Politikk - Norsk

TerjealviniussenT

Ny skatteskjerping for pensjonister

V ed å fjerne klasse 2 i skattesystemet straffer regjeringen enda en gang pensjonistene. Som pensjonist får jeg nå mer enn 13000 kroner i økt skatt i tillegg til alt de har tatt fra oss før. Det hjalp tydeligvis ikke med ny regjering. Pensjonister skal straffes uansett, vi har det vel for godt. De skal spare til kommende generasjoner, så kan vi bare glemmes. "Flott" av både den rødgrønne regjeringen og den nye.

2
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Fornemmer jeg en skuffet H/FrP-velger?

Et gammelt ordtak jeg lærte i hine hårde dage: Vi vet hva vi har - ikke hva vi får.

1

På tide å ta disse pensjonistene litt. De sitter jo bare der og spiser drops og bidrar nada til samfunnet. Har de ikke lagt merke til hvor mye vei som må bygges i dette landet? Frem med spade og trillebår sier jeg, så kanskje de skal få litt bedre vilkår til neste år. /s

2

Det skrives og ropes høyt at pensjonistene i Norge "tjener fett"

Kanskje for noen av dagens UNGE pensjonister?

1:De som hadde høy inntekt, og gode pensjonsordninger?

2:De som har spart og spinklet på veien opp til pensjonsdagen

3:De som har satt seg mål å være gjeldfrie den dagen de går av.

Har en nabo på 85 år som er enkemann.

Han begynte å jobbe når han var 14 år og arbeidet frem til han var godt over 70 år.

Var snekker, jobbet akkord i mange, mange år, og var ikke den som "snek seg unna de harde og tøffe jobbene"

Han hadde et gjeldfritt hus når han gikk av med pensjon. Et hus som i dag trenger omfattende vedlikehold, innvendig og utvendig.

Pensjonen rekker ikke lenger til julegaver til barn, barnebarn og oldebarn når alle faste utgifter er betalt, sa han her om dagen:

Når skatten er trukket får han utbetalt ca 14.000 kr/mnd

Det kjennes overhodet verken rettferdig eller riktig å tyne pensjonistene på denne måten:

Mange av dem har virkelig JOBBET hardt for å få pensjonen sin.

2
Sjakkmatt_6 Det skrives og ropes høyt at pensjonistene i Norge "tjener fett" Kanskje for noen av dagens UNGE pensjonister? 1:De som hadde høy inntekt, og gode pensjonsordninger? 2:De som har s...

Var snekker, jobbet akkord i mange, mange år, og var ikke den som "snek seg unna de harde og tøffe jobbene"

Han hadde et gjeldfritt hus når han gikk av med pensjon. Et hus som i dag trenger omfattende vedlikehold, innvendig og utvendig.

Det er da merkelig at han ikke har vedlikeholdt huset sitt mens han jobbet? De fleste pensjonister jeg kjenner har minimalt med utgifter på sin bolig vedr. vedlikehold.

1

Etter 60 år i meget hard fysisk jobb, i all slags vær synes jeg det er skammelig og blodig urettferdig at han og andre pensjonister skal avspises med 14.000 kr pr måned å leve for.

Det er også blodig urettferdig at det uten å blunke skal gis ut både 10.000, 15.000 pr måned eller mer for å IKKE gjøre et arbeidslag.

Den snyltingen der, bør man slå hardt ned på.

NB:

Jeg snakker IKKE om de som er syke, fysisk og psykisk, eller av andre årsaker ikke kan jobbe, selv om de aldri så mye vil det. De sliter enormt for å bli trodd og respektert, dessverre.

Jeg snakker om de LATE og om de som KAN jobbe, men som ikke GIDDER å bli svette og SLITNE for skarva 150 kr/t.

Skill klinten fra hveten:

La pensjonistene være i fred og gi dem en verdig alderdom

Still krav til de som snylter på andre, og sett grenser for parasittene som har sugerøret sitt direkte inn i NAV -kassa.

1

Og hva sier i dag finansministeren som for noen år tilbake i forbindelse med pensjonsforliket beskyldte de andre partiene for et "pensjonsran"?

1

Det er bare å flytte til Thailand det så kan dere leve fett med 14000 kroner utbetalt .

Ikke noe problem i det hele tatt . Thai flyvertinnene i Norwegian har 6000 kroner ca og lever godt på det i Bangkok .

Så med 14000 så har man sjefslønn her borte.

Velkommen skal dere være.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...