Politikk - Norsk

NLHE

Takk Erna!

Norge verdens mest velstående land!

Etter åtte år med vanstyre er det endelig lys å se i tunellen. Og resultatene lar ikke vente på seg!

Nå er det bare å glede seg til fortsettelsen. For til neste år kommer vi til å bli verdens DESIDERT mest velstående land. Og neste år der igjen kommer vi ikke til å bli tatt med i konkurransen fordi det er feigt ovenfor de andre landene.

3
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Utrolig hva Erna klarer på så kort tid!

Også for femte år på rad, da - etter bare to uker!

3

Norge verdens mest velstående land!

5 år på rad der vi ikkje har klart betre enn fyrstplass. Direkte svakt, ikkje rart at vi har sett oss nødt til å skifte til ei ny regjering med eit parti som aldri har styrt før. Sikker på at vi klarer betre plassering dei neste år!!

1

Det er imidlertid en ting jeg lurer på. Hvorfor i all verden får jenter lov til å kjøre bil i Norge, når den tiljublede og innvandrende kulturen ikke tillater det? Jmfr. Saudi.

Lovverket må på plass.

1
niconi Utrolig hva Erna klarer på så kort tid! Også for femte år på rad, da - etter bare to uker!

Også for femte år på rad, da - etter bare to uker!

bare å gratulere de blå-blå, her har alle sagt at de må få 100 dager på seg og de skal ikke legge fram noe budsjett på enda en stund, men enda har de klart å jobbe i fortid og få til at vi er verdens beste land å bo i 5 år på rad.

Men dette skurrer litt for meg, all den tid alle som ikke stemte rødgrønt før valget kunne fortelle oss at aldri har det vært verre enn nå. Og med aldri , så tenker man jo tilbake til 2. verdenskrig, depresjonen på 30-tallet, 1. verdenskrig, og videre tilbake ... Og vistnok siden vi aldri har hatt det verre så var det tydeligvis bedre under svartedauen.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar
Laster...