Politikk - Norsk

nostalgikern

Bill Gates på tiggerferd hos Erna...

Mon tro, hvem som hadde "budsendt" denne Afrika-supporteren slik han dukket opp i grevens stund under budsjettforhandlingene, akkurat tidsnok til at han kanskje kunne påvirke til at u-hjelpa igjen ble hele 1 % av BNP ? Jeg la merke til at Jens var rett rundt hjørnet og hilste på ....

Lurer på om denne Gates kjenner til alle manglene i det norske samfunnet jeg, eller iallfall noen av dem ? F.eks. at mange hundreåringer med elendig helsetilstand ikke kommer på heimen hvis de ikke er senile, men må ligge og vansmekte hjemme mens de venter i kø ? Slikt bryr han seg nok ikke om. Vet han f.eks. at de blinde her i landet, verdens mest generøse land, som han sa det..., (hørte du svenskef-- ?) må drive med innsamlings-opplegg for å få finansiert deler av anskaffelsen av førerhund ? F.eks. Tenk om han kunne fattet interesse for de blinde i u-land og gitt en skjerv til de millioner som ved hjelp av en operasjon til under kr. 1000,- kunne få tilbake synet etter en viss stær-sykdom. Osv. (Kanskje han hadde fått trøbbel bare ved å miste brillene sine ?).

Men han skrøt jo uhemmet av også den nye norske regjering da om ikke annet. Ikke alle som gjør det....

1
23 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

En kan jo lure på hva Bill Gates hadde gjort hvis Afrika hadde vært et datterselskap i Microsoft da han var CEO der....

1

Men han skrøt jo uhemmet av også den nye norske regjering da om ikke annet. Ikke alle som gjør det....

I hvert fall ikke Jens. Bill Gates burde gå i bresjen for kontroll av fødselsrater. Den største trusselen mot planeten er befolkningseksplosjonen, med det ressursforbruk og den forurensning dette medfører. Husk at omfang av dette er proporsjonal med antall mennesker.

1
ketila [sitat…] I hvert fall ikke Jens. Bill Gates burde gå i bresjen for kontroll av fødselsrater. Den største trusselen mot planeten er befolkningseksplosjonen, med det ressursforbruk o...

. Bill Gates

Han må jo nødvendigvis være en intelligent fyr, etter hva han har fått til, men hadde jeg ikke visst noe om han, så ville jeg nok vurdert han til kanskje å være litt naiv og ikke helt skarp. Men man skal jo som kjent ikke alltid skue hunden på hårene...

1

Kan man av åpningsinnlegget lese at Jens Stoltenberg har kontrollen over denne regjeringen? Og hva sier i så fall det om frøken Jensen og fru Finnes/Solberg?

1

Men han skrøt jo uhemmet av også den nye norske regjering da om ikke annet. Ikke alle som gjør det.

Han nevnte ikke hva han syntes hva som var så fantastisk?

1
FlameWarrior Han har til og med uttalt at de rike bør betale mer i skatt og at i-landene må gi mer i u-hjelp. Dette er "justice" sier han. En enda større kommunist enn Stoltenberg, med andre or...

Det viser at Gates har empati og omsorg for andre, og har glede av å dele. Det er noe en egoist ikke begriper.

Med Frp´s individ egosentriske ideologi, fundamentert i individets egoisme, er det ikke overraskende at Frpére har problemer med å skjønne slike som Gates. Fordi det er egenskaper, og en ideologi, som i politikken kalles sosialisme.

Nå er det ikke alle Frpére som er slik. Frp er et delt parti, med en fløy som virkelig tror på at Frp kan være et folkeparti. De er sosialdemokrater i større grad enn de er egosentriske liberalister.

Jeg tror ikke Frp kan fortsette lenge med å være et slikt delt parti, med så ulike ideologiske grupper i ett og samme parti. Det er nødt til å føre til alvorlig indre strid og splittelse.

Frp i regjering har gjort denne splittelsen godt synlig. Og Sandbergs bok en bekreftelse.

1
Krigogsånt [sitat…] Han kan umulig være veldig skarp, og mye tyder på at han hater frp. Med andre ord, en typisk sosialist.

Han har jo blitt verdensmester (verdens rikeste) gjennom å forutse at alle ville kjøpe seg PC, og så selge programvare til disse. Nå vil han da øse av sin rikdom og donere varme sokker til barn i Afrika som fryser på beina. Vel, vaksine heter det vel. Men spørsmålet er da om han og tidligere også Jens, løser et problem som ikke finns, men som er skapt av media. Det er vel fortsatt mange journalister som finner noen fattige i Afrika som man kan lage en 'Livingstone' reportasje om. Men Afrika er ikke som det en gang var. Der i mot så er det befolkningseksplosjonen som er den store trusselen mot planeten. Dersom antallet mennesker drar seg mot 10 mrd vil vi få et enorm ressursforbruk, forurensningsproblem, vannmangel, flere milliarder vil trolig prøve å flytte på seg til deler av verden hvor man har mat og vann, den kan fort bli kriger, etc. Verdens ledere bør sørge for at vi unngår dette, og heller sørge for at verdens befolkning beveger seg nedover mot 1 mrd.

1
Pernil [sitat…] Han nevnte ikke hva han syntes hva som var så fantastisk?

Han mener nok egentlig at vi er noen fantastiske idioter, som lett lar seg sjarmere av den ene pengeinnsamler etter den andre. Det ser ut til at vi har bundet oss sjøl til masten, og pengestrømmen til ulike prosjekter fortsetter, uansett fargen på den ministeren som klatrer i palmene. Alle pensjonister og eldre landet rundt, kan trøste seg med at de 80 ørene ekstra fra fyringsolje og parafin, går til ett eller annet "godt formål".

