Politikk - Norsk

anyway2

FRP og Høyre tør ikke Debatten?!

Reservasjonsretten for leger til å henvise til abort er i ferd med å bli et av regjeringens største problemer - og hverken Frp eller Høyre tør delta på Debatten?!

Unnskyldningen er middag på slottet - men Frp og Høyre har vel både statssekretærer og talsmenn som kan fronte hvorfor Høyre og Frp har forhandlet dette bort til Krf?

Uansett - den nye regjeringen viser svakhet fra første stund...

1
57 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Unnskyldningen er middag på slottet - men Frp og Høyre har vel både statssekretærer og talsmenn som kan fronte hvorfor Høyre og Frp har forhandlet dette bort til Krf?

Dersom en statssekretær hadde stilt opp ville du påpekt at det var feighet at ingen ansvarlig stilte opp.

anywy2 i et nøtteskall vil jeg si.

3

Uansett - den nye regjeringen viser svakhet fra første stund...

Det heter ikke "uansett". Det skal være "anyway".

2

Nå har Høie kommunisert hva han tenker om saken i et intervju.

At regjeringen ikke prioriterer debattprogrammer på TV ser jeg ikke på som noen svakhet. Det har skjedd før og kommer til å skje igjen. Det er ikke slik at politikerne skal hoppe hver gang pressen ber dem om det.

At saken er noe som ble forhandlet bort i forhandlingene med Krf bør være kjent for de fleste uten at man skal gjenta det enda en gang på TV.

1

Reservasjonsretten for leger til å henvise til abort er i ferd med å bli et av regjeringens største problemer

Da lever vi i et flott land med veldig små problemer. :-)

1

Uansett - den nye regjeringen viser svakhet fra første stund...

Jeg synes ikke at det er farlig at du synes det. Du legger nok litt for mye i dine konklusjoner.

1
Columbus_3 [sitat…] Dersom en statssekretær hadde stilt opp ville du påpekt at det var feighet at ingen ansvarlig stilte opp. anywy2 i et nøtteskall vil jeg si.

anywy2 i et nøtteskall vil jeg si.

Ja er det. Før valget gikk han berserk herinne....nå er han sur og skuffet siden folket ikke ville ha han og hans parti til å styre norge lenger. Mon tro hvorfor he he. Og går like berserk. Han har frp-fetisj, og håprer frp vil bestå forever. For uten frp så har ikke mannen noe liv.

2

Hahaha, jeg ler så av deg. Du er alltid mer opptatt av det politiske spillet, fremfor realiteter.

Du er så morsom.

1

Krf hadde Dagrun Eriksen, og Sv hadde Audun Lysbakken, og Ap hadde ei de også. Riktignok stilte Lysbakken fordi han prioriterte en tv-debatt foran slottet, tross alt er han republikaner.

Når det gjelder Høyre så kan det mistenkes at de ikke fant som kunne prate vekk hestehandelen med Krf, og Frp hadde alle sine stuereine på slottsmiddag.

Tross alt så medfører det en viss risiko å sende løse kanoner inn i en tv-debatt.

1
aegi2 Unnskyldning er middag på Slottet ? Noen eier ikke skam i livet her inne.

Noen eier ikke skam i livet her inne.

Der har du unektelig et poeng. For noen er opptatt av hele tida å ta TS heller enn å diskutere det han sier.

Man kan være enig eller uenig med ham. Man kan føle han er for mye kritisk til Frp eller ikke. Men man kan ikke benekte at han har nye saker han kritiserer hver gang.

Så spamming er det ikke. Derimot er oppfølgingsinnleggene fulle av personhets.

3
StevenPatrick [sitat…] Der har du unektelig et poeng. For noen er opptatt av hele tida å ta TS heller enn å diskutere det han sier. Man kan være enig eller uenig med ham. Man kan føle han er for...

Slik er det i hver eneste tråd der anyway er TS.

Det virker som folkene er totalt inkompetente og ikke klarer å argumentere mot det han skriver.

Det er ikke uvanlig at folk har sine preferanser innenfor det de ønsker å diskutere her på Politikk-norsk. For noen er det innvandringspolitikk (som de diskuterer uansett hva tråden handler om), for andre er det oljefondet, for de tredje er det cannabis, for de fjerde er det EU/unioner. For anyway er det altså Frp.

Han stort sett greie trådstarter som det går an å få en debatt ut av. Det vil si dersom man faktisk tar debatten og ikke mannen.

Jeg regner ellers med at du ikke innbefattet mitt innlegg i "oppfølgingsinnleggene med personhets".

1
aegi2 [sitat…] sant men i dette tilfellet idiotisk... Denne middag på Slottet er en selvfølge noe han/hun veit.

Hele Høyre sitter selvsagt ikke på slottet i kveld. Høyre har selvsagt tatt et valg om de ønsker å prioritere denne debatten eller ikke.

Det betyr imidlertid ikke man må mene at Høyre ikke tør, er feige eller at regjeringen viser svakhet. Men det går det faktisk an å være uenig om og kunne diskutere.

1
GARDSDATTRA Krf hadde Dagrun Eriksen, og Sv hadde Audun Lysbakken, og Ap hadde ei de også. Riktignok stilte Lysbakken fordi han prioriterte en tv-debatt foran slottet, tross alt er han republi...

Når det gjelder Høyre så kan det mistenkes at de ikke fant som kunne prate vekk hestehandelen med Krf

Norge er et demokrati der flertallet avgjør. Flertallet inkluderte KRF , så enkelt og så sørgelig.

Tror de aller fleste FRP,ere og Høyre folk kunne spart seg innrømmelsen til Krf, men det var altså nødvendig i.h.t demokratiets regler.

1
GARDSDATTRA Krf hadde Dagrun Eriksen, og Sv hadde Audun Lysbakken, og Ap hadde ei de også. Riktignok stilte Lysbakken fordi han prioriterte en tv-debatt foran slottet, tross alt er han republi...

Jeg ser fram til den dagen Erik Wold ikke lenger leder Torsdagsdebatten. Da vil vel kanskje ikke snakkemaskina Dagrun Eriksen fra KRF få holde på halve debatttiden heller lenger. Jeg begynner nesten å lure på hva det er for noe lugubert hun vet om Wold siden hun får holde på og holde på, mens han er veldig rask med å avbryte alle de andre for å få plass til sin egen stemme. Må være en av de dårligste programlederne NRK disponerer.

1

At Høyre og FRP ikke deltok på noe nivå i kveldens debatt skyldes kanhende at det ikke ville være populært hos bibeltyggeren fra Bømlo som tydeligvis har en meget tung hånd på Regjeringsrattet.

1

Å nekte legene reservasjonsretten ligner på kristenforfølgelse. Hvis de ikke gir avkall påmdet vesentligste i troen så blir det yrkesforbud.

1

Uansett - den nye regjeringen viser svakhet fra første stund...

Og hvis de hadde hatt en debatt på nrk eller TV2? Da ville dette sikkert vært din setning på slutten av nok et innlegg hvor du hetser Høyre og - ikke minst Frp.

For å si det slik: Du er forutsigbar og underholdende etter hvert.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...