Politikk - Norsk

shaukat23B

Knallrøde FRP-Per

Sandberg viser at den nye regjeringen i hvert fall har én sosialist færre, og det er kanskje noe positivt i det- Men det er ikke noe godt tegn for FRP hvis politikerne deres mener at formålet med asylsøknader er at staten skal fø på dem.

Og så skal Norge straffe folk som VIL JOBBE??

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10127858

Og det er tydeligvis det FRP mener- Her hører vi hva Per Sandberg presterer å mene i en fylleslåsskamp med en asylsøker-

"Her skal asylsøkeren raskt ha flagget at han var misfornøyd med timebetalingen han fikk utbetalt for en strøjobb han gjorde utenfor asylmottaket.

-Jeg reagerte på det, for det var ikke tillatt for asylsøkere å ta betalte strøjobber. Jeg påpekte at han burde være glad han hadde fått betalt i det hele tatt,**siden han trolig ikke hadde lov til å ta seg betalt**, skriver Frp-politikeren i boken.

På vei ut av døren havnet asylsøkeren og Sandberg i et voldsomt basketak.

- - - - -

Vi ser veldig godt hvorfor FRP er et sosialistparti, og det er mange sånne eksempel i flere saker om andre temaer. FRP mener altså at asylsøkere IKKE skal få lov til å jobbe.

Hvorfor skal ikke innvandring handle om jobbinnvandring? Skal innvandring bare handle om at staten skal fø på noen og sende noen ut?

Byråkratiet har skapt mange unødig negative situasjoner for innvandrere, men også for nordmenn- når frustertere innvandrere går berserk av en eller annen grunn.

Her støtter jeg mer Det liberale folkepartiet, som mener at alle innvandrere skal ha LOV til å jobbe uten at staten blander seg inn. Asylsøkere skal IKKE få utbetalt penger fra staten for å komme hit.

1
22 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

FRP mener ikke at asylsøkere skal få lov til å jobbe.

Det mener de fleste av stortingspartiene våre - bare sånn at du vet det..

Det er ikke Frp som alene har slått igjennom det lovforslaget på Stortinget - for å si det sånn.

(ps, det er ikke lov for asylsøkere å jobbe)

1

Det som nemlig skjer når skatteinntekter går til å fø på asylsøkere, er at de formelt ikke får lov til å jobbe siden de "allerede har fått penger".

Dette er noe tull fra norsk kultur og system som vi overfører til utlendinger som ikke forstår denne merkelige innstillingen, og dermed blir frustrerte av at de ikke får lov til å tjene penger som nyttige elementer i samfunnet.

Foretrekker heller Sandberg og venstresiden at asylsøkerne går frustrerte og dreper noen igjen?

Dermed oppstår det også lett rasisme. Man burde kutte alle statlige utbetalinger til innvandrere, og samtidig gi dem frie muligheter til å jobbe her uten at staten blander seg inn på alle tenkelige og bisarre måter.

1
pct_ [sitat…] Det mener de fleste av stortingspartiene våre - bare sånn at du vet det.. Det er ikke Frp som alene har slått igjennom det lovforslaget på Stortinget - for å si det sånn....

Øh ja dette vet jeg.. Jeg mener ikke at det skal være slik. Da bør man heller kutte i velferden til dem og la dem få lov til å jobbe. De ber jo om det selv. Her er det kun DLF som har et fornuftig syn kan det se ut som.

At FRP hører til "høyresiden" må bare være mulig i Norge. I alle andre land ville de vært langt ute på venstresiden i omtale. For eksempel mener også freppere at arbeiderklassen skal marsjere inn i privateide aviser og bestemme over kommentarfeltredigeringene. Fordi de angivelig betalte skatt til pressestøtte. Vel da er det bedre å fjerne pressestøtten og lære folk hva ordet privat eiendom betyr, og at de kan starte sin egen avis.. (og heller senke skattene)

1
shaukat23B Øh ja dette vet jeg.. Jeg mener ikke at det skal være slik. Da bør man heller kutte i velferden til dem og la dem få lov til å jobbe. De ber jo om det selv. Her er det kun DLF som...

