Politikk - Norsk

shaukat23B

AP-Nwosus FRP-forslag

Nå har AP begynt å repetere fornorskningsmaset som FRP-Hagen maste om i alle år. Så kommer det fra en "kul" innvandrer fra Holmlia med capsen på snei og som da kler dette i AP-draktens varianter om levekår.

- Det er et svik. Med dagens politikk produserer man tapere, som enten blir fanget opp av kriminelle eller ekstremister, sier bystyrerepresentant og leder av Holmlia Ap, Elvis Chi Nwosu til Dagbladet.

Nwosu mener de store klasseforskjellene i Oslo skaper god grobunn for kriminalitet og ekstremisme.

- Kommunene som er hardest rammet som Oslo og Drammen burde etablert et ungdomsløft. Hvis man hadde fått med regjeringen kunne man etablert en ungdomsmilliard, som kunne gått til å fange opp ungdommer, etablere møteplasser og drive forebyggende arbeid, sier Ap-politikeren.

Barneranere og terror

Nwosu, som opprinnelig er fra Nigeria, har jobbet med ungdom i Oslo siden 1996. I løpet av de 17 årene har han sett flere bølger med barneranere. Nå har problemet dukket opp igjen.

- Barn som raner og ungdom som reiser til Somalia for å slåss for al-Shabaab er to sider av samme sak. Mistilpasset ungdom er sårbare, og lette å føre på feil veier, om den så fører til terrorisme eller kriminalitet, sier Nwosu.

Ap-politikeren mener det er viktig at staten ikke støtter segregerte tilbud, men heller møteplasser hvor man møtes på tvers av bakgrunn og religion.

- Det er viktig å skape en norsk identitet som har plass til minoritetsungdommene, sier Nwosu. Og arbeidet må starte allerede i barnehagen.

- Viktig å starte tidlig

- Hvis man skal vaksinere ungdom mot ekstremisme, er det viktig å starte tidlig. Allerede på barnehagen bør de læres opp til toleranse og farene ved ekstremisme, sier Nwosu, som forteller at han vet om flere ungdommer som har blitt rekruttert til Somalia for å slåss for al-Shabaab, som er en islamsk terrorgruppe.

- I det somaliske miljøet har det vært kjent lenge at religiøs fanatisme blir spredt til ungdommen. Det er viktig at vi klarer å stanse dette, sier Nwosu. Han mener det blir gjort for lite for å forebygge fanatisme i Oslo.

- Vi har lenge etterlyst flere tilskudd til dette. I stedet har man kutte det frivillige arbeidet og skrapet tilbudene helt ned til beina, sier Nwosu, som tror at ekstremismen vil øke hvis man ikke klarer å gjøre noe med klasseforskjellene i Oslo.

- Dette handler om levekår, levekår, levekår, sier Ap-politikeren.

------------------------------

Hvis man hadde plukka vekk det ideologiske maset om levekår og forskjeller, så hadde dette vært et rent FRP-innlegg fra Carl Ivar Hagens glansdager. Nwosu er ute etter ASSIMILASJON, ikke integrering :) Men er det så galt?

Svaret på det er at man kunne unngått at problemet i det hele tatt oppsto, ved å gjøre Norge MINDRE ATTRAKTIVT for innvandrere som kommer hit mest for å utnytte trygdeordninger eller spre religioner.

Det VIL også alltid finnes migranter som vil reise over grenser for å finne jobb, utvikle seg, studere. Det er DISSE innvandrerne,brune eller hvite, som Norge burde trakte etter og åpne for. Skikkelige folk, ikke religiøse eller kriminelle fanter.

Ungdom vokser opp i et dårlig miljø i Oslo nettopp fordi trygdeinnvandringspolitikken fører til ghettoisering hvor situasjonen er ute av kontroll, hvor det blir et marked for spredning av islamistiske ideer. Folk reiser hit til Oslo bare for å spre islamisme, det er mye større enn hva nordmenn tror.

Det handler nemlig da ikke om at man MÅ assimilere utlendinger til å bli grøtnorske. Det handler heller om at man må SENKE Norges posisjon som attraktive for de som ikke er jobborienterte. Hvis du SELV må betale reisen til et land, og drar til for å JOBBE og IKKE har trygderettigheter, så har du heller ikke noen motiver som fører til ghettoisering for deg og dine barn. Da vil du bli INTEGRERT automatisk, og trenger ikke å bli assimilert for å unngå å bli rusk og rask i ghettoer.

Så dette forstår hverken AP eller FRP. Kanskje bare Det liberale Folkepartiet? De ønsker alle innvandrere velkommen men uten hjelp, de må klare seg selv. Da vil heller ikke så mange komme, og de som kommer blir stort sett seriøse folk.

1
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Så hva er viktigst: Å assimilere og gjøre alle norske med bunad og risengrynsgrøt (FrP),eller å assimilere og gjøre alle norske med dyre tiltak og venstreorientert hjernevask i barnehagene (AP), eller å heller LEGGE VEKK den fanatiske teorien om å redde hele verden på våre skattepenger og "gjøre dem rent vestlige"?

Jeg tror nemlig ikke innvandrere trenger å adoptere norsk kultur på alle måter og bli sosial"demokrater", for å være tilskudd til samfunnet her som arbeidende, sjefer eller studerende.Det holder at vi heller gjør landet til et land hvor kun skikkelige folk kommer, og hvor barna deres etterpå MÅ jobbe for å klare seg og ikke får trygder. Da finnes det ikke marked for utvikling av islamisme og kriminelle "etniske" gjenger.

1

Gode og fornuftige innlegg du kommer med, men våre politikere lytter ikke til fornuft så du får ikke gjennomslag for dette. Det koker nok ned til enda mere Nav-støtte til hver enkelt.

1
shaukat23B Så hva er viktigst: Å assimilere og gjøre alle norske med bunad og risengrynsgrøt (FrP),eller å assimilere og gjøre alle norske med dyre tiltak og venstreorientert hjernevask i bar...

Nwosu snakker om klasseforskjeller, men han forstår altså ikke selv hvordan disse oppsto. Hvis man inviterer en haug med mørkhudede og så ikke vil gi dem jobb, men heller setter dem på trygd i en ghetto og skal synes synd i dem, se ned på dem, ja da blir det klasseforskjeller. Mange kommer hit naivt og tror at norge skal gjøre dem til millionærer for resten av livet . Jeg har hørt det selv, dra til Norge og bli rik på statens penger.Klart det etterpå blir marked for islamismen!

Nwosu skjønner ikkeno'

1
finnur Gode og fornuftige innlegg du kommer med, men våre politikere lytter ikke til fornuft så du får ikke gjennomslag for dette. Det koker nok ned til enda mere Nav-støtte til hver enke...

Ja. Offisielt for å bedre levekårene men i virkeligheten for å assimilere dem til norsk kultur og samtidig gjøre dem til sosialister. Når jeg leser sånt uærlig tull som Nwosu kommer med så skjønner jeg hvordan han selv er hjernevasket.

Det er bare trist egentlig

1
finnur [sitat…] Enig, han vil bare ha mer penger uten å gjøre noe.

Det vet jeg nå ikke, han virker å være interessert i frivillig arbeid og det er kanskje bra. Men jeg tror han er litt naiv.

Samtidig framstiller han alle innvandrere under en kam, som kriminelle og islamister. Det er håpløst uvitende. Det er faktisk mange innvandrere som har klart seg bra helt på egenhånd med hardt arbeid, og får barn som er godt integrerte av den grunn.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
8 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...