Politikk - Norsk

anyway2

FRP svikter pensjonistene...

Frp har i alle år lovet pensjonistene mer - nå viser Frp sitt sanne ansikt:

"Regjeringen senker skatten for alle med lønnsinntekt og formue, men øker trygdeavgiften som også betales av pensjonister og trygdede. – Det føles veldig urettferdig. Dette blir lagt merke til av landets mange pensjonister, sier Pensjonistforbundet."

http://www.nrk.no/norge/_-gir-med-en-hand_-tar-med-en-annen-1.11345773

Min utheving.

Frp møter virkeligheten - hvem tror på Frps fagre løfter etter dette?

1
19 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Går det bra med deg anyway?

hvorfor dette voldsomme behovet for å avspore denne tråden

også.............

1

"Administrerende direktør i NHO, Kristin Skogen Lund, mener det er riktig å senke inntektsskatten, og har forståelse for at pengene må tas inn et annet sted."

tenk det Hedda, det skjønner hun, kanskje hun også vil forklare oss hvorfor pengene skal hentes hos de som har minst fra før?, for at de rikeste skal kunne velte seg i en enda større pengebinge

eller kanskje FRPerne vil forklare oss det

1
Mrsa2 Kva med å kommentere temaet i staden for personangrep?

Og tema er som følger:

hvem tror på Frps fagre løfter etter dette?

Jeg tror de gjør hva de kan for å innføre sin politikk. De fikk 17% og må knive for å få gjennomført det de har på dagsorden. Så langt har de fått til litt.

Hva vil fremtiden vise? Ikke vet jeg, men jeg syns det er litt tidlig å si noe. Etter 4 år så kan vi se hva som faktisk har blitt gjort, hvor bra det har fungert.

Grunnen til min avsporing, som jeg kanskje kunne spart meg for er at denne brukeren har ca 300 tråder om hvor mye FRP "suger". Det virker som om TS er litt i overkant besatt.

1

Det var ikke mange som hadde ventet en skatteskjerpelse for pensjonistene, nei.

Men, arveavgiften fjernes jo, så de får det bedre - etterhvert...

1

Det er på tide å ta mer fra pensjonistene. Den unge generasjonen skal ikke måtte fø på et luksusliv for de eldre, som de aldri selv vil oppleve. Sekstiåtterne burde skamme seg.

1
Rhabagatz Det var ikke mange som hadde ventet en skatteskjerpelse for pensjonistene, nei. Men, arveavgiften fjernes jo, så de får det bedre - etterhvert...

men de slipper igjen bl.a. økningen i el-avgiftene som de rødgrønne ønsket.

Flertallet av pensjonister får lavere skatt gjennom bla.. økt bunnfradrag, redusert marginalskatt, økt innslagspunkt i formueskatt. En liten gruppe får skatteskjerpelse, det er riktig, men et klart flertallet kommer bedre ut av dette statsbudsjettet.

1
Sandaas men de slipper igjen bl.a. økningen i el-avgiftene som de rødgrønne ønsket. Flertallet av pensjonister får lavere skatt gjennom bla.. økt bunnfradrag, redusert marginalskatt, økt i...

Flertallet av pensjonister får lavere skatt gjennom bla.. økt bunnfradrag, redusert marginalskatt, økt innslagspunkt i formueskatt. En liten gruppe får skatteskjerpelse, det er riktig, men et klart flertallet kommer bedre ut av dette statsbudsjettet.

Det er riktig. Ser at NRK rett og slett tar feil her.

1
Rhabagatz [sitat…] Det er riktig. Ser at NRK rett og slett tar feil her.

Folk har en tendens til å være raskt ute å kritisere forslagene før de faktisk ser totalbildet, være det seg media eller enkeltpersoner.

En nesten samlet miljøbevegelse var raskt ute og slaktet kuttet på 400 mill i regnskogsfondet, men f.eks. Mathismoen i aftenposten påpekte at Solberg faktisk har garantert disse millioner om det faktisk er behov for det, men fakta er at pengene hadde endt opp på en statisk konto i Norges bank, og da blir det selvsagt likgyldig hvor mye penger som står akkurat på den kontoen, det gjør uansett fint lite med miljø- og klimaspørsmålet.

1
Rhabagatz Det var ikke mange som hadde ventet en skatteskjerpelse for pensjonistene, nei. Men, arveavgiften fjernes jo, så de får det bedre - etterhvert...

Ja, den siste var jo god ;-)

Når man er dum nok til å bli lurt av frk. Jensen og Co, så fortjener man ikke bedre.

Men det er noe jeg har lurt på i hele dag, det distraherer meg hver gang Jensen dukker opp i TV ruta, hvilken dårlig talepedagog har hun trent hos i det siste?

Hun har blitt så teatralsk tilgjort at det er utidig å høre på, jeg må jo skru ned lyden når hun setter igang...

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...