Politikk - Norsk

kaareaadinnlandet

Terrorloven - Forbedringer eller IKKE - Anundsen..

Det jeg vil uttrykke her gjelder hvorvidt vi trenger noe bedre "terrorlov" eller ikke.

Vi noterer:

Hva er kvalifiseringen for "grunnlag for mistanke" fra politiets side før etterforskning starter på premisset av en evnt. ny og "bedre terrorlov"? Nå er det jo litt usikkert hva som er terror og "hva som er Breivik", dvs. ved (politisk) attentat, politiske mål, Regjeringskvartalet, Jens-S regj. og AP Ungdoms leir på Utøya, også ved Jens S. "Blitz-sS" og Stoltenberg-Jugend.

Så gjelder det politiets eksisterende problemer med å håndheve lover og regler, ikke fordi allmennheten er "dr*tsprø", men fordi Spesialenheten for politisaker eksisterer BEST på papiret, dvs. politikorrupsjon utbredt og problemer med politiloven og politiinstruksene. (Forresten, hvor mange eier pistol i Norge, ja, antall husstander, evnt. flere i en husstand?)

Når dette først går til utlandet per etterforskning og reise til utlandet så eksisterer det andre utreise-tillatelser for politiet ved Valutaregisterloven, som jo gis av banken din ved "Norske banker er iht. Valutaregisterloven av 28.05.2004 pålagt å rapportere valuta... ... Toll- og avgiftsdirektoratet" som jo er en politimyndighet på linje med Kredittilsynet og fengselsmyndigheten. Dvs. tollbetjenter, fengselsbetjenter og politibetjenter er faktisk alle utdannet ved politihøyskoler.

Videre, løselig, politiet er vanligvis nødt til å søke Domstolene (2. statsmakt) om tillatelse til avlytting, snoking av diverse ++ og videre, minnes det om allerede eksisterende "anti-terror nettverk" ved Interpol/Europol/FBI (om ikke Jens S. kan plukke opp sin egen Interpol etterlysning fra Vietnam og hans John G (Farsund kommune).

Det tenkes ved ovenstående at eksisterende lovverk er BRA NOK og at vi burde tenke på å forbedre vårt eget Rettssystem FØR politiet flyr til utlandet (også luksusreiser) for å "begå viktig arbeid".

Noe bra eller?

1
41 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg synes det viktigste er at politiet er effektive nok i operasjoner og planlegging. Det er nok der utfordringene ligger uansett

1
jotul [sitat…] Har man lov til å overvåke på grunnlag av ideologi, da?

Disse (ekstremister) kan anses som organisasjoner som oppfordrer til (og ofte bedriver) lovbrudd. Skal være lov å være nazist, islamist osv, men å oppfordre til/utøve herværk, vold, drap, organisert kriminalitet ol. bør vel få varsellampene til å lyse. Flere "religiøse" ekstremistgrupper i norge faller vel under denne definisjonen og kan vel med det rette overvåkes.

Men man er vel livredd rasiststemplet...?

1

Det jeg vil uttrykke her gjelder hvorvidt vi trenger noe bedre

Vi trenger bedre innvandringspolitikk. Dvs. å stoppe den. Nok er nok.

1
VenstreVingen ah, beklager. Jeg burde understreket bedre at det var en utelukkende retorisk vending. Du har rett, jeg forholder meg bare til virkeligheten. Jeg og Frp og Demokratene og Høyre tyd...

Du har rett, jeg forholder meg bare til virkeligheten

Hvilken virkelighet? I går så snakket du om at hvem som helst kunne komme seg inn på tinget osv. Når jeg informerte deg om at man trenger massemediene på sin side og en masse penger for å kunne bli et seriøst parti så forlot du tråden. Så i går forholdt du deg i alle fall ikke til virkeligheten.

Og for å vri dette tilbake, hva mener du med virkelighet egentlig? Det er ikke noe som tilsier at det er riktig at Norge skal ta imot flere innvandrere nå. Vi har mer enn nok og det har allerede skapt problemer og konflikter. Innvandringen koster oss penger.

INNVANDRINGEN HAR KOSTET 70 MILLIARDER PÅ 7 ÅR

Så hva er egentlig argumentene for å fortsette med denne galskapen? Virkeligheten? Det er den du IKKE forholder deg til.

Overfallsvoldtekter av Norske kvinner hver eneste helg i Oslo er en direkte konsekvens av denne politikken du kaller virkelighet. At Oslo får innvandrerflertall om få tiår og også en konsekvens av denne virkeligheten din. Og når jeg sier at løsningen er å stoppe dette så forholder jeg meg ikke til virkeligheten? På tide å våkne opp VV.