1

Jens Stoltenberg styrer Norge fortsatt .

Både Erna og Siv mottar daglige telefonsamtaler fra Jens med hvordan Norge må styres.

1
malvolio [sitat…] Hvilke tiltak synes du de bør gjennomføre for å nå dette målet?

Selvfølgelig vil det hjelpe å fjerne den absolutte fattigdommen og redusere barnedødelighet.

Å stoppe krigen vil være det beste tiltak.

Over alt der velferden øker, om enn bare litt, og hvor barnedødeligheten synker, får folk færre barn.

Verdens befolkning vil aldri komme ned på 1 milliard, men det sies at den vil stabilisere seg på ca. 10 milliarder.

1
ketila [sitat…] I hvert fall ikke Jens. Bill Gates burde gå i bresjen for kontroll av fødselsrater. Den største trusselen mot planeten er befolkningseksplosjonen, med det ressursforbruk o...

Bill Gates burde gå i bresjen for kontroll av fødselsrater. Den største trusselen mot planeten er befolkningseksplosjonen, med det ressursforbruk og den forurensning dette medfører

Redusert barnedødelighet gir jo nettopp lavere fødselsrater.

Bill Gates har gitt et viktig bidrag til dette arbeidet, og det er derfor positivt at hans arbeid støttes av Norge

1

Synes denne amerikaneren virket litt i frekkeste laget da han dukket opp midt i budsjettforhandlingene og nærmest forlangte å få Erna i tale prompte (hvem hadde egentlig invitert han, mon tro ?), og ønsket hennes forsikringer om at uhjelpen ikke ble redusert, og at det store norske bidraget til hans vaksineprosjekt blir videreført på samme nivå osv. Hva om han hadde litt mer omsorg for de fattige på sitt eget kontinent, og gjerne i sitt eget hjemland ? Der er det mange som blir satt på gata hvis de mister jobben. Mange fattige barn der han burde bekymre seg for, ofte blir de stor-kriminelle av sine oppvekstkår. Nok å gripe fatt i der også....

1
albicilla [sitat…] Redusert barnedødelighet gir jo nettopp lavere fødselsrater. Bill Gates har gitt et viktig bidrag til dette arbeidet, og det er derfor positivt at hans arbeid støttes av N...

Redusert barnedødelighet gir jo nettopp lavere fødselsrater.

Er det en sammenheng der? Neppe. Det du antar er at dersom en av ungene dør, så vil folk lage seg en til?

Det som skal til er jo en kraftig reduksjon i antall barn. Ett barn per kvinne vil medføre at befolkningen reduseres.

1
ketila [sitat…] Er det en sammenheng der? Neppe. Det du antar er at dersom en av ungene dør, så vil folk lage seg en til? Det som skal til er jo en kraftig reduksjon i antall barn. Ett ba...

Det er et velkjent faktum at fødselsratene synker med økende velstands- og utdanningsnivå, og at lavere barnedødelighet har samme effekt:

«Helse har på sin side en klar sammenheng med utviklingen av det globale befolkningstallet. Det er solid belagt at lav barnedødelighet i en befolkning fører til reduserte fødselstall. Styrket reproduktiv helse er derfor en viktig forutsetning for å håndtere global befolkningsutvikling.»

http://www.regjeringen.no/nb/dep/ud/dok/regpubl/stmeld/2011-2012/meld-st-11-20112012/4/3.html?id=671115

1
ketila [sitat…] Er det en sammenheng der? Neppe. Det du antar er at dersom en av ungene dør, så vil folk lage seg en til? Det som skal til er jo en kraftig reduksjon i antall barn. Ett ba...

Er det en sammenheng der?

Ja., det er det. Om du hadde fulgt med litt på både hva Gates og andre sier går fødselsratene ned over hele verden. Bedre helse og velstand er årsaken til det.

For øvrig anbefaler jeg deg og andre som forsøker å være skarpe og morsomme her å ta en tur inn på sidene til Gates Foundation. Så kan dere lære litt før dere uttaler dere.

1
ketila Han har jo blitt verdensmester (verdens rikeste) gjennom å forutse at alle ville kjøpe seg PC, og så selge programvare til disse. Nå vil han da øse av sin rikdom og donere varme so...

Nå vil han da øse av sin rikdom og donere varme sokker til barn i Afrika som fryser på beina. Vel, vaksine heter det vel. Men spørsmålet er da om han og tidligere også Jens, løser et problem som ikke finns, men som er skapt av media.

Noen bør også lese seg opp på virkningen av vaksiner. Det er mye som er skapt av media. Effekten av vaksiner er ikke det.

1

Bill Gates gjoer en enorm innsats for verdens fattige gjennom Gates Foundation, og har gravd dypere i egen lomme enn noen andre. Han har selv uttalt at han vil dedikere resten av livet til sitt filantropiske virke. Jeg synes det er beundringsverdig.

Folk utviser en sterkt forkvaklet og naermest sykelig virkelighetsforstaaelse naar de mistenkeliggjoer Bill Gates fordi han forsoeker aa paavirke verdens industriland til aa stoette ham i arbeidet med aa bekjempe verdens fattigdom. Traadstarters bruk av ordet "tiggerferd" er uverdig og respektloest.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Publisert

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
0 svar
Laster...