Politikk - Norsk

lehmo11

Bakstreverne styrer fra baksetet

Krf ville ikke med i Regjeringen og styrer således ikke direkte, bare indirekte ved å sitte i baksetet hvor de peker om kommenterer som andre utidige kjerringer.

Ifølge Dagens Næringslivs leder idag s. 2, bl.a.

KONTANT NEI

Regjeringen Solberg vil gjeninnføre kontantstøtte for toåringer. Det er en dårlig ide av flere grunner. .... Det strider mot arbeidslinjen de borgerlige ellers slutter opp om. Arbeid finansierer velferden. ..... Tilbudet om direkte pengeoverføringer fra Staten for å være hjemme med barn, fører til at færre barn benytter seg av barnehagetilbud....Men velferdsordninger koster og velferdsstaten er under press. Presset kommmer ikke til å avta i årene som kommer etterhvert som vi får en aldrende befolkning og reativt færre i arbeidsfør alder. Fellesskapets penger bør derfor heller brukes til å sikdre et faglig godt barnehagetilbud til alle, fremfor å finansiere de som velger å ikke bidra til fellesskapet gjennom arbeid og skatt.

( utdrag fra dagens leder ).

Krf var, er og blir en gjeng som forvalter fortidens utfordringer, som ikke er i stand til å forholde seg til dagens. Svakt av Solberg å la seg manipulere av Krf, men, det er vel endel av kamelslukingen.

Lehmoinen

1
20 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Krf ville ikke med i Regjeringen og styrer således ikke direkte, bare indirekte ved å sitte i baksetet hvor de peker om kommenterer som andre utidige kjerringer.

Og selveste sjefskjerringa i Krf er på TV minst 3 ganger pr. dag og dikterer norsk politikk.

Hadde jeg ikke visst bedre ville jeg trodd at NRK hadde børstet støv av selveste Televimsen.

Ikke for det, la nå Erna og Siv slite med ham, det er de vel unt...

1

Svakt av Solberg å la seg manipulere av Krf, men, det er vel endel av kamelslukingen.

Det er en del av den parlamentariske virkeligheten.

1

De borgelige har alltid prioritert familieverdier, det kalde samfunnet hvor barna skal vokse opp i kollektiver er en sosialsitisk ide.

1

Der er jeg faktisk enig med deg lehmo , KrF er blitt et overflødig parti i dagens samfunn. Regner med at de kommer til og være en jævlig skarp torn i Erna s bak i hele hennes periode.

1

Krf ville ikke med i Regjeringen og styrer således ikke direkte, bare indirekte ved å sitte i baksetet hvor de peker om kommenterer som andre utidige kjerringer.

For å være helt ærlig så er jeg litt lei av at partiene som folket i minst grad stemmer på likevel får makt.

Da mister man engasjementet.

1
lehmo11 'Vokse opp i kollektiver' .. så du mener at å la barna få være i barnehage er identisk med å vokse opp i kollektiver? Javel, så kjenner vi din mening om den saken, ganske typisk ha...

'Vokse opp i kollektiver' .. så du mener at å la barna få være i barnehage er identisk med å vokse opp i kollektiver?

Det er samme motivasjon som ligger bak, barna skal stadig tidligere i barnehagene og de skal være der lengre. Når skal sosialistene forstå at man ikke får barn for at staten skal få mer arbeidskraft, men fordi man ønsker seg en familie.

1

Regjeringen Solberg vil gjeninnføre kontantstøtte for toåringer. Det er en dårlig ide av flere grunner. .... Det strider mot arbeidslinjen de borgerlige ellers slutter opp om. Arbeid finansierer velferden. ..... Tilbudet om direkte pengeoverføringer fra Staten for å være hjemme med barn, fører til at færre barn benytter seg av barnehagetilbud....Men velferdsordninger koster og velferdsstaten er under press.

"Det strider mot arbeidslinjen de borgerlige ellers slutter opp om" - Det er vel faktisk NOEN som fremdeles mener at barna har det bedre av at foreldre er hjemme med barna de første år . . . .