1
WernerVonBraun [sitat…] Hvilken virkelighet? I går så snakket du om at hvem som helst kunne komme seg inn på tinget osv. Når jeg informerte deg om at man trenger massemediene på sin side og en ma...

Overfallsvoldtekter av Norske kvinner hver eneste helg i Oslo er en direkte konsekvens av denne politikken du kaller virkelighet.

Oschlo er blitt en delt by, det kan vi ihvertfall enes om - først og fremst klassemessig, men i stadig sterkere grad er det innvandrerbefolkningen som må ta det vi nordmenn omtaler som "drittjobbene", dvs. normale arbeiderklassejobber. Denne utviklingen er det mange som må få kjeft for. Men man kan begynne med de som har sittet i byrådet i si....tja. 17 - søtten - år.

massemedier og stortingsplasser ja. vel, også i mitt eget fylke Hordaland stilte det i år en masse nye lister. Felles for de alle var at man enkelt kunne finne ut av deres standpunkter og legge stemmeseddelen deres i urnen om man ville. Men ikke nok velgere gjorde det denne gangen for alle disse nystartede partiene. Men du står fritt til å prøve det samme. du kan etablere et parti, samle underskrifter, stille lister i valg, stå og propagandere på allmenningene, dele ut løpiser, skrive leserinnlegg, holde foredrag til næringslivet, fagforeninger og idrettslag. Du kan skrive og spre alt det budskapet du vil på nettet, og du kan finansiere driften ved hardt arbeid og det du måtte få inn av donasjoner etc. osv. Dette er det absolutt INGEN som hindrer deg i å gjøre. Alternativet er å gå inn i et eksisterende parti, og jobbe politisk for de sakene man tror på.

Men du gjør det ikke. Ikke noen av delene (eller?). Om du hadde gjort det så hadde du visst hvordan de demokratiske prosessene fungerer - og at ikke alle kommer til å vinne fram med sitt syn. Og et syn om å stoppe all innvandringen? Det finnes ikke i partifloraen ganske enkelt fordi ikke nok mennesker er enige med deg.

Det er en tøff erkjennelse å ta. Men sånn er det.

1
VenstreVingen [sitat…] Oschlo er blitt en delt by, det kan vi ihvertfall enes om - først og fremst klassemessig, men i stadig sterkere grad er det innvandrerbefolkningen som må ta det vi nordmen...

ørst og fremst klassemessig

Den myten er da for lengst tatt for hva den er, feilaktig propaganda. Avisene skrev for en stund siden at selv om innvandrere får nok penger til å flytte til vestkanten så blir de på østkanten.

NRK - Mer velstand gir ikke flere vestkant-innvandrere

1
VenstreVingen [sitat…] Oschlo er blitt en delt by, det kan vi ihvertfall enes om - først og fremst klassemessig, men i stadig sterkere grad er det innvandrerbefolkningen som må ta det vi nordmen...

Om du hadde gjort det så hadde du visst hvordan de demokratiske prosessene fungerer

Var det ikke du som vrøvlet om virkeligheten? Hvis du tror virkeligheten er at det holder å ha politikk og meninger som de fleste nordmenn er enige i for så å kunne komme seg inn på stortinget eller få dannet et politisk parti som har noe som helst sjanse til å kunne påvirke Norsk politikk så lever du i en drømmeverden. Har man ikke mediene og lommeboken på plass så kommer man ikke noe sted.

Du skjønner ikke forskjell på de demokratiske prosessene i teorien og de demokratiske prosessene i praksis.

1
WernerVonBraun [sitat…] Den myten er da for lengst tatt for hva den er, feilaktig propaganda. Avisene skrev for en stund siden at selv om innvandrere får nok penger til å flytte til vestkanten så...

Det der er interessante data helt klart. Det er jo disse problematiske innvandrerne på bildet der vet du. Så at det i oschlo eksisterer en reel gettoifisering langs etniske skillelinjer er mye som tyder på. Det er svært dårlig nytt for alle som ivrer for venstresidens prosjekt for norge. Her er masser å ta tak i.

Men å si at Oslo ikke er klassemessig delt er vel nesten trivielt å si med de store forskjellene som finnes ikke bare sosioøkonomisk, men også langs en rekke andre indikatorer fra levealder til sosial mobilitet.

1
WernerVonBraun [sitat…] Var det ikke du som vrøvlet om virkeligheten? Hvis du tror virkeligheten er at det holder å ha politikk og meninger som de fleste nordmenn er enige i for så å kunne komme...

Hvis du tror virkeligheten er at det holder å ha politikk og meninger som de fleste nordmenn er enige i for så å kunne komme seg inn på stortinget eller få dannet et politisk parti som har noe som helst sjanse til å kunne påvirke Norsk politikk så lever du i en drømmeverden.

