Politikk - Norsk

shaukat23B

Forby menn!

Lås dem inn på lukkede mottak. Menn står for en STOR del av voldskriminaliteten i samfunnet. ALLE voldtekter begått av menn mot kvinner begås av...MENN! Fråd!

Forby alle menn! Skyt Andy Warhol på ny selv om han er død!

Forby Valdres! Forby busser! Høyere skatter for menn!

1
10 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Send dem ut av landet! Politi i alle hus hvor det bor menn! Kvinnelig politi for å overvåke mannlig politi!

1

Lås dem inn på lukkede mottak. Menn står for en STOR del av voldskriminaliteten i samfunnet. ALLE voldtekter begått av menn mot kvinner begås av...MENN! Fråd!

Nok en meningsløs tråd..... .

1

Forstår hva du mener. De lille bjørnene brummer ondt. De lukter blod.

Ser vi til Sverige, bruker de konsekvent ikke ordet asylsøker eller Sør-Sudaneser. For dem fremstår vel sikkert Norge som en samling rasister.

Men nordmenn fremstår som mere frie og frittalende enn hva f.eks. svenskene gjør.

1

Og forskjellen på menn sånn rent generelt og rabiate asylsøkere, kanskje tidligere geriljasoldater fra den 3dje verden er noe du ikke forstår altså?

Du må da kunne få avløp for dine frustrasjoner uten å måtte skrike om det her.

1

Uten menn ville kvinner ganske snart blitt så frustrert at de ville gått løs på hverandre. Man skal ikke ha sett mange gjørmeslagsmål for å skjønne at kvinner kan være voldelige :)

De er genetisk preget til å være mer voldelige mot hverandre, enn mot menn. Det synes de å skyve under teppet når mannevonde rødstrømper blåser ut sin usaklige hets mot menn.

1

Hva med de som driver med omskjæring av gutter, hva om de tok helt inntil i stedet, - mye mindre babyvoldtekter f.eks. i Kongo f.eks. ... - sikkert.

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...