Politikk - Norsk

Orchid

Det Norske folk forlanger-------------------------

rettferdighet. Den iskalde slakteren på bussen mellom Årdal og Oslo skal ikke under noen omstendighet noen gang gå fri.

Hans straff skal gjelde som Breiviks.

Om dette ikke skjer vil raseriet i det norske folk eskalere og respekten for rettsvesenet vil gå så jævelig til grunne.

2
60 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Om dette ikke skjer vil raseriet i det norske folk eskalere og respekten for rettsvesenet vil gå så jævelig til grunne.

Du underviurderar kor fort folk glømmer.

Elles så har eg ikkje merka særlig til noko raseri i "det norske folk". Faktisk så blir saken i det heile ikkje nemnt i dei miljøene eg er.

1
Orchid Nei det er jo typisk at så lenge man ikke er direkte berørt. Og om det ikke er snakket om i ditt miljø, så er jo ditt miljø hjernedøde. Men dere om det.

Og om det ikke er snakket om i ditt miljø, så er jo ditt miljø hjernedøde.

Så folk som ikkje oppfører seg slik du meiner folk burde oppføra seg er hjernedøde? Jaja. Men du som karakteriserar andre som hjernedøde på syltynt grunnlag er eit oppkomme av intellekt? Kanskje det. Eller helst kanskje ikkje.

2
InnocentBystander [sitat…] Så folk som ikkje oppfører seg slik du meiner folk burde oppføra seg er hjernedøde? Jaja. Men du som karakteriserar andre som hjernedøde på syltynt grunnlag er eit oppkomm...

Når tre mennesker myrdes på den mest bestialske måte velger du å kalle det å reagere på det som syltynt er rimelig oppsiktsvekkende.

Og ja om ikke sjokkerende.

Hadde du og dine venner i ditt miljø reagert som emmusjonelle og normale mennesker ville dere vært forbanna.

Hva faen skal våre norske medmennesker mene og tro om slike som du og dine? Som jamt ut sier at dere driter i det?

1
Orchid Når tre mennesker myrdes på den mest bestialske måte velger du å kalle det å reagere på det som syltynt er rimelig oppsiktsvekkende. Og ja om ikke sjokkerende. Hadde du og dine ven...

Hadde du og dine venner i ditt miljø reagert som emmusjonelle og normale mennesker ville dere vært forbanna.

Hva faen skal våre norske medmennesker mene og tro om slike som du og dine? Som jamt ut sier at dere driter i det?

Igjen påstår du ting du ikkje har dekning for i mitt innlegg.

Det er forkskjell på å ha medfølelse med ofra og å delta i eit eller anna kollektivt raseri.

Men dersom du har behov for å avreagera, så feel free til å skjella på meg.

1

Nei ikke spåkulen . Men du er et godt eksempel på hva som får folk til å klikke. Det er folk som deg som er ansavrlige for reaksjoner som Breiviks. Det du innehar er en grenseløs naivitet.

Ha ha, slikt blir så tullete at jeg må le av deg. Les sakspapirene så ser du hva som fikk ABB til å bli radikalisert. Ekkokamre er et stikkord.

1

Ikke bare bestreber du å være politisk korrekt , du sanker sågar poeng blandt folk med IQ under gjennomsnitt på grunn av din som sagt grenseløse naivitet.

Jeg er ikke bare sikker, men jeg er hundre prosent sikker på at du ville forsvart å få en dynamit stukket opp i ræva og tent på bare innvandreren sa at han hadde traumer.

Det er akkurat slike idioter som deg som er ansvarlige for at drapsmenn fra den tredje verden får gå løs og drepe uskyldige nordmenn. Det er altså for mange av dere drittsekker.

Det er for meg helt ubegripelig at folk ikke tar tak i slike som deg som ønsker frihet for mordere i det norske samfunn. Nå vil du sikkert benekte at du ønsker det, men det er hevet over enhver tvil at slik politikk du forfekter dreper . Ta det til deg og vær ditt ansvar bevisst.

Prøver du deg på verdensrekord i stråmenn?

1

Jeg er ikke bare sikker, men jeg er hundre prosent sikker på at du ville forsvart å få en dynamit stukket opp i ræva og tent på bare innvandreren sa at han hadde traumer.

Skal det vera eit problem også no? Såpass må vi klara.

2

Men du er et godt eksempel på hva som får folk til å klikke. Det er folk som deg som er ansavrlige for reaksjoner som Breiviks. Det du innehar er en grenseløs naivitet.

Kan du ikke ta med 1. og 2.verdenskrig, vietnamkrigen og koreakrigen også.

1

Men du er et godt eksempel på hva som får folk til å klikke.

Det er gjerne folk som er i psykisk ubalanse, som blir veldig opphengt i slike bestialske drap som Årdal-saken. Tankene blir fylt av dette hele tiden og man får det ikke vekk fra sinnet. Og da er det bra at vi har sånne forum som vgd, der man får sette ord på tanker og følelser man ikke blir kvitt..

2

Inviterer du til diskusjon eller vil du bare få ut litt aggresjon på dem som ikke deler din oppfatning?

1

Korrekt, og helt enig. På samme måte som hun som tok livet av ektemannen i Asker i påsken bør få en kule i panna. Og han som stor bak drapet i Olderdalen bør få en kule i panna. Og for ikke å snakke om Ålesunddrapet, han bør få 2 kuler i panna.

Og ellers ja til dødsstraff for alle som voldtar og dreper.

1

Og ellers så bør alle som blir dømt for 3 ting få livstidsstraff.

3 fartsbøter, inne for livstid.

3 naskinger av sjokolade fra butikk, livstidsstraff.

Kjørt på noen, dømt for uaktsomt drap = kule i panna.

1

Nå kommer nok den særegne norske praksisen med å stemple mordere som psykotiske, med dertil et kort opphold på "psykken" og så frisatt til å skje her.

1

rettferdighet. Den iskalde slakteren på bussen mellom Årdal og Oslo skal ikke under noen omstendighet noen gang gå fri.

Vi hadde jo en lignende hendelse for 10 år siden og da ble det sagt at gjerningsmannen aldri skulle ut mer blant folk, men allerede etter 1 1/2 år var gjerningsmannen ute blant folk igjen!!! Dette kom frem på NRK,s Debatten sist torsdag hvis jeg ikke hørte feil!

1

Det er lov å være frustrert og opprørt over slike hendelser. Det er imidlertid forskjell på det og komme med urealistiske påstander på vegne av det norske folk.

Verden er nå engang ikke så enkel som dem med enkle populistiske løsninger vil ha det til.

Vi er nødt til å stole på at vårt rettsvesen og relevante instanser vil håndtere saken på skikkelig måte. Er vi misfornøyd, så er det rettsinstanser og faginstanser som det må gjøres noe med. Det er hva vi har politikk og demokrati til, slik at vi kan påvirke utviklingen.

Hetsing og stigmatisering av enkeltpersoner, eller utvalgte grupper i befolkningen, er ikke måten å gjøre det på.

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...