Neida, vi har masse politiske partier. Alt fra DLF til Piratpartiet, Kystpartiet, NKP og en haug andre.

Sett igang. Kjør.

1
VenstreVingen [sitat…] Neida, vi har masse politiske partier. Alt fra DLF til Piratpartiet, Kystpartiet, NKP og en haug andre. Sett igang. Kjør.

Neida, vi har masse politiske partier. Alt fra DLF til Piratpartiet, Kystpartiet, NKP og en haug andre.

Jeg snakket om politiske utfordrere. Ikke dette. Klart man må ha en del småpartier så politikken i Norge fremstår demokratisk. Det er ganske likt prinsipp som jeg prøvde å informere deg om i går i forhold til pressestøtten som er til for at det skal se ut som om Norge har en mangfold av aviser med forskjellige meninger.

Den eneste avisen i dette landet som fremstår som en avisen med fri journalistikk er finansavisen.

1
WernerVonBraun [sitat…] Jeg snakket om politiske utfordrere. Ikke dette. Klart man må ha en del småpartier så politikken i Norge fremstår demokratisk. Det er ganske likt prinsipp som jeg prøvde å...

Jeg snakket om politiske utfordrere. Ikke dette. Klart man må ha en del småpartier så politikken i Norge fremstår demokratisk.

Du mener altså at Piratpartiet og DLF ikke er "politiske utfordrere". Partier som vil vende hele den norske samfunnsorden på hodet. Vel, du om det. Men det er neppe hverken media eller Arbeiderpartiet som har stiftet disse for å gi Norge et ferniss av demokratisk legitimitet, om det er det du tror :)

Snarere er det tvert om, det er folk som er sykt forferdet over det norske systemet og som går inn for å endre det - og som arbeider politisk for å gjøre det.

Eller, hvem er det du tror har bestemt at man skal ha et lite fjasete tulleparti som DLF...? Martin Kolberg?

1
WernerVonBraun [sitat…] Jeg snakket om politiske utfordrere. Ikke dette. Klart man må ha en del småpartier så politikken i Norge fremstår demokratisk. Det er ganske likt prinsipp som jeg prøvde å...

pressestøtten som er til for at det skal se ut som om Norge har en mangfold av aviser med forskjellige meninger.

Den eneste avisen i dette landet som fremstår som en avisen med fri journalistikk er finansavisen.

Ingen ulike meninger i media? Da bør du nok også undersøke mediafloraen litt tettere innpå virkeligheten. Da vil du se at det er rimelig stor forskjell mellom Klassekampen, Nationen, Dagens Næringsliv og Finansavisen :)

Men klart, om rammeverket som disse svært ulike presseorganene opererer under skal strupes slik Frp vil, så vil vi nok bli sittende igjen med Dagbladet og VG - ja også Se&Hør da. Det blir mangfold det.

1
VenstreVingen De har jo det. Hva er motmakten? Det organiserte sivilsamfunnet. Og her spiller partiorganisasjonene er helt sentral rolle. Det er derfor jeg sier. Gå ut, delta i arbeidet. Gå på m...

Gå ut, delta i arbeidet.

Du vet veldig lite om hva jeg foretar meg eller hva jeg har tilknytning til. Jeg prøver bare å opplyse deg om at det slettes ikke er så enkelt som du innbiller deg.

Ja jeg mener at de partiene ikke er politiske utfordrere. De er luftslott.

Angående avisene du nevner så er det kun finansavisen som ikke mottar pressestøtte. Derfor er sakene ikke påvirket av å ikke tråkke de som fyller lommene deres på tærne og det skinner tydelig gjennom.

1
WernerVonBraun [sitat…] Du vet veldig lite om hva jeg foretar meg eller hva jeg har tilknytning til. Jeg prøver bare å opplyse deg om at det slettes ikke er så enkelt som du innbiller deg. Ja jeg...

Angående avisene du nevner så er det kun finansavisen som ikke mottar pressestøtte. Derfor er sakene ikke påvirket av å ikke tråkke de som fyller lommene deres på tærne og det skinner tydelig gjennom.

mener du produksjonsstøtten? eller momsfritaket? For produksjonsstøtten er det vel bare Klassekampen og Nationen som får av de jeg listet opp - og Finansavisen nyter definitivt godt av momsfritaket som er hoveddelen av pressestøtten - eller hva?

Og om du hadde ønsket ramsalt kritikk av den forrige regjeringen, vel så er vel Klassekampen stedet og begynne - de har kjeftet på Stoltenberg-segmentet i arbeiderbevegelsen nå i 8 kontinuerlige år.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...