Politikk - Norsk

AEH2

Kvinnekrise i Frp

"Når Frp-leder Siv Jensen (44) skal plukke ut sine regjeringskolleger, kan hun få et kjønnsproblem: Det er ikke nok kvalifiserte kvinner, hevder kilder."

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10127193

Så klarer Frp å stille med tre kvinnelige statsråder.

- Ei har ein haug med hodelause uttalelser som står i motstrid til verdier i ho skal ha ansvar for, og må hjelpelaust ro når ho blir konfrontert med det. (Horne)

- Ei har sagt om sitt noværande ansvarsområde at det er kommunistisk styrt og at det ikkje har vært endringer dei siste tiår.

Same dama har laga totalt fjerne konspirasjonsteorier og kunnskapslaust undergravd kompetansen til verdas framste klimaforskere.

No slit ho voldsomt med habilitet i forhold til fagfeltet ho skal ha ansvar for.

(Listhaug)

- Siste dama har vi nesten ikkje hørt noko frå dei siste vekene (Jensen).

Regner med at dei to førstnevnte må gå innan eit par måneder. Har Frp nokre kvinnelige alternativ då å trekke opp av statsrådshatten?

1
104 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ei har ein haug med hodelause uttalelser som står i motstrid til verdier i ho skal ha ansvar for, og må hjelpelaust ro når ho blir konfrontert med det. (Horne) - Ei har sagt om sitt noværande ansvarsområde at det er kommunistisk styrt og at det ikkje har vært endringer dei siste tiår. Same dama har laga totalt fjerne konspirasjonsteorier og kunnskapslaust undergravd kompetansen til verdas framste klimaforskere. No slit ho voldsomt med habilitet i forhold til fagfeltet ho skal ha ansvar for. (Listhaug) - Siste dama har vi nesten ikkje hørt noko frå dei siste vekene (Jensen).

Regner med at dei to førstnevnte må gå innan eit par måneder. Har Frp nokre kvinnelige alternativ då å trekke opp av statsrådshatten?

Nå lager du drama ut av ingenting. Hjernevaska av talentløs journalistikk.

Horne har ikke sagt noe som er så spesielt kontroversielt og så lenge Listhaug følger reglene for habilitet, så går det nok helt bra skal du se.

3
Kul_Djevel [sitat…] Nå lager du drama ut av ingenting. Hjernevaska av talentløs journalistikk. Horne har ikke sagt noe som er så spesielt kontroversielt og så lenge Listhaug følger reglene fo...

Horne har ikke sagt noe som er så spesielt kontroversielt

Du skal nok raskt skjønne at Horne ikkje har kompetanse til å inneha stillinga ho har. Vær du trygg.

Listhaug er ein "dyktigare" politiker men ho viser ekstrem inkompetanse når det gjeld klimaforskning. Noko som gjer at ho garantert kjem til å snuble når dette blir ein del av det ho må forvalte i sitt department.

2

- Ei har sagt om sitt noværande ansvarsområde at det er kommunistisk styrt og at det ikkje har vært endringer dei siste tiår.

Å dette protesterer du på?

1

Det er ikke kvinner generelt FrP sliter med. Det er menneskesyn.

Når partiet er fullt opp av en god blanding av xenofober, anti-demokrater (Å være imot sosialisme er det samme som å være imot solidaritet og fellesskap, dermed også å være imot demokrati) og generelt imperialister så kan en ikke late som om man er sjokkert over slike holdninger også blant regjeringsmedlemmer.

3
AEH2 [sitat…] Du skal nok raskt skjønne at Horne ikkje har kompetanse til å inneha stillinga ho har. Vær du trygg. Listhaug er ein "dyktigare" politiker men ho viser ekstrem inkompetans...

Listhaug er ein "dyktigare" politiker men ho viser ekstrem inkompetanse når det gjeld klimaforskning. Noko som gjer at ho garantert kjem til å snuble når dette blir ein del av det ho må forvalte i sitt department.

Tipper den slags spørsmål overlates til miljøvernministerens bord, slik det ble i den rødgrønne regjeringen og alle andre regjeringer forut.

1
Kul_Djevel Hvorfor det?

Det er vel strengt talt ikke bare Listhaug som bør følge reglene. Det gjelder alle og tråden omhandler ikke bare henne. Dessuten ligger det en liten 'bekymring' i formuleringen din, som jeg synes var morsom..... 'det går nok bra'-liksom.

1

Regner med at dei to førstnevnte må gå innan eit par måneder. Har Frp nokre kvinnelige alternativ då å trekke opp av statsrådshatten?

Det er litt merkelig at folk som uttrykker skepsis til FrP fordi vi har få kvinner i partiet velger å mobbe FrPs kvinner.

Sier ganske mye om disse personers kvinnesyn.

1

Det er jo nettopp derfor man kvoterer, fordi kvinner er generelt dårligere egnet. Det er ikke et frp-problem, men et kvinneproblem.

1
Surfandturf Det er ikke kvinner generelt FrP sliter med. Det er menneskesyn. Når partiet er fullt opp av en god blanding av xenofober, anti-demokrater (Å være imot sosialisme er det samme som...

Å være imot sosialisme er det samme som å være imot solidaritet og fellesskap, dermed også å være imot demokrati

Går det greit om jeg bruker dette sitatet i en universitetsoppgave? Trenger noe sensor kan le av innimellom det litt mer traurige pratet.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar

Trond Giske redder AP

Støre har gjort AP til Ansvarsløst Parti, og siste meningsmåling der AP ligger på 19% og Sp på 6% og Høyre på 29%, har ikke hatt særlig stor interesse for mediene. (Jeg bare tenker på hvordan aviser o...
Bilde

Kraftopprørere i Ap strømmer til Giske

Trond Giskes lokallag har i sommer passert 800 medlemmer og er suverent størst i Arbeiderpartiet. Misnøye med regjeringens energipolitikk er hovedforklaringen, sier han.


Bilde www.nrk.no
2
2 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
4 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Laster...