Politikk - Norsk

William_S2

Regjeringes reviderte statsbudsjett

Regjeringen vil legge frem sine endringer til det rødgrønne budsjettet på fredag. Hva er det vi kan vente oss? Kristin Halvorsen flyttet ca 1% eller 8 milliarder kroner fra det borgerlige budsjettet da hun tiltrådte i 2005. Mye av det gikk vel til kommunene allerede med en gang. Hva blir kuttet ut?

Frukt og grøntordninga kanskje, det har de borgerlige vært tydelige på at de mener er tull. Leksehjelp? De borgerlige vil ikke ha statlige øremerkede penger til det. 11 måneders studiestøtte? En fin måte å gjøre seg upopulære blant studentene, jeg tror ikke den ryker - dette er noe de borgerlige kritiserte de rødgrønne for i alle år.

Hva får mer penger? Politiet kanskje? Jaja dette blir spennende, kan også hende at noen skatter og avgifter blir endret, men jeg tror ikke det i denne omgang.

Budsjettet må ha flertall med enten Venstre eller KrF så det kan hende det blir ytterlige justeringer før budsjettet vedtas i desember.

1
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Bare for å holde begrepene klart - det som legges fram fredag er en tilleggsproposisjon.

Revidert budsjett legges fram i juni og er en justering halvveis i budsjettåret.

1

Ingen 11 måneders studiestøtte, ja vel takk skal dere ha. Men 1 milliard til å fjerne arveavgiften hadde dem.

1
William_S2 Ingen 11 måneders studiestøtte, ja vel takk skal dere ha. Men 1 milliard til å fjerne arveavgiften hadde dem.

Ingen 11 måneders studiestøtte, ja vel takk skal dere ha.

Hvorfor sutret du ikke over dette da SV eller AP hadde finansministerene? De rødgrønne har hatt 8 - ÅTTE - år på seg til å gjøre noe med dette, men først i det budsjettet der de selv ikke vil måtte stå til ansvar for noe kom de med dette.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
46 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...