Politikk - Norsk

Arntora

Døden for Frp

Så har det skjedd igjen. En utlending har drept med kniv og jeg tenker på det skrekkscenario ofrene opplevde og nå på de pårørende. Det er rystende!

Nokså paff blir man når man nå hører justisminister Anundsen fra Frp. Det er klart at man får ikke hele sin politikk igjennom når man må dele makten med et annet parti. Men en så pinglete opptreden fra en Frppolitiker er forstemmende. Riktignok sa han at hadde deres politikk blitt fulgt fra først av så kunne dette vært unngått. Ja det tror jeg også, men nå har utviklingen med denne Appolitikken gått så vidt og skaden er så stor at de som nå sitter i regjering må virkelig vise en kreativitet av dimensjoner. Da nytter det ikke å pingle med gamle termer. Nytt må på banen.

For å ta oppmerksomheten bort fra det egentlige problemet kjaser man igjen om politiets lange responstid og annet utenomsnakk. Da asylsøkeren begynte å stikke med kniv ville sannsynligvis ingen politipatrulje rukket frem før alle var døde. Det er vel den brutale sannheten.

Problemet er selvfølgelig den stabilt førte og skadelige asyl- og innvandringspolitikken. Den må det rett og slett gjøres noe med. Vi har ikke kapasitet til å behandle nordmenn engang som har psykiske lidelser. Så hvordan kan man forsvare at man stadig tar inn mennesker med traumer av ymse slag som man ikke har sjanse til å kunne behandle både pga kapasitetsproblemer men også kulturelle store avstander som gjør behandling nesten umulig. Disse tikkende bombene som man tar inn, og det blir jo stadig flere!, går rundt i det norske samfunnet og taper ikke en skitt på å stikke folk med kniv. De oppnår tvert imot å få bli. Slik som nå denne Sudaneren som visste at han skulle ut og så sitt snitt til å få bli. Nå skal vårt sprengte og mangelfulle hjelpeapparat trø til for denne mannen, mens de pårørende må sitte der og være fornøyd med å slikke sine sår for seg selv.

Tv, med propagandakanalen NRK i spissen sitter med påtatte triste ansiktsuttrykk og alle sier åh hvor trist, åh hvor fælt. Men hvor er raseriet?! Hvor er dere nordmenn? Landet deres går til helvete og dere sitter der og jatter som noen gamle tanter. Det er det jeg er sjokkert over. Det norske folk er ødelagt. Kuet til taushet av det politisk korrekte som gjennomsyrer media. Ser dere det ikke?

2
34 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

dere sitter der og jatter som noen gamle tanter.

frp`erne virker noe tamme når du sier det. Kanskje det bare er kjekt å være minister i regjering, - og la det vare så lenge som mulig? Sluke allskens kameler og slikt?

1

Hva har overskriften med denne saken å gjøre?

Om den skulle bety noe for FrP, så er det jo at folk strømmer til det eneste partiet som har foreslått lukkede mottak flere ganger, men kun fått partiets egne stemmer.

La nå Anundsen få lov til å bruke litt tid på å levere, de har sittet med makten i 1 mnd. FrP har tross alt fått Høyre med på en differensiering av asylsøkere, for første gang i historien. Utviste, kriminelle og id-løse skal holdes i lukkede mottak. Vil du tilbake til de rødgrønne, eller hva vil du egentlig?

3

Det norske folk er ødelagt.

Det er lov å være frustrert og sint på det som har skjedd. Ikke minst når det som skjer har skjedd før. Men kritikk bør være noenlunde saklig.

Det norske folk er ikke ødelagt. NRK er ingen propagandakanal. Landet går ikke til helvete.

I rikspolitikken, og i media, skal man opptre anstendig og politisk korrekt. Det gagner ingen der at man hyler i sinne og slenger om seg med usakligheter. Det fyrer kun opp om mer av det samme.

1

Nordmenn har vel aldri vært folket som tar til gatene for å kjempe for sin rett. De fleste satt vel på ræva da tyskerne masjerte inn i Oslos gater også, eller?

1
Ultima Hva har overskriften med denne saken å gjøre? Om den skulle bety noe for FrP, så er det jo at folk strømmer til det eneste partiet som har foreslått lukkede mottak flere ganger, me...

differensiering av asylsøkere, for første gang i historien

Det er ikke noe" første gang i norsk historie" at man gjør en differensiering. Har du hørt om Trandum asylmottak?

Det er allerede gjort endel i den anledning av de rødgrønne. At det enda ikke er nok, og ikke har den kapasitet som er ønskelig er noe annet. Det får vi håpe den nye regjeringen klarer å gjøre noe med.

Det er meget usmakelig hvordan så mange forsøker å score billige politiske poeng på tragedier. Det styrker ikke Frps sak at så mange Frp aktivister forsøker å gjøre det. Det er bare usmakelig.

1
Geirijo [sitat…] Det er lov å være frustrert og sint på det som har skjedd. Ikke minst når det som skjer har skjedd før. Men kritikk bør være noenlunde saklig. Det norske folk er ikke ødel...

I rikspolitikken, og i media, skal man opptre anstendig og politisk korrekt. Det gagner ingen der at man hyler i sinne og slenger om seg med usakligheter. Det fyrer kun opp om mer av det samme.

Jepp, det kalles statsmannskunst, noe Jens Stoltenberg var brilliant på.

