Politikk - Norsk

Premonition

Den første bomstasjonen Frp stanser

Tre uker etter at Ketil Solvik-Olsen og Bård Hoksrud var på plass i Samferdselsdepartementet, begynner Frp-toppene nå sitt varslede korstog mot bompengefinansiering av norske veier.

– Nå står vi langs E134 like i nærheten av Seljord. Dette er den første veien Fremskrittspartiet fjerner bompengefinansiering på. De rødgrønne har lagt opp til at bilistene skal betale nær en halv milliard i bompenger her, men med Frp i regjering blir dette nå en bomfri vei, sier Ketil Solvik-Olsen.

NRK er med den ferske samferdselsministeren og hans statssekretær til Seljord i Telemark. Veien herfra og til Åmot lenger inne i fylket er en viktig parsell langs en av hovedfartsårene for all veitrafikk mellom Oslo og Bergen. Veien ble halvparten så dyr

Den 9,4 kilometer lange veien, som får byggestart neste år, hadde den rødgrønne regjeringen planlagt å bygge ut for i alt 535 millioner kroner. Det statlige bidraget skulle kun være på 31 millioner, mens de øvrige 504 millionene skulle betales av bilistene i form av bompenger. http://www.nrk.no/norge/frp-stanser-ett-bompengeprosjekt-1.11342103

Det er jo en fin start, så fortsett med dette i fremtiden. Når det sløses så mye på konsulenter og akademikere så burde ikke bilistene betale for dette.

Sitat fra en annen artikkel:

Vegvesenet som har 6000 ansatte, kjøpte i fjor konsulenter for 2,4 milliarder kroner, ansatte nye 390 akademikere og brukte kun 800 mill. på asfalt.

Norske akademikere sitter og koser seg i det offentlige, høy lønn, lite ansvar hvis noe, mye fri og bruker konsulenter så snart de ikke skjønner noe og det er tydligvis ofte.

2
63 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

WernerVonBraun Jeg så det på nyhetene akkurat nå. Håper dette bare er toppen av isberget.
Slettet-DT9T0G

Gratulerer så meget. Tiltaket tiltredes på det varmeste selv om jeg ikke er "Frepper", selv om mange politiske synspunkter deles med dem.

Dette blir trolig årets tynneste tråd uten noen tullete sosialister som klarer å få dette til å bli takket være de RG. Men så lav intelligens tror jeg ikke det er, selv om de er erkesosialister.

Må dette bare fortsette.

1

Jeg registrerer at de store tabloid avisene som VG ikke bryr seg om politiske gladsaker.

Der skal det fokuseres på alt som er galt med den nye regjeringen som har sittet i 3 uker. Nei der skal det kun dreie seg om personfokus istedenfor politiske saker.

1
WernerVonBraun Jeg så det på nyhetene akkurat nå. Håper dette bare er toppen av isberget.

Vi som er borgerlige bør ha litt is i magen , det tar tid å endre Norge i riktig retning , så selv om noen uttrykker skuffelse over at FrP/Høyre må moderere seg og ta hensyn til krf/venstre så vil det på sikt bli bedre .

La de starte med noen små men viktige saker så får vi se når det nye statsbudjsttet til neste år legges frem , først da vil vi merke at vi har en blå regjering.

1

De har før det igangsatt 17 bompengeprosjekter så da er vel frps velgere fornøyde?

Rettelse: 26 bompengeprosjekter er det korrekte.

1

– Nå står vi langs E134 like i nærheten av Seljord. Dette er den første veien Fremskrittspartiet fjerner bompengefinansiering på. De rødgrønne har lagt opp til at bilistene skal betale nær en halv milliard i bompenger her, men med Frp i regjering blir dette nå en bomfri vei, sier Ketil Solvik-Olsen.

Som Seljording er jeg glad at FRP fjerner bompengene på dette prosjektet. Var nok bra for oss at vi fikk FRP i regjering.

1

Ikke stort i forhold til hva de har snakket om før valget, men er jo unektelig en start da

1

Det er jo en fin start, så fortsett med dette i fremtiden. Når det sløses så mye på konsulenter og akademikere så burde ikke bilistene betale for dette.

Du er klar over at de fleste bilister også er skattebetalere? Saken er at veien til Seljord nå betales av alle i Norge og ikke mest av de som bruker den. Men det er i Frp's sitt syn at man skal betale for ting man ikke benytter seg av? Hvor har man tenkt å kutte disse pengene i statsbudsjettet? for de må hentes inn et sted. Men det er klart utenlandske trailersjåfører er nok glade for dette. De som nå hverken betaler skatt eller bompenge.r

1

Herlig, og bare moro å lese om sutrende venstresiden som gråter over effektiv og billigere veibygging, og mindre utsuging av bilister. Bilister må for noen være samfunnets verste fiende.

1
Grillpatrioten Så veiene blir gratis under de bråblå?

å veiene blir gratis under de bråblå?

Gratis??? Unnskyld.. men om du bruker bil..har du betalt mange ganger for det som blir brukt på vei i norge hvert år! Og det kaller du gratis? Ja ja.. noen er dummere enn godt er for dem selv! Eller som dere sosialister ynder å si...folket vet ikke sitt eget beste...nei nå vet du faktisk ikke ditt eget beste!

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
45 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...