Politikk - Norsk

eagle54

KrF belønner innvandrerdamer

KrF har sørget for at kontantstøtten øker til 6000 kroner pr. mnd.

...og likevel påstår partiet at de ønsker bedre integrering av innvandrere i Norge.

Denne økningen bevirker det motsatte, enda færre innvandrerdamer vi nå ut i jobb.

Men det er kanskje hva KrF egentlig vil innerst inne?

2
15 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Denne økningen bevirker det motsatte, enda færre innvandrerdamer vi nå ut i jobb. Men det er kanskje hva KrF egentlig vil innerst inne?

De skiller nok ikke mellom innvandrer-damer og norske damer.

Får de flest mulig damer til å være hjemme er de fornøyde. Et tørrlagt samfunn med bordbønn, hjemmebakst og husmoren bak kjøkkenbenken er KrFs ide om det gode samfunn.

1

Men det er kanskje hva KrF egentlig vil innerst inne?

Tror du det? Eller skriver du det bare for å mistenkeliggjøre KrF?

1

KrF har sørget for at kontantstøtten øker til 6000 kroner pr. mnd. ...og likevel påstår partiet at de ønsker bedre integrering av innvandrere i Norge. Denne økningen bevirker det motsatte, enda færre innvandrerdamer vi nå ut i jobb.

Merkelig at FRP subsidierer innvandrerkvinner med 6000 kroner måneden, slik at de ikke trenger jobbe....:)

1

For mange vil nok 6000 kroner i måneden være alt for lite til at det å være hjemme vil være et alternativ....

1
anyway2 [sitat…] Merkelig at FRP subsidierer innvandrerkvinner med 6000 kroner måneden, slik at de ikke trenger jobbe....:)

Merkelig at FRP subsidierer innvandrerkvinner med 6000 kroner måneden, slik at de ikke trenger jobbe....:)

....det har fremdeles ikke glidd inn hos deg at H og FrP må ha støtte fra KrF og V for å få igjennom en del av sine saker ser jeg. Det fordrer noe så rart som kompromisser og da får de man er avhengig av støtte fra gjennomslag for noen av sine saker.

1
Jalla2 [sitat…] ....det har fremdeles ikke glidd inn hos deg at H og FrP må ha støtte fra KrF og V for å få igjennom en del av sine saker ser jeg. Det fordrer noe så rart som kompromisser...

....det har fremdeles ikke glidd inn hos deg at H og FrP må ha støtte fra KrF og V for å få igjennom en del av sine saker ser jeg.

Og det har vel FrP fått med den økte kontantstøtten? For noen få år siden ønsket FrP å fjerne all statsstøtte til barnehagene og gi det som kontantstøtte/barnetrygd til foreldrene. Det var vel snakk om 10-12 tusen i måneden, så nå er de halvveis.

2

Barnehagen er en viktig plass for sosialiseringsprosessen av barn. Det at man belønner foreldre for å holde barna hjemme er bare trist. Det gjelder spesielt barn av foreldre som ikke er særlig godt integrert fra før av.

2

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
8 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...