Anundsen er ikke justisminister for de 16% som stemte FRP, men for hele folket. Han må følge de gjeldende lover og regler, og være personen som beholder fatningen når store deler roper korsfest, korsfest.

1
Geirijo [sitat…] Det er ikke noe" første gang i norsk historie" at man gjør en differensiering. Har du hørt om Trandum asylmottak? Det er allerede gjort endel i den anledning av de rødgrøn...
deleted287273

Det er ikke noe" første gang i norsk historie" at man gjør en differensiering. Har du hørt om Trandum asylmottak? Det er allerede gjort endel i den anledning av de rødgrønne. At det enda ikke er nok, og ikke har den kapasitet som er ønskelig er noe annet. Det får vi håpe den nye regjeringen klarer å gjøre noe med.

Hehe - du har nesten helt rett her. Men ikke en snøballs sjanse i helvete for at de ville ha så mye oppmerksomhet omkring denne leiren.

Det er faktisk ikke så mange som vet om den. Og den heter slettes ikke "Trandum Asylmottak"...

http://no.wikipedia.org/wiki/Trandum_utlendingsinternat

1
Ultima Hva har overskriften med denne saken å gjøre? Om den skulle bety noe for FrP, så er det jo at folk strømmer til det eneste partiet som har foreslått lukkede mottak flere ganger, me...

La nå Anundsen få lov til å bruke litt tid på å levere, de har sittet med makten i 1 mnd.

Når man hører hva han sier på TV, så kan man jo lure på HVA de skal levere? Han kunne like gjerne vært Arbeiderpartpolitker eller Høyremann. FrP sin kommende nestleder får sikkert den avtroppende til å vri seg.

1
Videoseven [sitat…] Jepp, det kalles statsmannskunst, noe Jens Stoltenberg var brilliant på. Anundsen er ikke justisminister for de 16% som stemte FRP, men for hele folket. Han må følge de gj...
deleted287273

Anundsen er ikke justisminister for de 16% som stemte FRP, men for hele folket.

Med visse politiske preferanser i bunn ja.

Jeg er overbevist om at de som stemte på en rekke andre partier helst ville ha hatt en annen justisminister hvis de fikk bestemme. Men de fikk de altså ikke.

1
Knallpeil [sitat…] Når man hører hva han sier på TV, så kan man jo lure på HVA de skal levere? Han kunne like gjerne vært Arbeiderpartpolitker eller Høyremann. FrP sin kommende nestleder får...
deleted287273

Når man hører hva han sier på TV, så kan man jo lure på HVA de skal levere? Han kunne like gjerne vært Arbeiderpartpolitker eller Høyremann.

Han sa jo også at han ikke ønsket å tydeliggjøre partipolitiske skillelinjer på en dag som denne.

1
Knallpeil Og det var riktig av han å bruke denne redningsplanken, men hva vil komme? Hvor er Siv Jensen forresten? En ny regjering bør ikke vente med å tone flagg. Poker, boksing og snøscoot...
deleted287273

Hehe - hvorfor er det en "redningsplanke"? Og ikke høflighet og respekt?

Siv Jensen er vel i Finansdepartmentet?

Den nye regjeringen er i oppstartsperioden. Du kommer nok sikkert til å merke at vi har fått en ny regjering når det er gått litt lengre enn tre uker siden innsettelsen.

1

Riktignok sa han at hadde deres politikk blitt fulgt fra først av så kunne dette vært unngått.

Ganske sikker på at det er Carl Ivar som sa dette.

1
Geirijo [sitat…] Det er ikke noe" første gang i norsk historie" at man gjør en differensiering. Har du hørt om Trandum asylmottak? Det er allerede gjort endel i den anledning av de rødgrøn...

Det er ikke noe" første gang i norsk historie" at man gjør en differensiering. Har du hørt om Trandum asylmottak?

Det blir første gang man gjør en storskala differensiering.

Det sier seg selv at målet med Trandum er ikke at man skal sperre alle asylsøkere som begår kriminalitet eller har fått avslag. Trandum kan umulig ha de 5000-10000 plassene. Det sier seg egentlig selv.

1

Frp-ministerne har nok fått påskrudd "lyddempere" av Erna, men de sier jo det samme som før.

1
Geirijo [sitat…] Det er ikke noe" første gang i norsk historie" at man gjør en differensiering. Har du hørt om Trandum asylmottak? Det er allerede gjort endel i den anledning av de rødgrøn...

Det styrker ikke Frps sak at så mange Frp aktivister forsøker å gjøre det. Det er bare usmakelig.

Det er bare dumt, tragisk og patetisk at mennesker av ulik politisk støpning forsøker å score politiske poeng på tragedier som dette. Det kommer likevel ikke hindre mange å gjøre nettopp det.

For all del, det er mange debatter det er viktig å ta i etterkant. Noen av dem er tøffe og smertefulle, flere har ingen opplagte svar. Men vi skal likevel våge å ta dem.

1
Knallpeil [sitat…] Hva er han heter, han der fra FrP ? Jo,....Ellingsen er det vel.

Han er dessverre ikke alene, men dette handler ikke om for eller mot FrP. Syndere fins i alle leire. Jeg liker ikke FrP, jeg tror deres politikk også på asyl-, kriminalitets og psykiatrifeltet er spinnvill, men jeg har altså ikke tenkt å gå i skyttergraven bare fordi enkelte FrPere slenger med leppa. Sånt fører aldri til fornuftig diskusjon.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...