Politikk - Norsk

Ultima

Oslo er ødelagt - en krigssone

Hver eneste dag og natt blir folk overfalt og ranet, mishandlet av fremmedkulturelle gjenger i vår ødelagte hovedstad. Mennesker som ikke hører til her og som har en helt annen kultur enn oss. Vold og ran gir "ære" i disse miljøene. Masseslagsmål gjør byen utrygg.

http://www.dagbladet.no/2013/11/16/nyheter/oslo/sloss/30355341/

http://www.dagbladet.no/2013/11/16/nyheter/ran/oslo/politi/30354830/

Ikke engang gamle damer går fritt - og unge kvinner overfalles og voldtas av "menn av ære" som plukker seg ut de svakeste ofrene, som rovdyrene på savannen.

Hvorfor er dette helt OK for flertallet i Norge, dvs. alle dem som stemmer på multikulturpartiene? Hvis de fremmedkulturelle gjerningspersonene ikke oppholdt seg i Oslo, så hadde ikke den feige kriminaliteten skjedd. Det er ubestridelig, så hvorfor legger de til rette for daglige ran og annen grov kriminalitet? Det er spørsmålet.

26
589 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hvorfor er dette helt OK for flertallet i Norge, dvs. alle dem som stemmer på multikulturpartiene?

Fordi de ikke bor oppi det, kombinert med at de liker å tro at de er gode, snille og forståelsesfulle medmennesker.

Det var en gang en god intensjon som ble en del av en vei til helvete.

3

Hvorfor er dette helt OK for flertallet i Norge, dvs. alle dem som stemmer på multikulturpartiene?

Kan du vise meg et eneste parti som ønsker å stoppe innvandringen?

2
WernerVonBraun [sitat…] Kan du vise meg et eneste parti som ønsker å stoppe innvandringen?

Innvandring, schminnvandring.

Vestlig arbeidsinnvandring av folk som kommer til avtalte oppdrag og arbeidsavtaler - perfekt! Så får man bare håpe at vi klarer å redusere trygde- og velferdsrettigheten deres over tid.

Ikke-vestlig lykkejegerinnvandring og utstrakt bruk av tvangsekteskap og arrangerte ekteskap for familieinnvandring fra tykkeste landsbygda i Pakistan - not so great.

3
WernerVonBraun [sitat…] Kan du vise meg et eneste parti som ønsker å stoppe innvandringen?

Med FrP politikk, så ville vi ikke hatt denne situasjonen.

Da ville innvandringsstoppen blitt overholdt. Det er ikke noen hundre FN-godkjente kvoteflyktninger i året - med midlertidig beskyttelse som har gjort Oslo til en krigssone, men uthulingen av innvandringsstoppen. Den er ikke FrP medskyldig i.

Det er denne uthulingen - og masseinnvandringen av personer vi ikke har noen forpliktelser overfor, som er skyld i alt. Det er bare å spole tilbake og se hvem som slapp inn de første pakistanerne - forkledd som turister med enveisbillett. Slik begynte det hele.

1

Hvorfor er dette helt OK for flertallet i Norge, dvs. alle dem som stemmer på multikulturpartiene? Hvis de fremmedkulturelle gjerningspersonene ikke oppholdt seg i Oslo, så hadde ikke den feige kriminaliteten skjedd. Det er ubestridelig, så hvorfor legger de til rette for daglige ran og annen grov kriminalitet? Det er spørsmålet.

Deres frihet starter der vår frihet slutter, og norske borgeres frihet stopper ved utgangsdøra, etter det er "all bets off". Det er ikke bare det at det hovedstaden synker ned i hengemyr av ran og vold, men UDI oppfører seg som en stat i staten og oppretter asylmottak mot lokaldemokratiets vilje over hele landet. I en bygd med 100 innbyggere vurderer de ett asylmottak med plass for 530 (Bolkeskjø)! Det er jo bare et ord for det, og det er det glade vanvidd.

Hva må man gjøre?

Start med å legg ned UDI i sin nåværende form og begrens mandatet. UDI har indirekte en god del av ansvaret for det som nå skjer. Opprett en annen etat som ikke kan overprøve lokaldemokratiet, og som må stå ansvarlig overfor de folkevalgte.

4

Der var representanten for ytre venstre på plass - og sammenligner motstand mot et ødelagt Oslo - med nazisme. Hitling, allerede i første innlegg. Imponerende.

2
CaptnObvious Innvandring, schminnvandring. Vestlig arbeidsinnvandring av folk som kommer til avtalte oppdrag og arbeidsavtaler - perfekt! Så får man bare håpe at vi klarer å redusere trygde- og...

Vestlig arbeidsinnvandring av folk som kommer til avtalte oppdrag og arbeidsavtaler - perfekt!