At FRP hører til "høyresiden" må bare være mulig i Norge. I alle andre land ville de vært langt ute på venstresiden i omtale. For eksempel mener også freppere at arbeiderklassen skal marsjere inn i privateide aviser og bestemme over kommentarfeltredigeringene. Fordi de angivelig betalte skatt til pressestøtte. Vel da er det bedre å fjerne pressestøtten og lære folk hva ordet privat eiendom betyr, og at de kan starte sin egen avis.. (og heller senke skattene)

Passe på at du ikke bruker dine enkeltdebatter med enkelte Frpere - for å dømme resten.

Umulig å diskutere når du debatterer med dine personlige fordommer.. (dette du snakker om er ikke Frp-politikk)

Men selvfølgelig, Frp er ikke et høyreparti utenfor Norden/nordlige europa. Det er uansett veldig vanskelig å gi et presist anslag på hvor forskjellige partier befinner seg iforhold til hverandre på en verdenskala.

Forsåvidt er jeg enig i at asylsøkere burde få lov til å arbeide; iallfall delvis innenfor visse rammer. Men det aller viktigste for å hindre at dette engang er en problemstilling er å få søketiden ned til en måned eller to. Da vil det ikke være et problem.

1
pct_ [sitat…] Passe på at du ikke bruker dine enkeltdebatter med enkelte Frpere - for å dømme resten. Umulig å diskutere når du debatterer med dine personlige fordommer.. (dette du snak...

Umulig å diskutere når du debatterer med dine personlige fordommer.. (dette du snakker om er ikke Frp-politikk)

Vås. FRP er like mye tilhenger av skattefinansierte statlige idealismer/utgifter som alle andre av stortingspartiene. Du kan jo se hvilke kommuner som først går konk, blant annet etter å ta opp for mange lån til utgifter - FRP-kommuner...

Hele denne saken er et perfekt resultat på hva statsmodellen fører til. Folk i alle leire får urealistiske forventninger og krav til hverandre, fordi de tvinges til å betale skatt. Folk innbilles at skatt og trygd er viktigere enn marked og jobb.

1

Per Sandberg, en av de FRP`erne jeg virkelig kunne tenkt meg å være kompis med. Morsom mann med mot, selv om jeg ikke er enig i politikken han står for..

1
molishani Per Sandberg, en av de FRP`erne jeg virkelig kunne tenkt meg å være kompis med. Morsom mann med mot, selv om jeg ikke er enig i politikken han står for..

Vel,han er tydeligvis en typisk trønder i betydning "hissigpropp". Der har Bergen og Trondheim noe felles.

Årsaken er nok GENETISK - http://www.telegraph.co.uk/science/science-news/5270316/Anger-is-in-the-genes.html

Isolation of a gene called DARPP-32 helps explain why some people fly into a rage at the slightest provocation, while others can remain calm.

More than 800 people were asked to fill in a questionnaire designed to study how they handle anger.

The German researchers also administered a DNA test to determine which of three versions of the DARPP-32 gene people were carrying.

The gene affects levels of dopamine, a brain chemical linked to anger and aggression.

Those who had the "TT" or "TC" versions of the gene portrayed significantly more anger than those with the "CC" version

1
pct_ [sitat…] Det mener de fleste av stortingspartiene våre - bare sånn at du vet det.. Det er ikke Frp som alene har slått igjennom det lovforslaget på Stortinget - for å si det sånn....

Det er ikke Frp som alene har slått igjennom det lovforslaget på Stortinget

FRP er altså enige med de andre partiene, om at asylsøkere skal ses ned på, gå på trygd, sopes inn med store antall, men ikke tillates å jobbe/lage private arbeidsavtaler med bedrifter.

