Politikk - Norsk

Premonition

Gratulere med ny jobb, jens

Jens Stoltenberg inn i global klimakommisjon

Bare én måned etter at Jens Stoltenberg gikk av som statsminister, tar han plass i en prestisjetung global klimakommisjon.

Kommisjonen skal komme med forslag til hvordan man kan forene økonomisk vekst for å bekjempe fattigdom, og reduksjon av utslipp av klimagasser.

– Jeg opplever det som noe av det mest meningsfulle jeg kan gjøre, for det er ingen tvil om at vi har opplevd så mange skuffelser i arbeidet med å få ned verdens utslipp av klimagasser, sier Jens Stoltenberg, som nå sitter i Stortingets utenriks- og forsvarskomité. http://www.nrk.no/norge/stoltenberg-i-global-klimakommisjon-1.11355570

Ikke uventet, det ble en pretisjetung jobb. Taxisjåfør var ikke noe for jens.

Jeg håper at jens skrev på sin CV, "jeg var veldig treg med å bytte ut oljefyren".

Morsomt at denne mannen har havnet i en jobb som handler om klimaet, en mann som ikke har brydd seg om dette før det handlet om penger.

Det er vel en godt betalt jobb også.

1
29 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ikke uventet, det ble en pretisjetung jobb. Taxisjåfør var ikke noe for jens.

At norske politikere deltar i internasjonalt samarbeid, betyr vel ikke at de har fått ny jobb.

1

Ikke uventet, det ble en pretisjetung jobb. Taxisjåfør var ikke noe for jens.

Ville vært litt bortkastet om han skulle kjøre taxi utenom sitt virke på Stortinget. Her kan han få gjort litt nytte for seg, brukt kunnskapen og erfaringen sin.

1

Misunnelsen lenge leve. Hvis TS får seg en utdanning kan han og kanskje få seg en viktig og godt betalt jobb.

1

Nå er det slik at statslederpersonligheter er statslederpersonligheter. Dette er det de kan. Så lenge de som bidragsytere og beslutningstakere er flinke til å lene seg på fagkunnskapen, og samtidig stiller kritiske spørsmål, anser jeg dette som et naturlig steg for Stoltenberg.

Mitt inntrykk er at han passer bedre her enn f.eks i det private næringsliv. Det kan godt hende jeg undervurderer ham da.

1

Jens Stoltenberg inn i global klimakommisjon

Jeg trodde han var drosjesjåfør, jeg. Men han klarte vel ikke en så krevende jobb.

1

Jens Stoltenberg inn i global klimakommisjon

Bare én måned etter at Jens Stoltenberg gikk av som statsminister, tar han plass i en prestisjetung global klimakommisjon. Kommisjonen skal komme med forslag til hvordan man kan forene økonomisk vekst for å bekjempe fattigdom, og reduksjon av utslipp av klimagasser.

Jens Stoltenberg er utvilsomt en dyktig mann, og jeg håper han kan utrette noe her. Jeg ønsker han lykke til. Jeg er enig i at dette utvilsomt er et utrolig spennende og viktig arbeid.

Hilsen FRP-er.

2

Kommisjonen skal komme med forslag til hvordan man kan forene økonomisk vekst for å bekjempe fattigdom, og reduksjon av utslipp av klimagasser.

Greier denne kommisjonen å finne løsninger som reduserer utslipp blir jeg overrasket. Jeg er ikke en pessimist, men en realist.

Det vi vet i dag er at globalt vokser verdens befolkning, 2045 vil det være ca 9 milliarder, så synker befolkningsveksten fram mot 2100 og vil stabilisere seg rundt 10 milliarder.

Dette er FN anslag ang befolkningsvekst. Det er i alles interesse at fattigdom og forsøpling reduseres. Enkel logikk, en reduserer ikke ved å øke befolkningen globalt.

1
Nr-11 Misunnelsen lenge leve. Hvis TS får seg en utdanning kan han og kanskje få seg en viktig og godt betalt jobb.

Hvorfor avsporer du debatten?

Egentlig skulle dette ikke vert på Norsk Politikk, men på miljø, selv vil jeg anta at Stoltenberg har en del kunnskap da han har måttet forsvare Norges utslippsøkninger pga oljeproduksjonen krever mye energi som verden hungrer etter, og derfor eksporterer vi energi tilsvarende 16 ganger mer energi en det vi forbruker. Usikker på 16 ganger da.

1
Nr-11 [sitat…] Hva har dette med utdannelse å gjøre?

kjentmannsprøven kan vel knapt kalles en utdannelse, hehe.

men før i tiden varjo det det eneste som krevdes av noen taxiselskaper for å kjøre taxi + vandelsattest.

de som har taxiløyve i dag har helt sikkert vandelsattest, men jeg lurer av å til om taxieierne sjekker alle de som kjører bilene deres.

å gjøre seg kjent med området man skal kjøre i, er ikke det dummeste. man hører jo stadig om sjøfører som kjører omveier for å tyne mer penger ut av passasjeren.

jeg ville nekta å betalt om sjåføren måtte stoppe å spørre om veien når han feks skulle kjøre meg hjem. haha.

1

Jens Stoltenberg inn i global klimakommisjonBare én måned etter at Jens Stoltenberg gikk av som statsminister, tar han plass i en prestisjetung global klimakommisjon.

Første steg inn i FN-systemet.

1

– Jeg opplever det som noe av det mest meningsfulle jeg kan gjøre, for det er ingen tvil om at vi har opplevd så mange skuffelser i arbeidet med å få ned verdens utslipp av klimagasser, sier Jens Stoltenberg,

Han skal vel reise rundt og fortelle folk at de må kjøpe klimakvoter, slik han har gjordt.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
9 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
46 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...