Schengen-avtalen burde vi melde oss ut av, omgående. Den eneste innvandringen som er bærekraftig, lønnssom og som ikke volder oss kulturelle problemer er vestlig innvandring.

Men det er i all hovedsak ikke EØS-borgere som stå bak ransbølgen, overfallsvoldtektene og masseslagsmål.

1

Så den eskalerende utviklingen med ran og vold er altså et gode for oss som vi tross alt skal være takknemlige for? Noe vi fortjener som noen NRK-medarbeidere ville sagt?

1

Merklig nok var det tryggere i Oslo under den tyske okkupasjonen enn det er idag.

Sier kanskje litt om hvor langt på ville veier dagens politikk er. Kanskje på tide politikerne tenker mer på sin egen befolknings vel og ve istedetfor å fokusere bare på andre lands.

1

Krigssone, ødelagt hovedstad.... Som osloværing så kjenner jeg meg ikke igjen i dette. Jeg føler meg fortsatt tryggere langs akerselva midt på natta enn jeg gjør på hvilken som helst bygdefest eller når man er ute for å hygge seg på et lokalt vannhull i ei litta by.

2
fiskespill Krigssone, ødelagt hovedstad.... Som osloværing så kjenner jeg meg ikke igjen i dette. Jeg føler meg fortsatt tryggere langs akerselva midt på natta enn jeg gjør på hvilken som hel...

Som osloværing så kjenner jeg meg ikke igjen i dette.

Fordi du personlig ikke har opplevd jævelskapen. Det er ikke verre enn det.

Det er nok av folk som har sagt akkurat det samme som deg, som plutselig gikk på en smell - og ikke sier det lengre.

Hva med om du prøver i desember en gang, natt til lørdag eller søndag, klokken 0330 - gå alene langs (ja, f.eks.) Akerselva. Med iPhonen ute selvfølgelig. Midt i julebordsesongen. Trekk ned mot Spektrum og Oslo S - kanskje en spasertur rundt løkka.

Selv om det ikke skjer deg noe, kan jeg garantere deg at du ikke kommer til å føle deg trygg, uansett hvor tøff i trynet du er her.

1
CaptnObvious [sitat…] Fordi du personlig ikke har opplevd jævelskapen. Det er ikke verre enn det. Det er nok av folk som har sagt akkurat det samme som deg, som plutselig gikk på en smell - og...

Uhm... Så fint at du vet hva jeg har og ikke har opplevd...?

Okey. For å si det sånn, jeg har gått på flere smeller på bygda enn i Oslo.

Dette er noe jeg gjør titt og ofte. Gjorde dette ifjor, hadde ikke Iphone, men en ganske så ny Nokia.

Har følt meg trygg hver eneste gang jeg har gjort dette. Som sagt, jeg føler det mer utrygt på bøgda enn i Oslo.

2

Osloborgere, ut av denne tråden NÅ!

Dette er en tråd hvor folk fra Fredrikstad, Gjøvik og Voss kan få Oslo til å høres ut som Gotham.

2
CaptnObvious [sitat…] Da sier det mer om din frykt for bygda, enn noe annet. You should get that checked.

Alle som har vært på en bygdafest vet at det er atskillig større sjanse for å havne i bråk der enn i byen, om man tar et par helt enkle forholdsregler med byvandringen. Sånn sett er det en helt naturlig reaksjon å føle seg mer utrygg på bygda enn i byen.

Forskjellen er at på bygda så finnes ikke de kriminelle gjengene som går for vinningskriminalitet. På bygda er det bare å knuse et tryne eller to som er motivasjonen.

1
nevrgivup Merklig nok var det tryggere i Oslo under den tyske okkupasjonen enn det er idag. Sier kanskje litt om hvor langt på ville veier dagens politikk er. Kanskje på tide politikerne ten...

Merklig nok var det tryggere i Oslo under den tyske okkupasjonen enn det er idag.

Hvem har fortalt deg eventyr nå? Det finnes haugevis av bøker om okkupasjonen i Norge i årene 1940-45, og man får absolutt ikke et inntrykk av at Oslo var en trygg by i de årene, tvert imot.

Men du leser kanskje ikke bøker?

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar

Trond Giske redder AP

Støre har gjort AP til Ansvarsløst Parti, og siste meningsmåling der AP ligger på 19% og Sp på 6% og Høyre på 29%, har ikke hatt særlig stor interesse for mediene. (Jeg bare tenker på hvordan aviser o...
Bilde

Kraftopprørere i Ap strømmer til Giske

Trond Giskes lokallag har i sommer passert 800 medlemmer og er suverent størst i Arbeiderpartiet. Misnøye med regjeringens energipolitikk er hovedforklaringen, sier han.


Bilde www.nrk.no
2
2 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
4 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Laster...