"Arbeid finansierer velferden. ..... " Og å være hjemme med barn ett år til bør kunne være en del av velferden

"Tilbudet om direkte pengeoverføringer fra Staten for å være hjemme med barn, fører til at færre barn benytter seg av barnehagetilbud...." Gjør det noe . . . . ? Hva er problemet med det ?

1
lehmo11 Enig, men hva gjør vi med det?? Lehmoinen

Nei si det lehmo...

Sist vi hadde en borgerlig regjering fikk vi en prest som statsminister,og med den rødgrønne regjeringen måtte vi slite med rabiate bønder som dyrket nasjonalismen...

Nei dette er ikke bra.

Uansett hvilken farge man stemmer inn i regjeringskontorene så må vi også slite med en håndfull skrikerunger.

Kanskje heving av sperregrensen kan være en faktor for å gjøre problemet mindre?

1
merkeligdetda Jeg er ikke uenig i dette, men hva gjør vi med det ? Og hvor skal grensen gå ? - Øke terskelen / sperregrensen for å komme inn i Stortinget til 5 eller 8 - 10% ? Og evt droppe utje...

Jeg er ikke uenig i dette, men hva gjør vi med det ? Og hvor skal grensen gå ?

- Øke terskelen / sperregrensen for å komme inn i Stortinget til 5 eller 8 - 10%

Ja i mitt redigerte svar så foreslo jeg en heving av sperregrensen.

Ser ikke andre løsninger her og nå.

Jeg tror mange,meg inkludert,mister noe av motivasjonen til å stemme på valgdagen,fordi vi uansett får ett eller flere partier i regjeringskontorene som folket valgte bort....

Det virker jo som det er dønn umulig å få en skikkelig regjering her i landet! Man får jo aldri den politikken som flertallet av folket ønsker.

Jeg mener demokratiet ikke fungerer helt optimalt på dette området.

1
merkeligdetda [sitat…] "Det strider mot arbeidslinjen de borgerlige ellers slutter opp om" - Det er vel faktisk NOEN som fremdeles mener at barna har det bedre av at foreldre er hjemme med barn...

- Det er vel faktisk NOEN som fremdeles mener at barna har det bedre av at foreldre er hjemme med barna de første år . . . .

Ingen tvil om det, det er NOEN som fremdeles mener det, og da får de da for all del holde seg hjemme med barna.... for egen regning, vi andre som jobber og betaler skatt skal da ikke fø på dem.

Lehmoinen

1
lehmo11 [sitat…] Ingen tvil om det, det er NOEN som fremdeles mener det, og da får de da for all del holde seg hjemme med barna.... for egen regning, vi andre som jobber og betaler skatt s...

da får de da for all del holde seg hjemme med barna.... for egen regning, vi andre som jobber og betaler skatt skal da ikke fø på dem.

MEN det er greit å være med på å fø på barna i barnehagen . . . . . ?

Barnehagene får også offentlige tilskudd . . . . Og barna er framtidas ressurs, og da er det vel greit at de får best mulig start enten om de er i barnehage eller noen velger å være hjemme - det er snakk ett år av barnets liv . . .

1
merkeligdetda [sitat…] MEN det er greit å være med på å fø på barna i barnehagen . . . . . ? Barnehagene får også offentlige tilskudd . . . . Og barna er framtidas ressurs, og da er det vel grei...

Og barna er framtidas ressurs, og da er det vel greit at de får best mulig start enten om de er i barnehage eller noen velger å være hjemme - det er snakk ett år av barnets liv . .

..og da er sakkyndige enige om at det er best de er i barnehage.

Lehmoinen

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Støre Regjeringen knuser Forskningen

Reversregjeringen går løs på nok et område i sin iver etter å ta Norge tilbake til fortiden. Nå er det SP statsråden for høyere Utdanning og Forskning, som helst ikke vil forske… , iallefall ikke i Os...
Bilde

De prisvinnende hjerneforskerne May-Britt og Edvard Moser er sterkt kritiske til forskningskutt: –

Det er varslet kutt på 842 millioner kroner i Forskningsrådets bevilgninger. Dette får varsellampene til å blinke for flere i akademia.


Bilde www.nrk.no
1
4 svar
Laster...