Politikk - Norsk

Morra-DI-2

Politiet i Årdal skal vekk, men 150 asylplasser?

151 politidistrikt er foreslått nedlagt. Når jeg sitter og ser på politikere som snakker om uttrykningstid for politiet, så tenker jeg at Årdal er jo en av de stedene som er foreslått nedlagt. ...Det kan jo ikke hjelpe på uttrykningstiden. Når jeg da ser at folk foreslår at man skal følge asylanter ut av landet, så faller det på sin egen urimelighet, siden man ikke engang har råd til å ha en lensmann i distriktet!?

Så 150 nye asylplasser skal kommunen ha, men vi har ikke råd til å gi dem politi.

Hva synes dere om det?

2
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

For blårussen er det vel viktigst å spare offentlige utgifter, det er sikkert mulig å få dette regnestykket til å gå i pluss om man ser verden fra baksiden av et skrivebord.

1

Jeg syns vi skulle ha 5-6 politihelikoptre plassert rundt i de distriktene i Norge hvor de geografiske utfordringene er størst, det ville hjelpe godt. Sverige klarer å holde så mange helikoptre i beredskap, så hvorfor kan ikke søkkrike Norge det?

1

Så 150 nye asylplasser skal kommunen ha, men vi har ikke råd til å gi dem politi.

Hva synes dere om det?

Er det foreslått må det være fra den forrige regjeringe, og speiler deres tankegang. 151 politi skal bort, og 150 potensielle trusler tilføres - som skal håndteres av den ene som er igjen.

1

Hva synes dere om det?

..omat og omat...samme leksa,gang på gang....skal gå igjennom rutinene..rutinene rutinene....når skal man gå igjenom rutinene FØR noe skjer..om det så gjelder politi og andre etater? Forøvrig kan jeg ikke se at politiet bør få noe lokal kritikk. De måtte kjøre 89km....det er raskt timen og vel så det. Ta heller tak i justisdepartementet...det er de som plassere ut hvor politiet skal befinne seg i utgangspunktet.

1
perchri [sitat…] ..omat og omat...samme leksa,gang på gang....skal gå igjennom rutinene..rutinene rutinene....når skal man gå igjenom rutinene FØR noe skjer..om det så gjelder politi og an...

Forøvrig kan jeg ikke se at politiet bør få noe lokal kritikk. De måtte kjøre 89km....det er raskt timen og vel så det.

Dessuten glemte de og ta med våpnene, så det hadde vel uansett ikke hjulpet hvis de hadde kommet frem før brann og ambulansemannskapene.

Nei, på med hylsteret når skiftet begynner, da risikerer man ikke at våpnene blir glemt igjen på stasjonen eller i bilene.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...