Politikk - Norsk

anyway2

FRP river norsk kultur i fillebiter

Den omstridte Frp-ministeren Horne vil amerikanisere norske familier:

Foreslår amerikanske date-kvelder. Likestillingsminister Solveig Horne vil ha date-kveld for ektepar for å forebygge skilsmisser."

http://www.nettavisen.no/politikk/article3702725ece

Vi kan le av Frp, men nå har tullepartiet fått makt. Hvordan mener dere Frp-liberalister at Staten skal blande seg inn i norske familier?

Bør staten betale barnevakter for at norske familier skal ha amerikanske "date-kvelder"?

1
89 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Skal staten blande seg inn i familiene og pålegge de datenights?... Stiller de opp med barnevakt også?..

1

Bør staten betale barnevakter for at norske familier skal ha amerikanske "date-kvelder"?

dette er så viktig at jeg må tenke nøye på saken..... LOL....

1

Jammen jøss da. Det er jo et veldig godt forslag og det dreier seg jo bare om at det er en god ide. Det har jo selvsagt ikke noe med at staten skal bestemme noe som helst. Slik jeg forstår det, sier hun at det er en god ting, ikke at hun skal lage en lov om det. Gjør det selv nesten hver uke.

1

Bør staten betale barnevakter for at norske familier skal ha amerikanske "date-kvelder"?

Så absolutt. Et glimrende tilbud for oss som ikke har besteforeldre eller onkler/tanter som kan avlaste og som må ha barna 24/7.

Det er vel mange somaliske arbeidsledige som kan engasjeres i dette arbeidet?

1

Hvordan mener dere Frp-liberalister at Staten skal blande seg inn i norske familier?

Bør staten betale barnevakter for at norske familier skal ha amerikanske "date-kvelder"?

Høres ut som et fornuftig tiltak. Hvis noen lever i den villfarelse at Staten ikke har noe med familien å gjøre, så er spørsmålet: Hva består en stat i?

1

Selv oljefondet blir for lite for å hjelpe alle som føler seg mislykket og må skylde på staten og den avgåtte rødgrønne regjeringen for sitt miserable liv.

1

Merkelig at TS har latt trillegrupper, fedrekvoter, barnevernet, homseopplæring mm passere under de rødgrønne i 8 år og reagerer først på statlig innblanding i familien når de borgerlige har tatt over!

2

At så mange ekteskap går dukken i Norge følger amerikansk såpe.

Sveriges statsminister som sier at Norge de siste årene har vært et trekkplaster for svensker for så å forsvare , eller til og med legge kreditt for , til de borgelige er vel ikke en stor bombe.

De svenske Moderaterne har vel totalt ødelagt svensk politisk kultur.

Dette bør være flaut for både H og M.

Han skryter vel av resultatene til den Rød-grønne regjeringen.

1
kb71 Nei. Nå har jeg ikke lest artikkelen i Stavanger Aftenblad, og kortversjonen i ts sin link forteller ikke noe om hvordan dette tenkes gjennomført. Om man dyrker liberalisme som rel...

Om man dyrker liberalisme som religion, så heter menigheten DLF, ikke FrP.

Nå kaller FrP seg sjøl for liberalistisk, og har en del grunnleggende friheter de slåss for.

At staten skal gå inn og indirekte ordne opp i sexlivet til slitne foreldre ligger temmelig fjernt fra disse frihetene...

Som jeg sa litt over her: Horne har her foreslått sin trillegruppe.

1

Bør staten betale barnevakter for at norske familier skal ha amerikanske "date-kvelder"?

Er det ikke nettopp Frp som messer om at Staten skal ikke skal blande seg i hvordan familier skal legge opp hverdagen sin?

Ellers synes jeg tiltaket er greit nok, men da går også ut fra at Horne har tenkt på hvordan offentlige kroner skal stimulere til dette.

1

Par som drømmer om en hverdag uten noen form for krangel eller uenigheter , ber om at samlivet skal mislykkes.

Alt for mange gifter seg for tidlig. Forlovelsen bør vare et par år i hvert fall.

1

Hvordan mener dere Frp-liberalister at Staten skal blande seg inn i norske familier?

Bør staten betale barnevakter for at norske familier skal ha amerikanske "date-kvelder"?

Når Horne ikke har lagt frem hvordan dette skal gjennomføres så kan verken frp-liberalister eller andre svare på disse spørsmålene.

For det først er det utenkelig at Horne mener at staten skal inn og betale barnevakter så det siste spørsmålet er selvsagt uaktuelt.

Om det f.eks. dreier seg om en informasjonskampanje så tviler jeg på at folk, være det seg liberalister eller andre, blir så veldig indignert. Man har da opplevd langt større inngrep i familielivet de siste 8 år, og dette kan vel nærmest likestilles med Lysbakkens oppfordring rundt trillegrupper.

1
chuncho2 [sitat…] Er det ikke nettopp Frp som messer om at Staten skal ikke skal blande seg i hvordan familier skal legge opp hverdagen sin? Ellers synes jeg tiltaket er greit nok, men da g...

Er det ikke nettopp Frp som messer om at Staten skal ikke skal blande seg i hvordan familier skal legge opp hverdagen sin?

Er ikke noe motsetning med ønske om å ikke blande seg opp i hvordan en familie legger opp sin hverdag og det å legge til rette for informasjon og positivt oppfordre til at familier har ønsket adferd. Det er f.eks. ikke noe galt å oppmuntre foreldre til å hjelpe barn med lekser, men det er selvsagt galt å kreve at foreldre bidrar. Det er ikke galt å drive informasjonskampanje rundt faren ved alkohol, men mer negativt om man strammer inn på åpningstider og øker avgiftene for å tvinge frem ønsket adferd osv

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...