Ok. KOM DA IKKE å klag etterpå over at de ble frustrerte, går berserk på busser... Norge ba om det. FRP også

1

Alltid morsomt med "liberalister" som stadig plasserer høyrepartier de ikke like på venstresiden. Nå er også FrP blodrøde. He, he

1
shaukat23B [sitat…] FRP er altså enige med de andre partiene, om at asylsøkere skal ses ned på, gå på trygd, sopes inn med store antall, men ikke tillates å jobbe/lage private arbeidsavtaler...

Problemet er jo at tiden det tar å behandle en asylsøknad er forbi vanvidd nå. Det MÅ fikses. Om folk må sitte uten jobb i 2-3 måneder er jo det ikke et stort problem - men idag blir jo folk sittende i 2-3 år og gjerne mer før endelig bestemmelse.

Få ned tiden man bruker på å gjøre asylsøknader endelige - så kan man eventuelt ha en unntaksregel for at de få som ikke får svar fort kan få jobbe. De som får avslag skal selvfølgelig ikke få lov til å jobbe.

1
tikk Alltid morsomt med "liberalister" som stadig plasserer høyrepartier de ikke like på venstresiden. Nå er også FrP blodrøde. He, he

I utgangspunktet enig her, men når det gjelder Frp er standpunktene deres så lite logiske og sammenhengende at de kan plasseres nesten hvor som helst på den politiske skalaen, avhengig av hvilket tema som er oppe til debatten. Denne manglende logikken passer stort sett supporterne flott, og kjennetegner deres innsats her på VGD.

Den tidligere FrP'eren J.A. Snoen har et godt innlegg om det sammensurium av selvmotsigende standpunkter som utgjør FrPs partiprogram: http://www.minervanett.no/skatt-pa-sykdom/

1

Byråkratiet har skapt mange unødig negative situasjoner for innvandrere, men også for nordmenn- når frustertere innvandrere går berserk av en eller annen grunn.

Å invadere andre skulle vært forbudt, selv om kjellerdøra står vid åpen.

1
deleted287273

Jeg synes poenget ditt er søkt. Asylsøkere i et land har ikke de samme rettighetene som folk med oppholdstillatelse, blant annet rett til å jobbe. Selvfølgelig skal han ikke ta betalte strøjobber da. Du vil knapt finne noe land i verden som tillater folk å komme inn uten oppholdstillatelse og jobbe der.

1
shaukat23B Det som nemlig skjer når skatteinntekter går til å fø på asylsøkere, er at de formelt ikke får lov til å jobbe siden de "allerede har fått penger". Dette er noe tull fra norsk kult...

Her koker du spikersuppe, og lager konspirasjonsteorier, uten kontakt med virkelighetens verden.

Årsaken til at en asylsøker ikke kan jobbe har en helt naturlig årsak.

Før en person har lovlig opphold har vedkommende ikke noe norsk personnummer. Vedkommende er ikke registrert hos kemneren med personnummer. Det kan således ikke utstedes noe skattekort. Asylsøkeren kan følgelig ikke betale skatt på eventuell inntekt.

Skal asylsøkere få anledning til å arbeide, så må vi først akseptere at noen lovlig får arbeide svart, uten å betale skatt på inntekt. Det er et stykke å gå før det blir tverrpolitisk enighet om en slik lovhjemmel.

Istedet for å dikte konspirasjonshistorier, bør du først skaffe deg kunnskap om hvordan vårt samfunn fungerer. For det har du åpenbart lite kunnskap om.

1

Slik burde det ikke være. Du er full av stråmannsteknikker men du har ingen valide argumenter.

Og hva mener du om det å jobbe svart? Skal det være lov for asylsøkere?

Det er faktisk den eneste måten de kan jobbe på før de har fått lovlig opphold. Og ikke alle asylsøkere får det.

Du ser helt bort fra det som er årsaken til at asylsøkere kan jobbe på lovlig vis. Og insisterer på at de må få lov til å jobbe på ulovlig vis.

Det er noe skeivt ved din logikk, saklighet og samfunnsforståelse.

Jeg skjønner at det har med din absurde oppfatning av hva liberalisme er. En tro på at alle må få lov til å gjøre det de synes er best selv. Men det virker ikke i et komplekst moderne samfunn. Det er utopi.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...