Politikk - Norsk

Geirijo

Pusekatt, eller tiger?

Jan Tore Sanner kommer ikke brølende som en løve, ifølge lederen i Transportarbeiderforbundet, Roger Hansen. Han mener «superministeren» mer fremstår som en «koselig pusekatt som lovet å søke samarbeid».

De borgerlige gjør sitt beste for ikke å provosere. Både Høyre og Frp´s politikere i regjering oppfører seg som "myke menn". Det krever tilvenning fra begge sider å takle denne uvante situasjonen :)

Men jeg tror ikke man skal la seg lure. Vi kjenner Frp og Høyres ideologi med hensyn til arbeidslivets vilkår og betingelser. Pusekatter er også rovdyr. Det må man ikke glemme.

1
17 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det kan da ikke være negativt at Sanner legger seg på en lite konfronterende linje i utgangspunktet? Det er stort sett et dårlig utgangspunkt for samarbeid og videre diskusjoner å legge seg på en konfrontasjonslinje før man i det hele tatt har begynt å legge frem de sakene man ønsker å se på - da går motparten i lås.

Sanner er fullt inneforstått med at LO er en betydelig maktfaktor i det norske samfunnet og handler deretter.

1

"Pusekatt eller tiger".

Hva med ulv? Opptrår ofte i fåreklær, erklært ufarlig men fryktet av mange i det private.

Altså, ikke private næringsliv, men i sitt private.

Fikk en guffen tanke her....hvor fikk ulven fåreklærne fra; "Silence of the lambs", anyone?

1

Jan Tore Sanner kommer ikke brølende som en løve, ifølge lederen i Transportarbeiderforbundet, Roger Hansen. Han mener «superministeren» mer fremstår som en «koselig pusekatt som lovet å søke samarbeid».

Nå tror jeg ikke lederen i transportarbeiderforbundet er videre lettlurt, så du bør ikke bekymre på deg magesår foreløpig.

Vi kan eventuelt komme tilbake til saken, etter at de har prata (eller brølt) litt sammen.

1
Jalla2 [sitat…] Ja motivet er å se om man får valuta for de pengene man bruker, om det er duplisering av arbeid, om ting kan gjøres bedre osv. Forferdelig ikke sant?

Du har ingen misstanke om at hovedmotivet er å svekke LO og andre arbeidsorganisasjoners innflytelse? Eller å svekke lovverk og reguleringer som sikrer arbeiderne anstendige lønns- og arbeidsvilkår?

Det er tross alt Høyre & Co vi har å gjøre med. NHO´s lakeier i regjering.

Storkapitalen og kjedemaktens lydige tjenere.

Det er ingen grunn til å være naive.

At de nå oppfører seg som pusekatter er fordi de er i en mindretallsregjering. Med samarbeidsparter de ikke helt kan stole på i slike saker. De vet at kun smisking kan føre frem. Noe annet vil bety en "krig" de er nødt til å tape. De er ikke dumme fordi om de er borgerlige politikere.

1
Geirijo Du har ingen misstanke om at hovedmotivet er å svekke LO og andre arbeidsorganisasjoners innflytelse? Eller å svekke lovverk og reguleringer som sikrer arbeiderne anstendige lønns-...

Du har ingen misstanke om at hovedmotivet er å svekke LO og andre arbeidsorganisasjoners innflytelse? Eller å svekke lovverk og reguleringer som sikrer arbeiderne anstendige lønns- og arbeidsvilkår? Det er tross alt Høyre & Co vi har å gjøre med. NHO´s lakeier i regjering. Storkapitalen og kjedemaktens lydige tjenere. Det er ingen grunn til å være naive.

Nei, det er å få velfungerende offentlige tjenester som utnytter tilførte resurser skikkelig som er poenget.

Resten av det du skriver er retorikk som er helt hinsides. Den sittende regjering innser at de må ha med fagbevegelsen på eventuelle omlegginger.

Det er i så måte du som er naiv og totalt ensrettet i din oppfatning av dagens Norge. Faktisk er du i din "radikalitet" mer konservativ enn Høyre noen gang vil bli: ingenting skal forandres - dagens tilstand er ideell - ingenting kan forbedres.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Publisert

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
0 svar
Laster...