Politikk - Norsk

jeangabin

FRP vil ha mere uhjelp

FRP gir mere penger til bistand i budsjettet. Kan dette være i tråd med partiets tidligere utalelser? Nå er jo Per Sandberg i tillegg blitt vennlig overfor Islam. Ser vi begynnelsen på et mere venstreorientert og politisk korrekt FRP?

1
35 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Mer bistand betyr vel at man på sikt får færre flyktninger og asylsøkere til Norge.

1

FRP gir mere penger til bistand i budsjettet. Kan dette være i tråd med partiets tidligere utalelser?

De har jo sagt at de vil gi penger lokal, og ikke hente folk til Norge for å hjelpe dem her.

Så det stemmer bra.

1

Er jo bare positivt dette. Mye bedre enn den egoistiske holdningen de hadde før når de ville ta imot minst mulig flyktninger og gi minst mulig u-hjelp.

1

Nå er jo Per Sandberg i tillegg blitt vennlig overfor Islam. Ser vi begynnelsen på et mere venstreorientert og politisk korrekt FRP?

de har vel ikke hvert imot islam noen gang, de har bare ført en streng innvandringspolitikk og har ment at de som kommer hit skal integreres i samfunnet og at vi må stille krav til de som kommer hit. det er vel mest media og andre partier som har ment at frp er imot islam. carl i hagen var kanskje i mot islam men han mener jo mye rart. og at de som ikke skal være her skal ut av landet, raskt.

1

Nå er jo Per Sandberg i tillegg blitt vennlig overfor Islam

Han sier det ikke er en trussel mot Norge, ikke akkurat det samme som å være vennlig mot den fascistiske ideologien Islam er.

2
jeangabin Ja, da kan vi vel vente at FRP øker bistandsbudsjettet enda mere i 2015. Alt de har sagt om å sende penger til diktaturer er glemt nå:)

Alt de har sagt om å sende penger til diktaturer er glemt nå

Sikker på det??

Har ikke slått deg at FrP og Høyre gjerne vil ha litt mer kontroll på hvem og hva som mottar penger, enn de RødGrønne "kast-penger-over-bord" folka??

Og ikke spør om dokumentasjon, dette er bare noe jeg har hørt fra den kanten gjennom antall debatter og opptredener i tv..

Mer penger ut, mer kontroll med hvor de havner, og krav til mottagere = mindre flyktninger til norge! vinn-vinn spør du meg..

1
Nymme Jeg tviler sterkt på at han mener at islam er en fascistisk ideologi. Hvis han trodde vi hadde ca 150.000 fascister i Norge, ville han sikkert sagt at islam var en trussel. Med min...

Jeg tviler sterkt på at han mener at islam er en fascistisk ideologi. Hvis han trodde vi hadde ca 150.000 fascister i Norge

Islam er nettopp dette, betyr det at alle muslimer er ekstreme? Nei.

De fleste nazister var moderate, men nazismen i seg selv var en fascistisk ideologi.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
45 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...