Politikk - Norsk

EinarSalbu

Sterk Per Sandberg?

Jeg så en pressekonferanse med Per Sandberg angående hans bok. Makan til skrytepave har jeg skjeldent hørt. "Jeg er sterk. Jeg har ingen problemer med å møte mennesker ansikt til ansikt." Og tidligere har han uttalt at bare han fikk en gravemaskin så skulle han klare å bygge veiene fortere enn i det tempoet det drives i dag. Mon tro om Sandberg er så sterk som han gir seg ut for. Ansikt til ansikt med en innvandrer brukte han springskalle. Det er vel bare de som ikke klarer å beherske seg som opptrer slik, men sterk.....? Da han ble sykemeldt etter sin påvirkede opptreden fra Stortingets talerstol følte han at verden raste sammen og han vurderte å ta sitt liv, om jeg skal tro en overskrift jeg så på nettet. Skal det ikke mer motgang til enn dette vil jeg heller kalle Per Sandberg en svak person som ønsker å fremtre som sterk. Stort selvbilde har han utvilsomt, men særlig selvinnsikt tror jeg er en stor mangel hos ham.

3
42 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Sandberg fant sin egen bror som hadde tatt selvmord, var vel derfor han fikk disse tankene, som du syns er så komisk..

2

Sterke-Per gikk vel også på en 14 dagers sykemelding etter å ha fått skjenn av Stortingspresidenten for å ha gått småbrisen på Stortingets talerstol.

1

Motbydelig tråd, handler ikke om politikk heller

2
Jallaskar Om du er ærlig så var det vel ikke bare Stortingspresidenten som var opptatt av feilvurderingen til Sandberg, men et samlet pressekorps også? Det finnes en grense for alle, Sandber...

Vel vel vel.. det handler om å oppføre seg, som faller naturlig for de fleste av oss, men vanskelig for enkelte.

Da er det tragisk at enkelte stortingsrepresentanter tilhører siste gruppe, og spesielt når det bekler verv som nestleder i sitt parti.

Eller, skal vi heller kalle det tragikomisk? Tror nesten det.

Lehmoinen

1

Noen tåler vel å ta seg noen glass vin også uten att en hverken hører eller ser noen forskjell på dem . Andre blir enda mer bajaser enn de allerede er .

1

men særlig selvinnsikt tror jeg er en stor mangel hos ham.

du kan nok starte med din egen før du går løs på andre.

1

Uavhengig av parti, så trenger vi flere som Sandberg i politikken, det er få politikere som tørr å si akkurat hva man tenker uten å vurdere hva som er politisk korrekt eller om det kan gå ut over partiet. Ikke alltid taktisk smart, men ærlighet er noe vi trenger mer av i politikken.

1
RichiRich Uavhengig av parti, så trenger vi flere som Sandberg i politikken, det er få politikere som tørr å si akkurat hva man tenker uten å vurdere hva som er politisk korrekt eller om det...

Ikke alltid taktisk smart, men ærlighet er noe vi trenger mer av i politikken.

Så sant.... savner litt mer av dette...

Husker Hanna Kvanmo fra SV , er vel få som har fått folk til å le så lett som henne i stortingsalen..

Hun snakket så rett fra levra som mulig.

Per snakker rett fra levra , men på en annen måtte , noen ganger er det kansje best å tygge litt på leppa , før en snakker og der er han ikke aleine. Her har han godt selskap av Kristin Halvorsen , Lysbakken og H Holmås

1

Per må tåle at hans gjøren og laden diskuteres. Han har karret seg til en posisjon i et politisk parti som nå gjør at han kan tjene millioner på å gi ut en bok.

Imponerende for en gneldrete sinnatagg...

Han har forstått at hans rolle som gneldrete sinnatagg er over. Ferdig med det.

Boka er hans pensjon, sammen med en generøs stortingspensjon, skjenket av hans velgere.

1
RichiRich Uavhengig av parti, så trenger vi flere som Sandberg i politikken, det er få politikere som tørr å si akkurat hva man tenker uten å vurdere hva som er politisk korrekt eller om det...

Jeg tviler vel på om mange FrPere ønsker flere Hallgeir Langeland'er på Stortinget. en politiker som er akkurat som Sandberg og gjerne taler mot eget parti, dog mot venstre.

Man vil nok nok gjerne ha folk som snakker fra levra. HVIS de sier det man selv mener..

2

Per Sandberg er utvilsomt sterk, og har en solig ryggrad. Sandberg er en person som jeg respekterer til det fulle.

Dere på den politisk korrekte venstresiden vet det kanskje ikke,men i Norge som er et av verdens mest venstrevridde samfunn så kreves det faktisk ganske mye å flagge kontroversielle meninger og oppfatninger utenfor A4 ramma til sosialistene år etter år etter år. Man blir stemplet,idiotforklart og sykeliggjort for sine meninger på de mest fantasifulle måter.

At det bikket over for Per i en av hans tyngste perioder i livet har jeg stor respekt for: det kan skje den aller beste. Det som viser hvilket menneske man er kan man se på hvordan den personen reiser seg, og Sandberg har reist seg på en imponerende måte. Han fremstår (som han selv korrekt uttaler) på en selvsikker måte for tiden, mer selvsikker enn jeg noensinne kan huske å ha opplevd han. Det viser hvilken god personlig prosess han har vært igjennom, og at han har funnet en indre trygghet som det oser av.

Samfunnet burde være sterkt takknemlig for at vi har fått ha slike som Sandberg i politikken i mange år,med sine nye tanker, nye perspektiver, og frittalenhet der andre ikke våger å si ting rett ut. Hadde vi kun hatt politisk korrekte glattpolerte biljardkuler i politikken som tenkte utelukkende A4 så ville vi som samfunn stått bom stille. Vi hadde ikke utviklet oss en shit, men stått på stedet hvil. Men hva presterer de konforme saueflokkelskende sosialister? Bare drittslenging,bitterhet og generelt oppgulp. Jeg gremmes.

1

Stort selvbilde har han utvilsomt, men særlig selvinnsikt tror jeg er en stor mangel hos ham.

Hadde du noe annet formål med denne tråden enn å hetse en FrP-politiker?

Hvor er de politiske innholdet i denne tråden?

2
DenSisteBohem [sitat…] Hadde du noe annet formål med denne tråden enn å hetse en FrP-politiker? Hvor er de politiske innholdet i denne tråden?

Samfunnet burde være sterkt takknemlig for at vi har fått ha slike som Sandberg i politikken i mange år,med sine nye tanker, nye perspektiver, og frittalenhet der andre ikke våger å si ting rett ut. Hadde vi kun hatt politisk korrekte glattpolerte biljardkuler i politikken som tenkte utelukkende A4 så ville vi som samfunn stått bom stille. Vi hadde ikke utviklet oss en shit, men stått på stedet hvil. Men hva presterer de konforme saueflokkelskende sosialister? Bare drittslenging,bitterhet og generelt oppgulp. Jeg gremmes.

---------------

Mye politisk innhold her, eh? Bohemen?

1
Oecon Samfunnet burde være sterkt takknemlig for at vi har fått ha slike som Sandberg i politikken i mange år,med sine nye tanker, nye perspektiver, og frittalenhet der andre ikke våger...

Mye politisk innhold her, eh? Bohemen?

Nei, det er ikke noe mer politikk der enn i startinnlegget, men det er et svar på nettopp startinnlegget.

Når TS ikke legger opp til noen politisk debatt kan man heller ikke forvente noen svar med politisk innhold, det skjønner vel du og.

2

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...