp for flere at valgløftene til frp og Høyre var kun løgner og bløff for å tilsnike seg makt.

1
Yeahsus [sitat…] Hvem vi? Jeg tror det er snart over femti prosent som ikke har tro på Erna-regjeringen fordi de allerede har klart å legge bort mesteparten av sine valgløfter. Og fler vil...

Jeg tror det er snart over femti prosent som ikke har tro på Erna-regjeringen fordi de allerede har klart å legge bort mesteparten av sine valgløfter.

Hva DU TROR er fullstendig likegyldig . . . . . Nå vet ikke jeg på hvilket grunnlag "DU TROR" - men nicket "Yeahsus", kan antyde noe . . . . . OG det er ikke valg før om 4 år . . . . . .

1
Yeahsus [sitat…] Hvem vi? Jeg tror det er snart over femti prosent som ikke har tro på Erna-regjeringen fordi de allerede har klart å legge bort mesteparten av sine valgløfter. Og fler vil...

Og fler vil det bli etter hvert som det går opp for flere at valgløftene til frp og Høyre var kun løgner og bløff for å tilsnike seg makt.

OG nå TROR JEG, basert på sunn fornuft, at de fleste som stemte på Frp og Høyre innser at det må forlik til for å oppnå noe i Stortinget da de ikke har flertall i sammen . . . . . . . Og den fornuften TROR JEG de fleste Frp- og Høyre-velgere har.

Og skal vi snakke om bløff så er vel den nylig avgåtte regjerings historiske massive evne til selvskryt mye bløff . . . . . . Og i selvskrytet nevnes aldri mer Mongstadkrasjlandinga, men Mongstad ble aldri uteglemt før krasjen . . . . .

1
Yeahsus [sitat…] Bare vent til realitetene av Erna-regjeringens politikk og brutte valgløfter treffer deg og dine regjeringstro venner midt i fleisen.

JA, jeg venter til evt til da jeg . . . . . .

Jeg er ingen sykelig fanatiker og ukritisk fanatiker til Høyre- / Frp-regjeringen, slik noen tilhengere av venstresida framstår . . .

Så vi får se på resultat før vi dømmer, men du har tydeligvis ikke tid til det . . . . . . . Og så får vi bruke fornuften vi som fremdeles har den i behold og ikke lagt den igjen på fanatismens alter . . . . for å si det i henhold til nicket "Yeahsus" . . . . .

1
fazz [sitat…] >>> Vi har nok ny regjering før om 4 år når grunnfjellet i FrP begynner å slå sprekker og frustrasjonen innad i partiet over å måtte bøye seg over for KrF gang etter gang...

Jeg skal unnlate å være med på noen spådom om det . . . . Og om det nødvendigvis er "grunnfjellet" i Frp er årsaken, vil jeg heller ikke spå om . . . . .

Det kan evt like gjerne skje om Krf og Venstre velger å stemme sammen med AP / SV i "for mange" saker for H/Frp - men vi får se . . . Det var mange spådommer om Frp's oppslutninger før valget blant mange motstandere på VGD (med TS i spissen) - men fra de værste spådommene endte Frp, MOT alle spådommer, på 16,3%

1

Den nye regjeringen vet ikke om de får avskaffet de regionale helseforetakene, i løpet av fire år.

det kan ikke være mulig, det virket da så lett å love i valgkampen

1

Den nye regjeringen vet ikke om de får avskaffet de regionale helseforetakene, i løpet av fire år

da får de det kanskje til de 4 årene etter.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...